2015. június

Várható DVD-megjelenések 2015. június 1-7.

Jupiter felemelkedéseKódjátszmaFoxcatcherAsterix: Az istenek otthonaMancsSzerelmes nővérekNicolas az iskolábanMegmaradt Alice-nekHazárdjátékParkoló

Várható DVD-megjelenések 2015. június 8-14.

Whiplash

Várható DVD-megjelenések 2015. június 15-22.

Csingiling és a Soharém legendájaSpongyaBob: ki a vízből!JokerKésőnérőkAhol a szivárvány véget érKéjlakSzarvakEverly: Gyönyörű és életveszélyesAutomataA szürke ötven árnyalata

Várható DVD-megjelenések 2015. június 23-30.

Beépített hiba

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

43 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Emerton:Sajnos sehol semmi info hogy vmelyik kiadó átveszi e a jogokat.
  Én a (remélem ez nem számit reklàmnak)Vox-tol a facebook oldalukon megkèrdeztem de ők se tudnak semmit,de szerintük ha 1-2 honapon belül nem találnak gazdára a jogok akkor végleg bucsut inthetünk az Universal dvd/bd-knek.
  1kérdésem lenne:esetleg valaki nem kérdezett körbe ez ügyben a hazai kiadóknál?

 2. Remélem az Amerikai mesterlövész is megjelenik ebbe a honapban.(persze normális magyar szinkronnal B.C.-Rajkai Zoltán,mert ha nem őtt kapja akkor megint egy jó filmett sikerül elrontani,én feliratosan láttam de otthon szinkronnal szeretném megnézni.)

 3. Vision!

  Azt Amerikai mesterlövész forgalmazónak csak Select vagy Intercom! Lehet hogy Pro video is megjelent csak még nincs friss feltöltve előrendelőben! 🙂

 4. ProVideo: 2015. júniusi megjelenések

  2015. június 3.

  Kódjátszma (The Imitation Game)
  Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending)
  BD: Kódjátszma (The Imitation Game)
  BD: Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending)
  BD3D: Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending, BD3D + BD)
  BD3D: Jupiter felemelkedése – limitált, fémdobozos változat (Jupiter Ascending, BD3D + BD)

  2015. június 17.

  Csingiling és a Soharém legendája (Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast)
  Csingiling és a Kalóztündér / Csingiling és a Soharém legendája díszdoboz (The Pirate Fairy / Tinker Bell and the Legend of the Neverbeast, 2 DVD)

  2015. június 24.

  Beépített hiba (Inherent Vice)
  BD: Beépített hiba (Inherent Vice)

  Forrás: DVDEXTRA

 5. vision!Az én izlésemnek megfelelöen.Dráma,életrajzi filmek nekem nem jönnek be.Lenne legalább egy jó vígjáték,jó akció,jó horror érdekes idegfeszítő thriller.Én ezeket szeretem.Amint látom a legtöbb nem is ment itt a moziban és elég volt ezen filmeknek a tartalmát elolvasni.Pl szarvak? már a címe is unalmas a bemutatüja még annál is inkább minek szinkronizálták egyáltalán?Kéjlak?ugyan ment a moziba,de ezerszer már újra forgatták és ráadásul unalmas is.Ebböl is lehetett volna jobb filmet kihozni.Gyönyörű és életveszélyes?Jó a szinész csak nem ebben a filmben.Ezt a filmet én is leforgattam volna itt nálam a házban a havi fizetésemből annyira gagyin van megcsinálva és még sorolhatnám.Bezzeg a Kingsman:titkos szolgálat ami érdekelne az nincs itt.Na ennyit erről.

 6. Gábor1990:ebbem mondjuk igazadvan mert nem is tudom hogy mikor láttam utoljára jó vígjátékot,a legutobbi amit megvettem a Dumb és Dumber 2 volt,(moziban nem láttam)de ebben nagyott csalodtam mert 1-2jó poén volt benne a többi meg idétlen szófordulatok ès viccesnek szánt jelenetekből ált.
  Akció filmek terén azt hiszem a Feláldozhatók 3 tetszett igazán,bár ebben az nem tetszett hogy szinte az egész filmben egy csepp vér se folyik.
  Thriller,horrobol mondjuk èn se tudom hogy tényleg mikor jött ki olyan ami tényleg jó lett volna(bár megjegyzem a horrort nem igazán szeretem).
  De ebböl is látszik hogy senkinek se egyforma az izlése.
  Én pl.szeretem(a jó):drámát(persze ha jó a szereposztás,noname szinèszekkel nem),fantasyt,képregény filmek(et)(ebböl inkább a Marvel,mert a Dctöl csak a újBatman tetszett),és a könyvekböl készült adaptáciokat(Na az Alkonyat ot azért nem!).
  De hát izlések és pofonok.
  Ami pedig a dvd/bd jövö filnekett illetti azért van néha köztük egy-két jó film is.(Na mondjuk nem ebben a honapban.)
  2:Pont ezért nem veszek már Statamos filmejett mert az utobbi időben minden sz*rt elválall.

 7. A “Sual fia” című kötelező holokausztfilmre ráköltött 280 millió forint közpénzből hány filmet lehetne leszinkronizálni, illetve kiadni? Vagy ti is inkább egy propaganda filmre költöttétek volna? Na, ezért is tartunk ott, ahol…

 8. Várható megjelenések
  – Beavatott 2 a lázadó 2015.07.15 Július
  – Vadregény 2015.05.20 Május
  – Bosszúállók ultron kora 2015.10.14 Októberi dvd megjelenése
  – Halálos Iramban 7 2015.08.12 Augusztusi
  – Hamupipőke 2015.07.15 Bérhaverok Szintén ugyanazon napon július
  – Chappie 2015.07.08
  – Sírok között 2015.06.17 Június

 9. gergő:ezek közül talán ami igaz lehet az a Chappie,A lázadó,Hamúpipőke.
  A Bosszúállók-at kizárt hogy oktoberben adják ki az vagy 08 vége vagy inkább 09-eleje /közepe.
  Halálos iramban 7-Universal film ennek meg még hazai forgalmazója sincs,szint ugy a Sírok közöttnek.
  (vagy ezek a dátumok a külföldi megjelenések lennének?)

 10. Idén Június 3-án jelenik meg a kódjátszma nevü film ami kapott 8 oscar díjat és elég bizonyos hogy nagyon jó film.Mert pendrive-ról néztem meg és nagyon jól csinálták meg.:):)

 11. Tökmindegy,lényeg hogy lesznek.Elkezdődött a június:Universalos filmeknek ,még mindíg nincs forgalmazója,aztán csodálkoznak,hogy lelopják őket.lelkűk rajta,ha ez így jóvalakinek,nekem megfelel,legalább spórolok. Tibor,várós mindhárom,többet érnek,mind amit,béna kiadóink kiszerencsétlenkednek magukból.

 12. Sajnos szomorúan tapasztalom az oldalon,hogy mindazon kritikai megjegyzéseket,amit bárki tesz ezen a fórumon,a kiadók tevékenységével kapcsolatban,azonnal tőrlik,pedig a jogos kritika nem minősűl tudomásom szerint,torrent reklámnak,de az akkor is egy vicc,hogy egy kiadó,mely az év legfontosabb filmjei kőzűl legalább hármat forgalmaz fél éve nem talál gazdára,és már lassan-lassan le is merik írni,hogy lemondhatunk a Disney bluray-k mellett(Star Wars,Marvel filmek),már a Halálos Iramban,Jurassic World,stb filmekről is,ja bocs:a Disney-filmekhez Dvd-n hozzájuthatunk.Dvd-n,csak,szervusz 21.század.Szóval,nem szándékozom védeni az illegális piacot,de ezen két forgalmazó gyártja,az általam megvenni szándékozot filmek 90százalékát,és én nem vagyok hajlandó noném szarokat venni,csak azért,hogy támogassak egy halodó piacot,ami ebben a hónapban is számomra szinte nem is da ki filmet,mikőzben kűlfőldőn kiadott,magyar hanggal rendelkező filmekről olvasok(Kingsman),és akkor bűn ha leszedem?Képmutatóan őntudatos állampolgárként javaslom,várjatok a sohanapjánra,amikor talán ezeket a filmeket is kiadják hivatalosba.

  • Vigyori: Nincs semmi moratórium a kiadók szidására, ha először posztolsz az oldalon, akkor a hozzászólásodat jóvá kell hagynia egy moderátornak. Eddig csak konkrétan a torrentezésre utaló hozzászólásokat töröltük.

 13. Select video juliusi megjelenések:

  2015.július 1.:

  dvd:Chappie
  BD: Chappie
  BD: Chappie – limitált, fémdobozos változat

  2015. július 8.

  Fekete-tenger (Black Sea)
  Az Almanach projekt (Project Almanac)

  2015. július 15.

  Dvd:Bérhaverok (The Wedding Ringer)
  BD: Bérhaverok (The Wedding Ringer)

  2015. július 22.

  Az élet dala (Song One)

  forrás:dvdextra.hu

 14. nem értem én mért mi vagyunk az utolsók,külföldön,szomszédos országoknál minden hamarabb jelenik meg,én kingsmant blu-ray elöre megrendeltem,hát remélem nemfog csuszni.

  mondjuk mire itt megjelenik addig torrenten 100 lehuzzák dvd,blu-ray és ez nagyon szomoru,sajna a másik az ár ,azért az nem semmi,hogy m.o dupla annyi egy dvd meg blu-ray film,sajna nemigen fog itt változni semmi csak rosszabb lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ