DVD – 2018. február

Várható DVD-megjelenések 2018. február 1-7.

A mogyoró-meló 2Amerikai bérgyilkos

Várható DVD-megjelenések 2018. február 8-14.

Viktória királynő és AbdulHHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívjákAlibi.comSztálingrád (2013)Hegyek közöttNovemberi gyilkosság

Várható DVD-megjelenések 2018. február 15-22.

ŰrviharMy Little Pony - A filmÓriásláb fia

Várható DVD-megjelenések 2018. február 23-28.

HóemberWind River - Gyilkos nyomonNyírjuk ki Gunthert!Büntető ököl

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
Kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

86 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Pro Video: 2018. februári megjelenések

  2018. február 7.

  – A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature)
  – Amerikai bérgyilkos (American Assassin)
  – BD: Amerikai bérgyilkos (American Assassin)

  2018. február 21.

  – My Little Pony: A film (My Little Pony: The Movie)
  – Óriásláb fia (The Son of Bigfoot)
  – Űrvihar (Geostorm)
  – BD: Űrvihar (Geostorm)
  – BD3D: Űrvihar (Geostorm, BD3D+BD)

  forrás: dvdnews

 2. Bontonfilm: 2018. februári megjelenéseink

  Február 9.

  – Viktória királynő és Abdult (Victoria and Abdul)
  – HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják (The Man with the Iron Heart)
  – Hegyek között (The Mountain Between Us)
  – Novemberi gyilkosság (November Criminals)
  – Alibi.com
  – Sztálingrád (Stalingrad, 2013)
  – BD: Viktória királynő és Abdult (Victoria and Abdul)
  – BD: HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják (The Man with the Iron Heart)
  – BD: Hegyek között (The Mountain Between Us)
  – BD: Novemberi gyilkosság (November Criminals)
  – Rambo 1. – Első vér – limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 1.) (First Blood)
  – Rambo 2. – limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 2.) (Rambo: First Blood Part II)
  – Rambo 3. – limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 3.) (Rambo III)

  Február 23.

  – Wind River – Gyilkos nyomon (Wind River)
  – Hóember (The Snowman)
  – Nyírjuk ki Gunthert (Killing Gunther )
  – Büntető ököl (Brawl in Cell Block 99)
  – Brigsby mackó (Brigsby Bear)
  – Vad esküvő (The Wilde Wedding)
  – Hullagyáros (Accident Man)
  – BD: Wind River – Gyilkos nyomon (Wind River)
  – BD: Hóember (The Snowman)
  – BD: Hullagyáros (Accident Man)

  forrás:Bontonfilm Magyarország

  • Bármelyiket aztán ők megmondják,hogy melyik kiadóhoz fog tartozni és végül kifog derülni,hogy egyik se fogja kiadni talán a tv egyszer leadja,mert itt hiába kérdezgeted ők is az infót kapják és azt teszik ki ide.Úgyhogy ami megfog jelenni azt itt előbb utóbb látni fogod.

  • Örülhetnénk, ha megértetted volna, de legközelebb is kérdezgetni fogsz mindhiába, az ide látogatok pedig a megjelenések helyett csak filmigényeidet, követelőzéseidet fogják olvasgatni.

   Valamint, ha válaszolsz valakinek, akkor az adott hozzászólás alatt látható “Válasz” gombra kattintva írj, úgy, mint ahogy Gabor1981 válaszolt neked. Köszönjük!

 3. Miért van ennyi fogyatékos ember tudja valaki?akik soha nem értik meg,hogy itt nem tudja senki a dvd megjelenést csak ha a kiadó közzéteszi.Ha ezerszer leírja az ember akkor sem érti meg a sok degenerált.

  • +1, dehogyis…+10 😀

   Van, aki több felhasználónévvel szól hozzá, ez az írásmódján látszódik, de attól még van pár visszatérő agyhalott. Megsértődni, azt tudnak, de megérteni…

   • Ezen még nem gondolkoztam,de igazad van.Lehet Barics Claudius és Becsi gergő egy és ugyanazz?De amúgy lehet,hogy direkt csinálják,mert ennyire fogyatékos emberek nem léteznek vagy mégis?kicsiny országunkban 😀

    • Engem az ilyen arrogáns emberek dühítenek…! Lehet, hogy a kérdések neked nem tetszenek, de azért nem kellene így megnyilvánulni! Bántó, sértő mind az ártatlan kérdezők, mind a beteg emberekre nézve! Van egy SNI-s kisfiam. Az Isten mentse meg az ilyen alakoktól!

     • Szia! Nem tudom ki vagy és mióta figyeled a fórumot,de észrevehetted volna,hogy eddig mindig normálisan ìrtam nekik,de újra és újra kérdezik nem értik meg hogy itt senki nem tudja és egy idò után elszakad a cérna.Lehetne másrol is beszélgetni itt pl ki milyen filmeket szeret stb.

     • Egyetértek. Az én kisfiamat is mentse meg az Isten az olyan alakoktól. Nem betegek, csak játsszák a hülyét, természetesen nem úgy értette Gabor1981, de így legalább lehetett egyet drámázni. Valamint, ha valaki a mai világban megmondja az őszintét valakinek, az rögtön arrogáns, rohadék, stb. Ártatlan kérdezők…LOL

      Ajnározás és észosztás helyett inkább segíts nekik az általuk kérdezett filmek megjelenésével kapcsolatban.

 4. Anyám dvd 2018-02-28
  Halálos fegyver 1. évad (4 DVD)2018-02-09
  Négyen a bank ellen (DVD) 2018-02-19
  Hóember (DVD) *Jo Nesbø*2018-02-23
  Wind River – Gyilkos nyomon (DVD)2018-02-23
  Amerikai bérgyilkos (DVD)2018-02-07
  Vad esküvő (DVD) 2018-02-23
  Ezek a dátumok a Rocky.hu-n kerestem

  • Nem másokkal, hanem szinte csak veled vannak gondok. Örülnénk, ha nem Becsi gergő-ről szólna ez a topic (na meg ezáltal rólunk), hanem a megjelenésekről. Mint ahogy én és Gabor1981 is megírta neked, amiket beraktál, azokról már 3-4 hete elérhető az infó. Akkor minek is írtad?

   Apropó: “Becsi gergő 2017. december 26. kedd at 19:39 – 2018.01.30 halálfutam 4 magyar szinkronos dvd blu ray digitális változatban is.”

   Ez is hogy bejött…köszönjük! Feleslegesen ne szólj hozzá, és nem “piszkálunk”, “oszt annyi kész”.

  • De ne tippelgessél!Így félrevezeted az embereket “szép” is lenne ha mindenki csak tippelgetne ha tippelgetni akarsz ajánlom a tippmixet,de ne itt.Egyébként általad említett dátum az Usára vonatkozik.Vagy te ott élsz?Matex és én békén hagynánk ha nem írnál mindig hülyeségeket.De te javíthatatlan vagy.

    • De ki a …mat érdekli, hogy külföldön mikor jelenik meg magyar szinkron nélkül?

     Szerintem átnevezhetnék a topicot “Becsi gergő – 2018. február”-ra, ha már úgyis rólad szól. Vagy csinálj magadnak egy blogot, ami csak rólad szól. Ott békén hagyunk, ígérem. 😀

 5. Halálfutam 4. 2018. Január 30- án érkezik Dvd , Blu – ray és digitális változatban, és a rajongóknak egyúttal lehetősége lest begyűjteni a teljes 4 részes gyűjteményes kiadást is. Ezt a pici szöveget a Kompi által írt cikkben melynek neve halálfutam 4 előzetes.

  • Kompi egy szóval nem írta, hogy itthon jelenik meg, vagy, hogy magyar szinkron lenne rajta.

   Kérünk szépen kedves Gergőke, állítsd le magad! Figyeld a megjelenéseket, amiket közzé teszünk, amit nem, azt érdeklődd meg a kiadók elérhetőségein, csak itt ne rontsd az oldal színvonalát a felesleges szerepléseddel. Köszönjük!

 6. Valószínű kis hazánkban is megfog jelenni magyar szinkronnal és reméljük minél hamarabbi időpontban.
  Az előző részek is hamar kijöttek itthon…

  • NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Sziasztok!

  Valaki megmondaná hogy a Pappa Pia film DVD-n mikor jelenik meg?

  Tavaly Augusztus óta játszották a mozikba eléggé elhúzódik a megjelenés.

  Válaszokat előre is köszönöm

  • NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Becsi Gergőt valahol már kezdem megérteni, de komolyan. Nem vagyok pszichológus, de a “beszélgetésekből” lejött egy-két dolog. Már “bántani” sem tudom. 😀

   A többi “ártatlanra” viszont nem így gondolok.

  • Gergő, én tudom, hogy jót szeretnél, de ez itt nem fog menni. Sose akarj úgy segíteni, hogy azért csak bántást kaphatsz. Keress egy olyan oldalt ahol értékelik a segítőkészséged.

   Én csak véletlen tévedtem pár napja újra erre az oldalra. Korábban jártam már itt, tetszett, hogy sok információt megtalálok. Az viszont amit itt, a hozzászólásokban olvasok nagyon nem felhasználóbarát. Én nem is értem… Tudom, hogy nem egyszerű ugyanolyan rosszul feltett kérdésekre, vagy hiányosan beküldött információkra reagálni, de ily módon lereagálni nem helyes. Lehet túl empatikus vagyok, de engem rettentően zavar és elszomorít az ilyen nem épp emberbaráti hozzáállás. A feszültséget le lehet vezetni egymás közt, privát, úgy, hogy a kérdező/olvasó ne szembesüljön vele. Ha az oldal színvonala ennyire fontos, akkor ezt át kéne gondolni, mert nem csak a helytelen információ ronthatja, hanem a válaszok stílusa is.

 8. Becsi gergő-vel mit csináltál? 🙂

  Amúgy nosebook-on megtaláltalak. A 943 ismerősöd közül keress magadnak egy lányt, vagy inkább nőt (az életkorod alapján), aztán legyetek boldogok. És majd ha lesz gyermeketek, akkor nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy melyik film mikor jelenik már meg, hanem örülsz majd, ha filmezni lesz időd. De ez persze ne vegye el a kedved!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..