A tökéletes gyilkos – előzetessel

0
6274

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül.
Amikor brutális bűntény helyszínére hívják, azonnal kiderül, hogy Petrát, a gyanúsítottat ő is jól ismeri: lánya legjobb barátnője és feltételezett gyilkosa. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, minden követ megmozgat, hogy a magát ártatlannak valló Petrára bizonyítsa a brutális gyilkosságot. Azonban ahogy halad előre a nyomozás, egyre meglepőbb következtetésekre jut. Lehetséges, hogy Petra tényleg ártatlan? Vagy annyira profi, hogy valójában ő a tökéletes gyilkos?


 A tökéletes gyilkosFilm adatlap

Eredeti cím és korhatár: A tökéletes gyilkos (16)
Mozibemutató (HUN): 2017. április 27.
DVD megjelenés (HUN): 2018. január 11.
Műfaj: Krimi, Thriller
Rendező: Pacskovszky József
Forgatókönyvíró: Pacskovszky József, Pacskovszky Zsolt
Szereplők: László Zsolt, Hőricz Nóra Lili, Szabó Győző, Szabó Kimmel Tamás, Szervét Tibor, Nagypál Gábor, Hábermann Lívia, Rudolf Teréz, Karácsonyi Zoltán
Filmstúdió:
Magyar forgalmazó: Fórum Hungary


A tökéletes gyilkos film képekA tökéletes gyilkos magyar előzetes /trailer/A tökéletes gyilkos film klipA tökéletes gyilkos TV SpotKapcsolódó anyagok:


A tökéletes gyilkos IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..