Anna and the Barbies – Álmatlan – előzetessel

0
387

Az Anna and the Barbies zenekar 2016 novemberében a Fővárosi Nagycirkuszban tartotta legújabb lemezbemutatóját, mely az Utópia turné része volt. Az Anna and the Barbies – Álmatlan koncert- és dokumentumfilm, magasság és mélység egyszerre, mely olyan oldaláról mutatja meg Pásztor Annát és a zenekart, amely a közönség és a rajongók számára eddig ismeretlen volt. A film tökéletesen megmagyarázza az „Anna and the Barbies jelenség” lényegét, miközben lenyűgöző felvételek segítségével nyerhetünk betekintést a fantasztikus hangulatú koncertbe. Az alkotás reprodukálja a koncertélményt, benne felhangzanak a legismertebb slágerek, de az Álmatlan sokkal több mint egy koncertfilm: felfedi az „AATB gépezet” lelkét, motivációját és titkait.


Anna and the Barbies - ÁlmatlanFilm adatlap

Eredeti cím és korhatár: Anna and the Barbies – Álmatlan (12)
Mozibemutató (HUN): 2017. szeptember 28.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dokumentum, Zene, Koncert
Rendező: Porkoláb Norbert, Tanca Norbert
Forgatókönyvíró: Pásztor Anna, Porkoláb Norbert, Tanca Norbert
Szereplők: Bubnó Márk, Dénes Adél, Feltóti László, Pásztor Anna
Filmstúdió: Bad Moon Films
Magyar forgalmazó: Vertigo Média


Anna and the Barbies – Álmatlan mozifilm képek


Anna and the Barbies – Álmatlan magyar előzetes /trailer/Anna and the Barbies – Álmatlan film klipAnna and the Barbies – Álmatlan TV SpotKapcsolódó anyagok:


Anna and the Barbies – Álmatlan IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..