A nimfomániás 1-2. rész – korhatáros trailerrel

4
2246

A saját bevallása szerint nimfomániás nő mesél szexuális kalandjairól annak a férfinak, aki megmentette őt egy kiadós veréstől.
Lars von Trier író-rendező tabudöntögető filmjeiben a filmkészítés határait igyekszik kitágítani, s ez most sincs másképp, amikor is a cél a szexualitás. Ezúttal elképesztő sztárszereposztás (Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Jamie Bell, Udo Kier és Connie Nielsen) áll rendelkezésére nem mindennapi vállalkozáshoz.


A nimfomániásFilm adatlap

Eredeti cím: Nymphomaniac
Mozibemutató (Dán): 2013. december 25.
Magyar cím és korhatár: A nimfomániás (18)
Magyar bemutató: 2014. január 16., február 6.
DVD megjelenés (HUN): 2014. október 1.
Műfaj: Dráma
Rendező: Lars von Trier
Forgatókönyvíró: Lars von Trier
Szereplők: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Jamie Bell, Udo Kier, Connie Nielsen, Mia Goth
Filmstúdió: Zentropa Entertainments
Filmforgalmazó: Vertigo Media


A nimfomániás képek
A nimfomániás magyar feliratos előzetes /trailer/ (18)A nimfomániás film klipA nimfomániás TV SpotKapcsolódó anyagok:


A nimfomániás IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem egy családbarát kis mozi lesz. :)) De én vevő szoktam lenni Trier (nem) kicsit elvont alkotásaira, aztán meglátjuk ez túllépi-e azokat a bizonyos határokat.

  2. Lars von Trier fel akarja találni a spanyol viaszt? Nem más ez mint túl művészieskedett erotikus alkotás… esetleg soft porno… Magyarul a forgatás előtt, közben és utána mindenki b*sz*tt mindenkivel a filmezés oltárán áldozva; büntetlenül 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ