Amikor kialszik a fény – magyar előzetessel

0
3896

Tartalom: Amíg ég a villany, minden rendben van. De amikor elsötétül a ház, valaki életre kel, és szabadon járkál a szobákban…
Először egy kisfiú teszi szóvá, hogy egy árnyék lopakodik körülötte éjszakánként, és csinos fiatal nagynénikéje nem sokáig kételkedik a szavában: ő is látja az árnyékot. Sőt, túlságosan testközeli bizonyítékot is szerez a létezéséről.
A kisfiú kénytelen fiatal nagynénjénél lakni, mert az édesanyja már nem alkalmas a gyereknevelésre: a szorongás teljesen maga alá gyűrte. Ám lassacskán kiderül, hogy ő mindenkinél többet tud a családtagjait kísértő árnyékról, és ha meg akarnak szabadulni az egyre borzasztóbb jelenségtől, tőle kell segítséget kérni.
De a titkait csak úgy deríthetik ki, ha nála töltenek egy éjszakát a hatalmas, zegzugos, elhagyott házában. És a biztonságot jelentő első hajnali fénysugár nagyon messze van…


Amikor kialszik a fényFilm adatlap

Eredeti cím: Lights Out
Mozibemutató (USA): 2016. július 22.
Magyar cím és korhatár: Amikor kialszik a fény (16)
Magyar mozibemutató: 2016. július 21.
DVD megjelenés (HUN): 2016. december 14.
Műfaj: Horror
Rendező: David F. Sandberg
Forgatókönyvíró: Eric Heisserer, David F. Sandberg
Szereplők: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia, Billy Burke, Maria Bello
Filmstúdió: New Line Cinema
Magyar forgalmazó: InterCom


Amikor kialszik a fény mozifilm képek


Amikor kialszik a fény magyar szinkronos előzetes /trailer/Amikor kialszik a fény film klipekAmikor kialszik a fény mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Amikor kialszik a fény IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ