DVD – 2017. május

Várható DVD-megjelenések 2017. május 1-7.

Énekelj!Miért pont ő?

Várható DVD-megjelenések 2017. május 8-14.

Kaliforniai álomA Nagy FalAssassin's CreedUnderworld: Vérözön

Várható DVD-megjelenések 2017. május 15-22.

Az éjszaka törvényeSzéttörveUtazókVigyázz, kész, szörf 2

Várható DVD-megjelenések 2017. május 23-31.

Egy kutya négy életePofoncsata

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
Kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

20 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Májusi DVD megjelenések! A lista nem teljes, folyamatosan frissítjük! Adatlap hiányában a következő megjelenések még hiányoznak a listáról (amint időnk engedi, pótoljuk):

  Május 5:
  Na, ez már Röfi! – 3. évad – Felsül a felsál (Piggy Tales)
  Ouija: A gonosz eredete (Ouija: Origin of Evil)

  Május 17:
  A Csodanő (Wonder Woman: Commemorative Edition)

  Május 24:
  Tini Titánok: A Júdás szerződés (Teen Titans: The Judas Contract)

  Május 31:
  Préda – 1. évad (Quarry, S01)

   • Értem. Örülök, hogy itt sok minőségi hozzászólás hozzájárul a topic egészéhez, viszont egy hivatalos megjelenési lista nem tartozik ide. További “jó” munkát kívánok, hozzászólásaimmal megkíméllek a jövőben, viszont látogatom majd az oldalt. Szervusz!

    • Felesleges volt, hogy kétszer fent legyen ugyanaz! Ne “kímélj” a hozzászólásaiddal, mert a cinizmusod nélkül nem lesz ugyanaz ez az oldal, már-már tiszteletbeli szerkesztő lettél a bemásolt hivatalos megjelenési listáiddal! Úgyhogy továbbra is számítunk Rád!

     • Sajnálom, de kissé forrófejű vagyok, úgyhogy egy kicsit túlreagáltam a dolgokat, de ettől függetlenül még elfért volna a hozzászólásom. 😛
      Téma lezárva, jövök az infókkal! 😉

 2. Mondja már meg valaki , Hogy itthon mért nem adják ki ezt a filmet The Ridiculous 6 adam sandler töl Ez már tényleg fel háborító ami itt megy a foss filmeket ki adják a jókat meg nem

 3. A Mielőtt felébredek című film hol a bánatos jó búsban van már?? Valószínűnek tartom, hogy ugyanaz lesz itt is, mint a Ha Maradék című filmmel, ugyanis az sem jött ki 3 év alatt DVD-n. (és már nem is fog) ezeréves filmeket láttam a megjelenések listáján ( Grincs, shrek 1. rész, stb)
  Ezek a filmek úgy gondolom, hogy már feledésbe merültek, nem ezekre kéne a hangsúlyt, vagy energiát fektetni, hanem az új filmekre, nem? Volt pl az a Bling Ring című Emma Watson-os film is, nekem az nagyon is tetszett. Azt se láttam még soha a boltok polcain. Szerintem ez így elég agyalágyult módon működik. Vár rá az ember, mert tetszett neki a film, és a forgalmazó meg cseszi kiadni nekünk……. Nem azokra a DVDkre vagyunk kíváncsiak, amit a tv amúgy is egy évben lead 20szor, hanem arra, amit nem! ( Ha Maradnék, Bling Ring) Évek óta nem kerültek elő, pedig jó filmek!

 4. Filmbox Plus 2017. május 16. kedd 01:35 Dead rising: watchtower És most van az amit alig akarok el hinni és van csoda bár nem akarom el kiabálni végre valaki meghallgatott
  Mozi+ 2017. május 5. péntek 23:10 PARA FILMEK – PARA PÉNTEK
  Boogeyman 2. szinkronosan azért ha valaki fel venné és valahol meg tudnám nézni D: nagyon hálás lennék

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ