300: A birodalom hajnala – magyar előzetessel

8
757

Miután győzelmet aratott Leonidas 300 fős csapata felett, a perzsa hadsereg, Xerxés (Rodrigo Santoro) parancsnoksága alatt, észak felé indul, hogy leigázza a görög városállamokat. Az egymással állandó rivalizálásban álló két polisz, a demokratikus Athén és az oligarchikus Spárta kénytelen illékony szövetséget kötni a közös ellenséggel szemben: Athén igazi haderejét flottája jelenti, Themistocles (Sullivan Stapleton) vezetésével, míg Spárta kiváló gyalogos csapatokat képes a harctérre állítani. Azonban Xerxés félelmetes hadereje mind a tengeren, mind pedig a szárazföldön továbbra is sokszoros túlerőben van.


300: A birodalom hajnalaFilm adatlap

Eredeti cím: 300: Rise of an Empire
Mozibemutató (USA): 2014. március 7.
Magyar cím és korhatár: 300: A birodalom hajnala (16)
Magyar bemutató: 2014. március 6.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2014. július 9.
Műfaj: Akció, Fantasy, Történelmi, Háborús
Rendező: Noam Murro
Forgatókönyvíró: Zack Snyder, Kurt Johnstad
Szereplők: Sullivan Stapleton, Eva Green, Rodrigo Santoro, Jack O’Connell, Lena Headey, David Wenham
Filmstúdió: Warner Bros., Legendary Pictures


300: A birodalom hajnala képek
300 – A birodalom hajnala szinkronos előzetes /trailer/300: A birodalom hajnala film klip300: A birodalom hajnala TV SpotKapcsolódó anyagok:


300: A birodalom hajnala IMDB adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. mikike55 ajánlom a figyelmedbe a Strikbe Back (válaszcsapás ) sorozatot, és rájössz hogy rettentően passzol rá , viszont a szinkronja rettentően irritáló remélem más lesz.. bár mondjuk a 300-at is csak eredeti nyelvem néztem meg 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..