A folyosó – svéd thriller feliratos trailerrel (16+)

4
861

Frank magának való orvostanhallgató, aki magányosan készül lakásában az előtte álló vizsgákra. Egyedüllétét a társasházuk emeletén lakó fiatal lány, Lotte zavarja meg újra és újra, aki különféle kérésekkel kopogtat be hozzá nappal, éjszaka pedig barátjával hangoskodik a felette lévő lakásban. A házban idővel egyre furcsább események történnek, megjelenik a lány erőszakoskodó, féltékeny ex-barátja, Franknek pedig egyre inkább az az érzése, hogy valamilyen összeesküvés szövődik a lépcsőházban.
A Kubrick Ragyogását és Polanski Iszonyatát megidéző A folyosó vérbeli thriller, amelyben egy mikrotársadalom összes konfliktusa és feszültsége megjelenik, s az ezekre adott radikális válasz váratlan erőszakossággal tör a felszínre. (Forrás: Vertigo Média)


A folyosóFilm adatlap

Eredeti cím: Isolerad
Mozibemutató (Belgium): 2010. június 26.
Magyar cím és korhatár: A folyosó (16+)
Magyar bemutató: 2012. május 24.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Thriller
Rendező: Johan Lundborg, Johan Storm
Forgatókönyvíró: Johan Lundborg, Johan Storm
Szereplők: Emil Johnsen, Ylva Gallon, Peter Stormare, Margreth Weivers, Örjan Landström
Filmstúdió: Film i Väst, Migma Film AB


A folyosó képek
A folyosó magyar feliratos előzetes /trailer/A folyosó film klipA folyosó TV SpotKapcsolódó anyagok:


A folyosó IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hollywood mostanság nem igazán tud egyedi alkotásaokat kiadni a kezéből a műfaj terén… ennek pedig a leírása, és az előzetese is igen figyelemfelkeltő.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..