A biztonság záloga – magyar előzetessel

17
699

Luke Wright (Jason Statham) másodosztályú MMA harcosként meglehetősen unalmas, rutinszerű harcokat vív… míg egy nap fel nem borít egy lefizetett meccset. Az orosz maffia, aki lepénzelte a harcot, példát akar statuálni vele és megöli egész családját, Luke kitaszítottként, örök bűntudattól gyötörve az utcákra kényszerül, tudva, hogy folyamatosan megfigyelik, és megölnek bárkit, akihez közel próbál kerülni.
Amikor azonban családja gyilkosai épp a szeme láttára akarnak kivégezni egy 12 éves kínai lányt, Luke ismét akcióba lendül… Mei-ről hamarosan kiderül, hogy nem hétköznapi lány, hanem egy árva matek zseni, akit a Triád arra kényszerített, hogy neki dolgozzon, és olyan kódokat ismer, amelyért nem csupán a Triádok, de az orosz maffia, sőt a New-York-i rendőrőrs korrupt zsarui is ölni képesek… © filmtrailer.hu


A biztonság zálogaFilm adatlap

Eredeti cím: Safe
Bemutató (USA): 2012. április 27.
Magyar cím és korhatár: A biztonság záloga (16+)
Magyar bemutató: 2012. május 3.
DVD megjelenés (HUN): 2012. szeptember 6.
Műfaj: Akció
Rendező: Boaz Yakin
Forgatókönyvíró: Boaz Yakin
Szereplők: Jason Statham, Catherine Chan, James Hong, Reggie Lee, Robert John Burke, Anson Mount
Filmstúdió: Lionsgate


A biztonság záloga film képek:
A biztonság záloga magyar feliratos előzetes /trailer/A biztonság záloga Film klipekA biztonság záloga TV SpotKapcsolódó anyagok:


A biztonság záloga IMDB adatlap


17 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Beskatulyázta magát rendesen ez a fickó. Én inkább azokat a filmjeit bírom amikben inkább a színész oldala van előtérben bár az ilyen filmjeiből kevesebb van sajnos. Pl. a London-ban nagyon tetszett a játéka, de még sorolhatnám: Blöff, Revolver stb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..