A Föld után: Apokalipszis – magyar előzetessel

9
1351

A Föld egy idegen civilizáció célkeresztjébe kerül. Frank (Adrian Pau) és Crowe Kapitány (Richard Grieco) az utolsó ember alkotta űrhajóval egy új, lakható bolygó felkutására indul. Sokévnyi altatásban megtett utazás után űrhajójuk egy ismeretlen zöld bolygóba csapódik. A földet érés után egy humanoid fajjal találkoznak, akik a bolygót uraló lények elől menekülnek. Frank a távolban lévő építményt felé irányítja a menekülőket, bízva abban, hogy azzal elhagyhatják a veszélyes bolygót. A dzsungelben találkoznak Leával, a bolygón élő őslakossal és népével. Frank és nő egymásba szeretnek és a két faj együttes erővel próbálja visszaverni az idegenek támadását és beindítani az űrhajót, azonban amikor betáplálják a Föld koordinátáit a fedélzeti számítógépbe, minden elképzelésüket felülmúló helyzetben találják magukat.


A Föld után: ApokalipszisFilm adatlap

Eredeti cím: AE: Apocalypse Earth
Mozibemutató (USA, DVD): 2013. május 28.
Magyar cím és korhatár: A Föld után: Apokalipszis (12)
Magyar bemutató: 2014. március 6.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Sci-fi, Akció
Rendező: Thunder Levin
Forgatókönyvíró: Thunder Levin
Szereplők: Adrian Paul, Richard Grieco, Bali Rodriguez, Gray Hawks, Michelle Jones, Erika Hidalgo
Filmstúdió: Asylum
Magyar forgalmazó: ADS Service


A Föld után: Apokalipszis film képek
A Föld után: Apokalipszis magyar szinkronos előzetes /trailer/A Föld után: Apokalipszis film klipA Föld után: Apokalipszis TV SpotKapcsolódó anyagok:


A Föld után: Apokalipszis IMDB adatlap


9 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..