A hűtlen /Unfaithful/

1
853

Edward és Connie Sumner (Richard Gere és Diane Lane) tipikus, középkorú házaspár, életük maga a megtestesült amerikai álom. New York egyik előkelő negyedében élik a maguk irigylésre méltó életét nyolcéves fiuk, egy kutya és egy házvezetőnő társaságában. De az élet mindig tartogat meglepetéseket: egy végzetes találkozás, és ez a jólét kényelmébe merült boldog házasság kártyavárként omlik össze. Connie a Soho egyik utcáján összeismerkedik egy rejtélyes idegennel, aki a titkok, a bűvölet és a kockázat birodalmába csábítja – a viszony idővel az asszony rögeszméjévé válik. Amikor Edward véletlenül rájön, hogy Connie hazudik neki, kutatni kezd a részletek után. A bizonyosságtól lesújtva szembesül a szeretővel, és eszeveszett dühében olyasmire ragadtatja magát, amit soha el se tudott volna képzelni.


A hűtlen /Unfaithful/Film adatlap

Eredeti cím: Unfaithful
Bemutató (USA): 2002. május 10.
Magyar cím: A hűtlen
Magyar bemutató: 2002. augusztus 1.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. július 6.
Műfaj: Thriller
Rendező: Adrian Lyne
Forgatókönyvíró: Claude Chabrol, Alvin Sargent
Szereplők: Diane Lane, Richard Gere, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Margaret Colin, Kate Burton, Chad Lowe, Michelle Monaghan
Filmstúdió: Fox 2000 Pictures, Regency Enterprises


A hűtlen /Unfaithful/ film képek:
A hűtlen /Unfaithful/ előzetes /trailer/A hűtlen /Unfaithful/ Film klipekA hűtlen /Unfaithful/ TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ