A legszebb dolog – magyar feliratos előzetessel

3
638

Barbara és Nicolas télvíz idején találkoznak, és kapcsolatuk gyorsan komolyra fordul. Hamar összecuccolnak, szerelmüket pedig nagy lánggal égetik, aminek gyümölcse, a kis pocaklakó is jelentkezik, s beköszönt a “legszebb dolog”, ami egy pár életében történhet. Nicolas keményen dolgozik munkahelyén és otthon is, fúr, farag és fest, miközben bútorokkal és színekkel tölti meg a leendő gyerekszobát. Barbara az anyaság minden nyűgét-szépségét megéli, és régi vágyát beteljesítve írni kezdi első könyvét. A baba születésével azonban a varázs fakul, mind Barbarában, mind Nicolas-ban kényelmetlen kérdések merülnek föl: mennyi időt tudnak a jövőben a barátaikkal tölteni? munkájuknak, hobbijaiknak szentelni? Vajon a kapcsolatukat ugyanolyan lángon élhetik meg továbbra is? Mennyiben változtatja meg eddigi életüket a kis jövevény? A film választ ad ezekre (és sok más) kérdésekre őszintén, tabuk nélkül.
A film különösen ajánlott gyermekvállalás előtt álló pároknak, kismamáknak és kispapáknak, és azoknak, akik már elindultak a gyermeknevelés “rögös útján”. Eliette Abecassis regényét Rémi Bezançon vitte vászonra, akinek korábbi munkái a Szerelem száll a szélben és a 3 Cézár díjjal kitüntetett Hátralévő életed első napja. (Miner)


A legszebb dologFilm adatlap

Eredeti cím: Un heureux évenement
Bemutató (Francia): 2011. augusztus 27.
Magyar cím: A legszebb dolog
Magyar bemutató: 2012. március 8.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Vígjáték, Dráma
Rendező: Rémi Bezançon
Forgatókönyvíró: Eliette Abecassis (író), Rémi Bezançon, Vanessa Portal
Szereplők: Louise Bourgoin, Pio Marmaï, Josiane Balasko, Thierry Frémont
Filmstúdió: Mandarin Films, Gaumont


A legszebb dolog film képek:
A legszebb dolog magyar feliratos előzetesA legszebb dolog TV SpotA legszebb dolog film klipKapcsolódó anyagok:


A legszebb dolog IMDB adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Helló! Nekem is be kell cuccolnom, fel kell töltődnöm Miner írásokkal, mert nagyon tetszik a stílusod. Ráadésul imádom a francia filmeket. :))

  2. Már annyit olvastam a Legszebb dolog című filmről, csak azt nem sikerül megtudnom, hogy melyik moziban vetítik és mikor.
    Kaphatok erre választ valakitől?
    KÖSZÖNÖM HA MEGTUDHATOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..