A Kaptár – Utolsó fejezet – szinkronos előzetessel

0
2995

A világ már sosem lesz jobb hely. Az élőhalottak hordái mindent elpusztítanak, és fogalmuk sincs róla, hogy őket meg azt a keveset, ami megmaradt a civilizációból, egyetlen óriásvállalat, az Umbrella irányítja.
Már csak Washingtonban tart ki az emberi ellenállás utolsó, egyre gyengülő fészke. De van egy titkos fegyverük. Egy nő bőrruhában, motoron, gyötrő lelkiismeret-furdalással és gyilkos ösztönökkel. Ő Alice (Milla Jovovich). Kénytelen visszatérni oda, ahonnan mindez elindult: Racoon Citybe, az Umbrella központjába, hogy megmentse, ami még megmenthető.
Útja során zombikkal harcol, az idővel versenyez, találkozik néhány régi baráttal és szerez egy meglepő szövetségest. De nincs olyan szörny, ami eltántoríthatja bosszútervétől.
Ő Alice. És ez az ő története. Az utolsó.


A Kaptár - Utolsó fejezetFilm adatlap

Eredeti cím: Resident Evil: The Final Chapter
Mozibemutató (Japán): 2016. december 23.
Magyar cím és korhatár: A Kaptár – Utolsó fejezet (16)
Magyar bemutató: 2017. január 26.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. június 9.
Műfaj: Akció, Horror, Sci-Fi
Rendező: Paul W.S. Anderson
Forgatókönyvíró: Paul W.S. Anderson
Szereplők: Milla Jovovich, Ali Larter, Ruby Rose, Iain Glen, William Levy, Shawn Roberts, Rola
Filmstúdió: Capcom, Constantin Film
Magyar forgalmazó: InterCom


A Kaptár – Utolsó fejezet film képekA Kaptár – Utolsó fejezet magyar szinkronos előzetes /trailer/A Kaptár – Utolsó fejezet eredeti nyelvű előzetes #2 /trailer/A Kaptár – Utolsó fejezet film klipA Kaptár – Utolsó fejezet TV SpotKapcsolódó anyagok:


A Kaptár – Utolsó fejezet IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..