DVD – 2017. október

Várható DVD-megjelenések 2017. október 1-7.

A múmiaEgy ropi naplója – A nagy kiruccanásCsillagközi invázió: Mars invázió

Várható DVD-megjelenések 2017. október 8-14.

Várható DVD-megjelenések 2017. október 15-22.

Huszadik századi nőkKuzinom, Rachel

Várható DVD-megjelenések 2017. október 23-30.

Amerikai pasztorálSzerdai gyerek

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
Kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

54 HOZZÁSZÓLÁS

  • Nincs ilyen, hogy bővebb lista, én vetettem fel korábban, hogy illene kiegészíteni, csak sajnos egyes gyermekeknek túl sok fantáziájuk volt, és most követelik, ahelyett, hogy letennének valamit az asztalra, amiből lehetne még több filmet kiadni, na de ez egy másik történet.
   Annyi megjelenés lesz, amennyit a kiadók közzé tettek. Legközelebb novemberi megjelenési lista lesz, ami kb. 3 hét múlva lesz.

 1. A Majmok Bolygója Háború című film mikor fog kijönni szinkronnal ?
  Meg még érdekelne a Baby Driver, Setét Torony, Transformers Az Utolsó Lovag, Annabelle 2 A Teremtés című filmeknek a megjelenése ?
  A Szárnyas Fejvadász 2049 Februárban a Az 2017 meg szerintem Januárban fog kijönni. 🙂
  Előre is köszi az infokat. 🙂

  • Legyél nyomatékosabb! Írj nekik, hogy nem ehhez vagy hozzászokva, és ha nem adják ki ezeket a filmeket októberben, akkor elbúcsúzhatnak egy TOP10-es törzsvásárlójuktól.

  • Kívánom neked, hogy legyen egy vállalkozásod, ahol a befektetett pénzeden és energiádon megtermelt javakhoz köztudottan mindenki (én is) ingyen juthat hozzá, ami ugye mekkora rajság, így megköszönve a munkádat. Majd követeljék tőled, hogy még még még, ennyi nem elég! És ha ezt nem bírnád elviselni, na akkor lehet pukkadni! 😀 😀 😀

   • amúgy most nézem lesz egy október 10-es 4k blu-ray jelenés is magyar szinkronnal együtt. Nagyon ne örüljön senki, mert ez is amerikai változaton van mint a dark tower. Kiindulva a Lifeból valószínűsítem ez sem a megjelölt nap kerül az internetre és hazánkba sem szállítják ki a lemezt.

 2. 2017-10-22 20:00 HBO: Patriots day – A hazafiak napja
  Az év egyik legrealisztikusabb akciójelentét tartalmazza. CGI mentes megtörtént eseményes. Aki szereti az ilyet annak bátran ajánlom! Ismertebb szereplők: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, John Goodman, J.K. Simmons és Kevin Bacon.

  Tartalom: 2013-ban bomba robban a bostoni maratoni futóversenyen, a terrortámadásnak több halottja és 265 sebesültje volt. A támadást követően hajtóvadászat indult, hogy elkapják a merénylőket. Tommy Saunders rendőrőrmester versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzon egy esetleges újabb merényletet. A pánik és a félelem helyett az egész város – az állampolgároktól a nyomozókon át a kormányzati tisztviselőkig – összefogott a terroristák ellen, hogy mielőbb kézre kerüljenek, és bíróság elé állítsák őket.

 3. Sziasztok!
  Kickboxer Vengeance (Jean-Claude Van Damme, Dave Bautista, Gina Carano),
  Shot Caller(Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal),
  Free Fire(Sharlto Copley, Armie Hammer, Brie Larson, Cillian Murphy, Jack Reynor)
  a felsorolt filmek magyar szinkronos megjelenéséről lehet-e tudni?
  Válaszotokat előre is köszönöm! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..