A Grincs – magyar előzetessel

0
110

Tartalom: A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak-hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mindenféle találmánnyal és szerkentyűvel, melyek a házigazda mindennapi kényelmét szolgálják, így a Grincs csak akkor látja szomszédait Kifalván, amikor kifogy az élelemből.
Kifalva minden évben karácsonykor megzavarja hősünk magányát az évről évre egyre nagyobb, fényesebb és hangosabb ünnepléssel. Amikor a Kik bejelentik, hogy idén háromszor nagyobb lesz a karácsony, a Grincs rájön, hogy csupán egy módon biztosíthatja a csendet és a békességet: el kell lopnia a karácsonyt. Úgy dönt tehát, hogy Mikulásnak adja ki magát, sőt, terveihez csapdába ejt egy nyafka rénszarvast is, hogy legyen, aki húzza a szánját.
Eközben odalent Kifalván Cindy-Lou Ki, egy kislány, akiben túlcsordul a karácsonyi vidámság, a barátaival azt tervezi, hogy csapdába ejti a karácsonyi köreit rovó Mikulást, hogy megköszönhesse neki a sok segítséget, amit túlterhelt édesanyjának nyújt. Ahogy közeledik a karácsony, félő, hogy a jó szándékú terv ütközni fog a Grincs jóval ármányosabb ügyködésével.
Vajon Cindy-Lounak sikerül végre találkoznia a Mikulással? És vajon sikerül-e a Grincsnek egyszer s mindenkorra elnémítani a Kik karácsonyi jókedvét? Decemberben kiderül!


A GrincsFilm adatlap

Eredeti cím: The Grinch
Mozibemutató (USA): 2018. november 9.
Magyar cím és korhatár: A Grincs (6)
Magyar bemutató: 2018. december 6.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: 3D, Animáció, Vígjáték, Családi
Rendező: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Forgatókönyvíró: Michael LeSieur, Tommy Swerdlow, Dr. Seuss
Eredeti szinkronhangok: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, Pharrell Williams, Tristan O’Hare
Filmstúdió: Universal Pictures,Illumination Entertainment,
Magyar forgalmazó: UIP-Duna Film


A Grincs film képek
A Grincs magyar szinkronos előzetes #3 /trailer/A Grincs magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/A Grincs magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/A Grincs film klip


A Grincs TV SpotKapcsolódó anyagok:


A Grincs IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..