A negyedik /I Am Number Four/

24
1504

John Smith (Alex Pettyfer) természetfeletti képességekkel rendelkezik és egy csapat könyörtelen gyilkos van a nyomában, akik általa nem ismert okokból a fejére pályáznak. Smith személyazonosságot vált és testőrével, Henri-vel (Timothy Olyphant) együtt városról városra járnak, hogy elkerüljék a felfedezést. Egy kis Ohio-i városban azonban olyan események történnek, amik gyökeresen megváltoztatják John életét: megismeri élete első szerelmét, új, igen erős képességre tesz szert és rájön, hogy vannak mások is, akik ugyanazon sorsa vannak ítélve, mint ő. Pontosabban voltak, hárman ugyanis már halottak – ő a negyedik… © filmtrailer.hu


A negyedik /I Am Number Four/Film adatlap

Eredeti cím: I Am Number Four
Bemutató (USA): 2011. február 18.
Magyar cím: A negyedik
Magyar bemutató: 2011. február 17.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. június 22.
Műfaj: Akció, Kaland, Sci-fi
Rendezők: D.J. Caruso
Forgatókönyvírók: Al Gough, Miles Millar
Szereplők: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Kevin Durand, Callan McAuliffe
Filmstúdió: DreamWorks Pictures


A negyedik /I Am Number Four/ film képek:
A negyedik /I Am Number Four/ előzetes /Teaser Trailer, HQ-HD/A negyedik /I Am Number Four/ film klip /HQ/A negyedik /I Am Number Four/ TV Spot /HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


24 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem biztos,hogy jó lesz,mert nagyon úgy tűnik ezt akarják az Alkonyat sci-fi-akció verziójának,de D. J. Caruso a Diszturbiával és főleg a Sasszemmel nálam már bizonyított,úgyhogy bízom egy kicsit.

  2. Ez a hasonlat nem tőlem ered,de abszolút reálisnak tűnik.Ebben is különleges tinédzserek kalandoznak majd,de mondom ez engem egyáltalán nem zavar.Pörögjön a cselekmény,ne úgy mint az Alkonyatban ami egy tömény agónia és ábrándozás…

  3. Én is megnéztem, és én sokkal többet vártam tőle.
    Jól indul, a közepe viszont nagyon döcög és bizony néha untam, az utolsó fél órára viszont megint nincs panaszom, ott megint odatették magukat. Csak kicsit sok a közepén-lassan-szétunom-a-fejem rész.

  4. hello mindenkinek valaki tud nekem segíteni ! hogy hol találom meg a linket ahol le lehet tölteni a filmet ?? köszönöm mindenkinek a segítségét ! hali!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..