Anonymus /Anonymous/ magyar előzetessel

3
597

Az Elizabeth-korabeli Angliában játszódó Anonymous egy, a tudományos körökben évszázadok óta sok vitát kiváltott kérdés körül forog, nevezetesen hogy William Shakespeare nem saját műveit jelentette meg, hanem más tollából származó írásokhoz biggyesztette oda a nevét. Az állítással ugyan sokan egyetértenek, ám arra a kérdésre, hogy ki lehetett a titokzatos és egyben zseniális ember, aki a történetek mögött áll, még ők sem tudják a választ……© filmtrailer.hu


AnonymusFilm adatlap

Eredeti cím: Anonymous
Bemutató (USA, DVD): 2011. szeptember 30.
Magyar cím: Anonymus
Magyar bemutató:
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. április 11.
Műfaj: Dráma, történelmi
Rendező: Roland Emmerich
Forgatókönyvíró: John Orloff
Szereplők: Rhys Ifans, Vanessa Redgrave, Joely Richardson, Xavier Samuel, Jamie Campbell Bower, Derek Jacobi
Filmstúdió: Columbia Pictures


Anonymus /Anonymous/ film képek:
Anonymus /Anonymous/ magyar feliratos előzetes /Trailer/Anonymus /Anonymous/ TV SpotAnonymus /Anonymous/ film klipKapcsolódó anyagok:


Anonymus IMDb adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Roland Emmerich nagyot nőtt a szememben!Kiváló rendezés és színész vezetés,ez eddig nemigen volt jellemző rá,maximum Mel Gibson a Hazafiban volt emlékezetes,bár szerintem meglehetősen gyenge volt maga a film,de ezúttal minden nagyon jól sikerült!Rendkívül jól keveredik a Shakespeare drámák iránti tisztelet és a Tudor-kori angol politika (szar)kavarásának bemutatása.9 pontot adnék rá!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..