Alex Cross – magyar trailerrel

8
316

A James Patterson bestsellere alapján készült film főszereplője Alex Cross (Tyler Perry), egy gyilkossági nyomozó és pszichiáter, akinek egy családtagját meggyilkolják. Cross nyomozni kezd, és ahogy egyre mélyebbre ás az ügyben, rájön, hogy egy könyörtelen sorozatgyilkossal van dolga. Halálos macska-egér harc veszi kezdetét… © filmtrailer.hu


Alex CrossFilm adatlap

Eredeti cím: Alex Cross
Mozibemutató (USA): 2012. október 19.
Magyar cím és korhatár: Alex Cross
Magyar bemutató: 2012. november 8.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2013. április 8.
Műfaj: Bűnügyi, Thriller, Akció
Rendező: Rob Cohen
Forgatókönyvíró: Marc Moss, Kerry Williamson, James Patterson (regény)
Szereplők: Rachel Nichols, Matthew Fox, Jean Reno, Tyler Perry, Giancarlo Esposito, Edward Burns, John C. McGinley
Filmstúdió: Summit Entertainment


Alex Cross képek
Alex Cross magyar feliratos előzetes /trailer/Alex Cross film klipAlex Cross TV SpotKapcsolódó anyagok:


Alex Cross IMDB adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

    • Dave: Valóban elnéztük, immár javítva! Ráadásul az oroszoknál az amerikai premier előtt 8 nappal bemutatják a filmet, így a torrentoldalakon valószínűleg még hamarabb fent lesz az orosz kalózokat ismerve. 😀 Az Alex Cross film nem csak azért érdekes, mert úgy tűnik, Fox hatalmasat fog alakítani benne, hanem az első előzményfilm a Cross-filmek terén: A gyűjtő, és A Pók hálójában után – amelyekben Morgan Freeman keltette életre a figurát, bár nem kapott nagy hype-ot, hogy folytatásról van szó, hasonlóan A szökevényt követő Életre-halálra filmhez, amelyet Sam Gerard alias Tommy Lee Jones figurája kötött össze – most fogja a karaktert valaki más játszani. Mondjuk, nem tudom, miért éppen Perry-t szemelték ki rá, eddig nem igazán tűnt ki semmiben. Mindenesetre a korábbi filmekhez hasonlóan csavaros sztorira számítok a film kapcsán.

  1. Tibo: Most utánanéztem, mert a karaktert játszó színészek életkorából indultam ki, ami néha tévútra vezet, lásd: Jack Ryan-filmek. S a kérdésed, úgy tűnik, nagyon is helyénvalónak bizonyult, ugyanis a sorrend a következő: A Pók hálójában, A gyűjtő (ez a könyv szerinti sorrend is), majd átugrunk jónéhány kötetet, és a CROSS címet viselő regényből született most film, ami elég laza adaptáció lesz, nem feltétlenül szó szerint követi a könyv sorait. Érdekes, hogy Cross karakterét Idris Elba játszotta volna, akit legutóbb a Prometheus-ban láthattunk, kapitányi szerepkörben. Én azt mondom, jobb lett volna vele az Alex Cross. Sz’al a lényeg, nem előzmény, hanem folytatás, de igazából a figurán kívül semmi sem köti össze a filmeket, tehát a megtekintéséhez nem kell ismerni a korábbiak sztoriját.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ