40 és annyi – magyar előzetessel

4
1752

Judd Apatow író-rendező-producer, A 40 éves szűz, Ki nevet a végén és a Felkoppintva filmek atyja, új vígjátéka a Felkoppintva két szereplőjének, Pete-nek (Paul Rudd) és Debbie-nek (Leslie Mann) a sorsát követi nyomon, kiváló humorral és emberismerettel tálalva a negyedik X felé közeledés minden ismerős nyűgét és komikumát. A spin-off-ban – azaz nem folytatás, hanem az eredeti film “oldalhajtása” – olyan színészeket láthatunk mellékszerepekben, mint Megan Fox, Chris O’Dowd, Albert Brooks, Melissa McCarthy és John Lithgow. A filmet először nálunk mutatják be december 20-án, az amerikai mozik december 21-től tűzik műsorra.


40 és annyiFilm adatlap

Eredeti cím: This Is 40
Mozibemutató (USA): 2012. december 21.
Magyar cím és korhatár: 40 és annyi (16)
Magyar bemutató: 2013. január 31.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2013. június 12.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Judd Apatow
Forgatókönyvíró: Judd Apatow
Szereplők: Megan Fox, Jason Segel, Paul Rudd, Chris O’Dowd, Leslie Mann, Lena Dunham, Albert Brooks, Melissa McCarthy, John Lithgow
Filmstúdió: Apatow Productions, Forty Productions


40 és annyi film képek
40 és annyi magyar feliratos előzetes /trailer/40 és annyi TV Spot40 és annyi film klipKapcsolódó anyagok:


40 és annyi IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Moziba biztos nem megyek el rá, de milyen jó fej leszek, amikor vasárnap délután majd szólok a kedvesemnek: “gyere Szívem van itt egy jó kis romantikus vígjáték!”
    Amúgy simán nézhetőnek, ill. szórakoztatónak tartom.

  2. Apatow azért nem “baromságokat” szokott megfilmesíteni, a Felkoppintva című filmjében igaz van bőven a kicsit alpári (szerintem rohadt vicces) humorból, de azért ott a háttérben meglepően komoly gondolalatok húzódnak. Ezt várom ettől a mozitól is, hogy megnevettessen és elgondolkodtasson.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ