A férfi, aki sasokkal álmodott

0
547

A magának való sajtkészítő, Rocco Ventura (Terence Hill) birkákat és kecskéket tenyészt birtokán, a festői szépségű Caledoniában. Lassan barátság szövődik közte és az ifjú Roberto, a helyi polgármester unokaöccse közt, aki nagybátyjánál lábadozik betegségéből. Roccót apjaként kezdi szeretni, de a férfi Roberto édesanyja számára sem közömbös. Azonban feszültséget okoz, hogy a polgármester feltétel nélküli támogatásáról biztosítja azt a kétes hírű vállalkozót, aki egy hatalmas szállodát szeretne építtetni a település közelében, hiszen a jelentős környezetrombolással járó terv megvalósulásához már csak a súlyosan eladósodott Rocco birtokát kell megszerezniük, aki azonban ebbe nem hajlandó belemenni…
Noha Terence Hillt a legtöbben Bud Spencer elmaradhatatlan társaként ismerik, a népszerű színész újra bebizonyítja, hogy önállóan is képes helytállni. A természetkedvelő, jólelkű Rocco szerepében pályája egyik legszerethetőbb alakítását nyújtja.


A férfi, aki sasokkal álmodottFilm adatlap

Eredeti cím: L’uomo che sognava con le aquile
Mozibemutató (Olasz): 2006. január 2.
Magyar cím és korhatár: A férfi, aki sasokkal álmodott (12)
Magyar bemutató: 2008. március 2.
DVD megjelenés (HUN): 2012. szeptember 29.
Műfaj: Dráma, Kaland, Romantikus
Rendező: Vittorio Sindoni
Forgatókönyvíró: Salvatore Basile, Alessandro Jacchia, Umberto Marino, Elisabetta Zincone
Szereplők: Terence Hill, Michelle Bonev, Mattia Cicinelli, Andrea Tidona, Alberto Molinari, Pier Luigi Misasi
Filmstúdió: Albatross Entertainment Spa


A férfi, aki sasokkal álmodott film képek
A férfi, aki sasokkal álmodott előzetes /trailer/A férfi, aki sasokkal álmodott TV SpotA férfi, aki sasokkal álmodott film klipKapcsolódó anyagok:


A férfi, aki sasokkal álmodott IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..