A segítség – magyar előzetessel

8
799

A Kathryn Stockett azonos című regénye alapján készült segítség középpontjában Skeeter (Emma Stone), Aibileen (Viola Davis) és Minny (Octavia Spencer) áll, három, egymástól igen különböző, különleges nő, akik az 1960-as években, egy akkoriban merőben szokatlan barátságot alakítottak ki egymással egy készülő regény kapcsán. Skeeter egy dúsgazdag család lánya, aki éppen elvégezte az egyetemet, amikor hazatérve elhatározza, hogy a cselédekről ír egy könyvet. Eleinte ugyan csak a becsvágy fűti az írásban, ám megismerve néger cselédet sorsát, örömeiket és fájdalmaikat, hamarosan rádöbben, hogy amit ír, sokkal több lesz egy egyszerű regénynél. Bár a kötet megjelentetése saját magát és családját is veszélybe sodorja, nem adja fel…. © filmtrailer.hu


A segítségFilm adatlap

Eredeti cím: The Help
Bemutató (USA, DVD): 2011. augusztus 12.
Magyar cím: A segítség
Magyar bemutató: 2011. november 3.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. március 7.
Műfaj: Dráma
Rendező: Tate Taylor
Forgatókönyvíró: Tate Taylor, Kathryn Stockett (regény)
Szereplők: Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Octavia Spencer, Emma Stone
Filmstúdió: DreamWorks Pictures


A segítség film képek:
A segítség magyar feliratos előzetes /Trailer/A segítség TV SpotA segítség film klipKapcsolódó anyagok:


A segítség IMDb adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. kulfoldon elek, mar 3x lattam. mindig masnak ajanlva, baratokkal. a film vegen a moziban mindenki tapsolt. ennyire volt jo.. a konyvben pedig ott van minden, ami a filmbol kimaradt. zsenialis, nagyon szorakoztato es eleg komoly temat dolgoz fel. csak ajanlani tudom!

  2. Nagyon jó film, , Spielberg Bíborszín című filmjéhez áll legközelebb.
    Aki a látványra utazik, és az agyatlan akcióra, a B kategóriás filmekre, az felejtse el….

  3. Anka14: sokaknak ez a film egy kiemelkedő,fantasztikus alkotás,ami hűen tükrözi az eseményeket és a drámai vonal a legjellemzőbben van ábrázolva.

    De én nem csípem a drámákat és ennek hangot adtam,nem lenéztem a filmet,se nem azt aki szereti a drámákat.

    A sorozat nézésről pedig annyit,nem sok sorozatot nézek és amit nézek is általában elismert sorozatok.

  4. Na végre sikerült megnéznem 🙂 ÉS 🙂 csak mosolygok vagy 1 óra hosszája 🙂 nemtom, hogy miért 🙂 de az biztos, hogy sok tekintetben 1 remekmű. Mondjuk nem fog bekerülni a kedvenceim közzé mert ott már foglalt minden hely, DE az biztos hogy ha belefutok valamikor megnézzem mert elégé kikapcsolja az embert arra a röpke 2 óra hosszára 🙂 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..