Adni jó /Please Give/

1
323

Kate (Catherine Keener) és Alex (Oliver Platt) New Yorkban élnek tindézser lányukkal, Abby-vel (Sarah Steele), és mivel hármuknak kezd kicsi lenni a belvárosi lakás, ki szeretnék bővíteni azt. A pénzzel nincs gond, hisz sikeres vállalkozásuk van: régi, használt bútorokat vásárolnak fel olcsón, hogy antikként borsos áron adják tovább manhattani üzletükben. Azonban a szomszéd lakás, mellyel össze akarnák építeni a sajátjukat, nem eladó, és úgy tűnik várniuk kell, míg a jelenlegi lakó, a 91 éves Andra (Ann Guilbert) meg nem hal. A pár elhatározza, hogy megpróbálnak közel férkőzni az öregasszonyhoz, hátha úgy könnyebben rá tudják beszélni a költözésre. Ahogy azonban kezdik jobban megismerni Andrát, valamint két unokáját, Rebecca-t (Rebecca Hall) és Mary-t (Amanda Peet), a barátság kezd valósággá válni. © filmtrailer.hu


Adni jó /Please Give/Film adatlap

Eredeti cím: Please Give
Bemutató (USA): 2010. április 30.
Magyar cím: Adni jó
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2010. december 1.
Műfaj: Vígjáték, Dráma
Rendező: Nicole Holofcener
Forgatókönyvíró: Nicole Holofcener
Szereplők: Catherine Keener, Amanda Peet, Oliver Platt, Rebecca Hall, Sarah Steele, Elizabeth Keener, Ann Guilbert
Filmstúdió: Sony Pictures Classics


Adni jó /Please Give/ film képek:

Adni jó /Please Give/ előzetes /Trailer, HQ/Adni jó /Please Give/ TV Spot /HQ/Adni jó /Please Give/ film klip /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..