Akire büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója

1
881

Zack Bradley (Dane Cook) a Super Club nevű áruház egyik nem túl lelkes dolgozója. Egy igazi laza pali, akit a kollégák nagyon bírnak, de a főnökség szemében, csak a gépezet egyik gyenge és lusta láncszeme. Így Zack megrekedt a ranglétra alján, mint csomagoló fiú, aki egész nap csak dobozokat pakol. Azonban amikor új pénztárost vesznek fel az áruházba, az elbűvölő Amy (Jessica Simpson) személyében, Zack egy csapásra lelkesebb lesz. A gyönyörű lány ugyanis odavan az ambiciózus pasikért, így a cél “A hónap dolgozója” cím, melynek megszerzésével talán meg lehet hódítani Amyt. Viszont a hónap dolgozója elismerés már régóta csak egy embert illet, Vince Downey-t (Dax Shepard) az áruház legtörtetőbb figuráját , aki felveszi a kesztyűt, hogy megszerezze a lányt, és persze hogy szokás szerint keresztbe tegyen Zacknek. © filmtrailer.hu


Akire büszkék vagyunk! - A hónap dolgozója /Employee of the Month/Film adatlap

Eredeti cím: Employee of the Month
Bemutató (USA): 2006. október 6.
Magyar cím: Akire büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója
Magyar bemutató: 2007. október 17. (TV-premier)
DVD megjelenés (HUN): 2010. október 7.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Greg Coolidge
Forgatókönyvírók: Don Calame, Chris Conroy, Greg Coolidge
Szereplők: Dane Cook, Jessica Simpson, Dax Shepard, Andy Dick, Tim Bagley, Efren Ramirez
Filmstúdió: Lionsgate


Akire büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója /Employee of the Month/ film képek:
Akire büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója /Employee of the Month/ előzetes /Trailer, HQ/Akire büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója /Employee of the Month/ film klip /MQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

1 hozzászólás

  1. Mikor jelenik már meg végre? Megvenném! Vagy nincsen szükség a pénzemre? Már kb 4-5 hónapja volt kiírva máshol, hogy meg fog jelenni, aztán azóta sem lett belőle semmi!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..