120 dobbanás percenként – feliratos előzetessel

0
368

Tartalom: 120 dobbanás: ennyit ver átlagosan percenként a szív. A megtörtént eseményeket feldolgozó 120 dobbanás percenként a kilencvenes évek elején játszódik, amikor már évek óta szedte a HIV vírus és az AIDS az áldozatait. Aktivisták egy csoportja elhatározza, hogy felrázza a közvélemény közönyét a betegséggel szemben, s felhívja a figyelmet a különbözőségekre és azok fontosságára. A fiatalok az eszközökkel és célokkal kapcsolatban azonban nincsenek egyetértésben. Vannak közöttük radikális gondolkodásúak, mások pedig inkább mértékletességet hirdetnének. Az AIDS azonban kérlelhetetlenül szedi áldozatait, s többeknek nincs ideje egy lassan kibontakozó mozgalomra. A 120 dobbanás percenként a szerelem, a remény, az összefogás filmje, valamint az életé, ami erősebb a halálnál.


120 dobbanás percenkéntFilm adatlap

Eredeti cím: 120 battements par minute
Mozibemutató (Francia): 2017. augusztus 23.
Magyar cím és korhatár: 120 dobbanás percenként (16)
Magyar bemutató: 2017. november 16.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Robin Campillo
Forgatókönyvíró: Robin Campillo, Philippe Mangeot
Szereplők: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel, Antoine Reinartz, Félix Maritaud, Aloïse Sauvage
Filmstúdió: France 3 Cinéma
Magyar forgalmazó: Vertigo Média


120 dobbanás percenként mozifilm képek
120 dobbanás percenként magyar feliratos előzetes /trailer/120 dobbanás percenként film klip120 dobbanás percenként mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


120 dobbanás percenként IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..