Amit még mindig tudni akarsz a szexről – feliratos előzetessel

9
765

A “sokarcú” Meryl Streep új vígjátéka egy nappal az amerikai premier előtt érkezik kis hazánkba, partnerei: Tommy Lee Jones és Steve Carrell. Bár a sztori, amint hamarosan olvashatjátok, nem túl eredeti, de a három nagy név valószínűleg garantálja, hogy jól fogunk szórakozni az idősődő házaspár kapcsolatának gatyába rázásán. Az ördög pravdát visel, a The Big Year és a Marley meg én rendezőjétől.
Tartalom: Kay (Streep) és Arnold (Jones) hűséges társai egymásnak, ám a több évtizedes házasság után Kay úgy érzi, ideje lenne egy kicsit újra megfűszerezni a dolgot. Amikor meghallja, hogy Great Hope Springs-ben egy igen jóhírű párterapeuta (Carell) rendel, megpróbálja meggyőzni szkeptikus férjét, hogy töltsenek el ott egy hetet, miközben kipróbálják a terápiát. Vajon sikerül újra feléleszteniük a szikrát?


Amit még mindig tudni akarsz a szexrőlFilm adatlap

Eredeti cím: Hope Springs
Mozibemutató (USA): 2012. augusztus 10.
Magyar cím és korhatár: Amit még mindig tudni akarsz a szexről (12)
Magyar bemutató: 2012. augusztus 9.
DVD megjelenés (HUN): 2012. december 12.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: David Frankel
Forgatókönyvíró: Vanessa Taylor
Szereplők: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Jean Smart, Ben Rappaport
Filmstúdió: Management 360, Escape Artists, Mandate Pictures


Amit még mindig tudni akarsz a szexről képek
Amit még mindig tudni akarsz a szexről magyar feliratos előzetes /trailer/Amit még mindig tudni akarsz a szexről film klipAmit még mindig tudni akarsz a szexről TV SpotKapcsolódó anyagok:


Amit még mindig tudni akarsz a szexről IMDB adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..