2015. április

Várható DVD-megjelenések 2015. április 1-7.

A Madagaszkár pingvinjeiSwingTérkép a csillagokhoz1989 - HatáronMaja, a méhecske

Várható DVD-megjelenések 2015. április 8-14.

Paddington

Várható DVD-megjelenések 2015. április 15-22.

Exodus: Istenek és királyokDumb és Dumber KettyóA hobbit: Öt sereg csatájaHogyan írjunk szerelmetVálás francia módraAz eltűnés sorrendjében

Várható DVD-megjelenések 2015. április 23-30.

Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

172 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Közbrn valaki megkérdezte a Vox magazint és tölük ez a válasz jött:A Select Video szerződése lejárt a Universal-lal,
  és a jövőben nem ők fogják kiadni a Universalos
  filmeket DVD-n/BD-n. Elvileg viszont áprilistól ők
  lesznek a Sony és a Paramount DVD/BD-k
  forgalmazói. Az, hogy mi lesz a Universalos filmek
  sorsa a magyar DVD/BD piacon, egyelőre
  számunkra is rejtély.
  Akkor most mivan?
  Csak azért mert a Lucy Universalos az oké de a Tmnt se jelent meg.

 2. Nekem aztán még egy ezresért sem kellene a Halálos Iramban 7. Amikor néztem az jutott az eszembe,hogy a Halálfutamot kellett volna címnek adniuk a filmnek. Nagyon eltúlozták a filmet. Lerágott csont már én mondom. Szóval nem törne össze egy világ bennem,hogy ha nem adnák ki a Halálos Iramban 7 részét DVD-n és Blu-Rayon 😀 Ingyen nem kéne ez a film komolyan mondom több lőszert lőttek ki mint a Halálfutam eddigi három részében. Nem jó fele ment ez a film. Remélem nem is fogják folytatni ratyi lett nagyon. A mozijegyet megbántam ,hogy megvettem !!! 🙁

 3. 7 milliárd emberből szerinted többen szeretik ? Biztos,hogy nem !!! 😀 Valaki még azt sem tudja mi az a Halálos Iramban vagy ki az a Vin Diesel 😀 Biztos,hogy nem szeretik többen ezt a filmet mint amennyien nem 😀

 4. Tunyacsáp neked milyen filmek tetszenek?hál istennek lesz 8.meg 9. rész már nagyon várom biztos vagyok benne hogy olyan élvezhető igazi akció film lesz az is mint az elözöek.Ilyen egy igazi akció film.

 5. Nekem már a kötelező zsidós filmekből van már elegem. Szinte már nincs olyan vígjáték, amiben ne szerepelnének valamilyen módon, vagy ne legyen benne egy-egy “Mazel Tov”, “Shabbat”, “Shalom”, stb. Csak hogy nem menjünk messzire, a legutóbbi: Mielőtt végleg elmegyek (This Is Where I Leave You).
  A harag c. filmben már rendesen idegesített az állandó nácizás. Régebben németeknek nevezték a katonákat a filmekben, most már nácizni kell (még ha azok is voltak), az a trendi.
  Elhiszem én, hogy már megint rettegnek, mert tettek érte azóta rendesen, de azért a filmeket ne a szerettetésükre használják már fel, senki nem fogja őket jobban szeretni, sőt!
  Még szerencse, hogy csak 1-2 műfajban kötelezőek, így pl. egy horror, sci-fi, fantasy vagy animációs filmben nem kell a kultúrájukkal ismerkedni, ami ugye ki a … érdekel.
  Ha már témánál vagyunk, remélem az új Halálos iramban részbe nem tettek bele izraeli szálat…

 6. *matex*! teljes mértékben egyet értek, bár én már úgy vagyok vele hogy észre sem veszem, annyira beleépítik ezt minden filmbe, hogy már fel sem tűnik a legtöbb esetben. De tény és való hogy túlzásba viszik. Amúgy meg ez az ő bizniszük, szóval erről soha nem fognak leszokni.

 7. Ha neked ilyen egy igazi akció film akkor no comment 🙂 Attól még,hogy írnak mindenféle hülyeséget,hogy lesz nyolc kilenc meg írták már,hogy 13-14 részig fognak elmenni attól még nem is biztos,hogy igaz is. Ha forgatási képeket látok na akkor elhiszem ,hogy lesz nyolc bár én tutira nem leszek rá kíváncsi. Paul Walker elment és itt a vége számomra a filmnek. Ha folytassák a filmet akkor csak a pénz az oka semmi más. Szépen le lett zárva nem kell ezt tovább alázni. Ahogy egyre több részt csináltak belőle a fizikának is annyi lett és egyre rosszabb lett a sorozat. Talán azért nem fogadja be a gyomrom ezt a filmet mert fizika tanár vagyok . 1-2-3-4 rész még jó volt szerettem is de az öt hat hét már nem,nagyon eltért a tárgytól,hogy honnan is indult a sorozat. Autóversenyzés volt a lényege a filmnek de ahogy folytatódott a filmsorozat annál inkább eltűnt a lényege a filmnek. Tovább nem szeretném folytatni a témát már nem szeretnék ide írni de egy a lényeg,hogy NEM TARTOM FONTOSNAK,HOGY EZT A HALÁLOS IRAMBAN 7-ET KIADJÁK DVD-N ILLETVE BLU-RAY-EN . TÚLÉLEM 😀 MÉG ISTENNEK MEG IS KÖSZÖNNÉM,HOGY HA KI SEM ADNÁK 🙂

 8. A Menedék (Safe haven) c. film annak idején szinkronizálva ment a mozikban. Már felvettem a film akkori forgalmazójával a kapcsolatot, nem tervezik kiadni, ők csak a mozikban forgalmazták.
  Megszólítottam a legújabb Sparks-film (Vissza hozzád) forgalmazóját és kiadóját is. Sajnos ők sem tervezik kiadni. 🙁 Nem értem, hogy ha annak idején a magyar szinkronra volt pénz, miért nem lehetett kiadni a mai napig… Minden Spraks-filmből készült filmet kiadtak eddig, pont ezt nem…

 9. Remélem, hogy csak viccelsz. 🙂

  Bár játszódhat jelenet izraelben, lehet benne Moszad-ügynök, egy vicces jelenet, amiben egy vagy több rabbi is van, vagy Jason Statham gonosz nácit alakít. Mindegy, csak valamilyen szál legyen benne…

 10. Kedves advertigo!

  Engem is nagyon érdekelt volna a Menedék / Safe Haven / című film.
  Én is csodálkozom, hogy nem adták ki.
  Én is írtam, a film forgalmazójának, de nekem azt mondták, a DVD forgalmazás nem az ő dolguk.
  Illetve nekem is mondták, hogy szinkronizálva ment a mozikban.
  De tudtommal meg feliratosan ment.

 11. Sinister na ennek kellene már rég megjelennie hisz a mozikban szinkronosan adták ha jól tudom,érdekes hogy még semelyik TV adó sem adta még le szinkronosan,szóval én ezt nem értem!

 12. Az a baj emberek,hogy már nem csak a DVD kiadók mennek tönkre hanem Hollywood is . Nem sok olyan filmet tudnak manapság kiadni ami még sikeres is. Szerintem főleg a szériák tartják életben Hollywood-ot 🙂 Nem én találtam ki utána néztem. Jurassic Parkot a Terminátort és a Start Wars-ot is ezért élesztették újra mert nem megy az ipar. Új film ötlet történet meg nincsen. Ha hiszitek ha nem tényleg nem én találtam ki ezt.

 13. Akik írnak, hallottatok arról a filmről hogy Utolsó lovagok érdemes lenne megnézni dvd-n vagy Online-on.
  Keressétek ezt a filmet érdemes megnézni Online-on Láttam a filmet és brutál jó film. Mikor jön ki az Utolsó lovagok DvD-n

 14. A “Bérhaverok” (The Wedding Ringer) c. vígjátékban is ott van a kötelező, kihagyhatatlan kulturális elem, ezúttal egy kipa. Kevin Hart büszkén viseli.
  Én maradok magyarnak, ha addig élek is…

 15. Szerintem kb. június, legkésőbb júliusra megoldódnak a hazai DVD/BD forgalmazási fennakadások. Szinte teljesen átrendeződnek a kiadók, hogy ki melyik filmstúdió filmjeit adja majd ki. A Sony-t úgy néz ki, hogy a Select, a Universal-os filmeket még nem tudni, az ADS-hez is vándorolt film a ProVideo-tól.

  Szóval türelem, “senkit sem hagyunk az út szélén”. 🙂

 16. Én próbálok örűlni a hírnek,de óhatatlanul mellé kívánkozik a szokásos tendencia:újjabb rengeteg film kerűl majd,a sohasem kiadott filmek listájára.Hogy csak kettőt említsek:A hetedik fiú,Sírok közt

 17. Sziasztok! Nem tudom volt e már szó eeről, de tud valaki infót az Amnézia (Nicole Kidman ) DVD megjelenéséről. Az bolt hogy március végén jelenik meg, de én nem találkoztam vele a boltokban de még ki se szivárgott a film magyar szinkronnal. Választ előre is köszönöm!

 18. Ha az első hozzászólásod, akkor meg kell várni, amíg jóváhagyja valaki, utána már megjelenik azonnal minden további hsz-od.
  Kivéve ha linket raksz bele, mert az minden esetben elbírálásra kell hogy kerüljön.

 19. Igen ,sajnos ez nagyon gáz,ahogy a Disney esete is pld.,csak a saját példámból kiindúlva:ott volt,a “Galaxis őrzői”,amit alig vártam,hogy meg vehessek 3D-n,Blu-ray -én,aztán jótt a bejelentés,hogy innentől csak DVD-én adják ki nálunk a filmeket!Most komolyan,akkor lennék tudatos állampolgár,ha megelégedvén a “rosszabbal”,inkább megvettem volna a gyengébb formátumon?Nem védem,a torrentet,de amikor valamit jobban érhetsz el,az előbbről már nem is beszélve,kár védeni a hazai kiadókat,mert a filmkiadás nálunk ,annak ellenére,hogy a filmügyi kormànybiztos,egy volt Hollywoodi nagyágyú,a színvonal kritikán alúli/mondjuk ő inkább,az ajándékba kapott milliárdok eltűntetésével foglalatoskodik,társaival eggyüttműködve,kormánynak hívva magukat/!Szóval,visszatérve:csodálkozunk azon,hogy ez,és ez a film jelenik meg kűlfőldön előbb,aztán jönnek a magyarázatok,hogy nálunk azért nem,mert nem fogy/pedig mi teljesítünk a legjobban a világon,állítólag /,pedig a valóság az,hogy az a réteg,amelyiknek nálunk az egyetlen szőrakozása a film lenne,az a réteg a legnagyobb,és sajnos a leg kiszolgáltatottabb is!Ők azok akik nem engedhetik meg maguknak ,hogy 3200-akar adjanak egy DVD-ért,vagy 6700-at egy Blu-ray-ért,téve azt 100 ezres,vagy az alatti fizetésért,ígyhát marad a letőltés!Ár/érték arány kedves kiadók,és persze az árak a felvevő piac méretéhez,és anyagi lehetőségeihez képest bemérve,így nem lenne az a röhejes helyzetet,hogy nálunk 5-8-szoros,magasabb jóvedelemmel rendelkező országok polgárai olcsóbban jussanak hozzá mint mi!A kormányunknak meg;esetleg a termékeken megjelenő rengeteg felárak mérséklésével kicsit le lehetne tőrni az árakat esetleg,és így talán nem dobnák be a tórőlközőt a kiadók félévente,és így talán normálisabb áron,véleményem szerint:DVD esetében:max:2000,Blu-ray esetében,max:5000,3D-nél:7000 lenne ez,talán egy szélesebb réteg lenne képes elérni,végre változna valami,de tudom ez utópia !Magyarországon mindenki ,rövid távon akar megtollasodni,ha meg nem megy rógtön másra mutogat,jelen esetben a letőltögetésekre,de kűlfőldön is van torrentezés,mégis adnak ki filmeket normálisan!

 20. ho68zso kommentelőnek igaza van nem is kicsit hanem bazira igaza van !!! Én már évek óta nem támogatom a magyar filmipart DVD illetve Blu-Ray film megvásárlásával egyszerűen nem éri meg . Iszonyat drágák meg őszintén megmondva a magyar szinkron csapnivaló . Neten megnézi inkább rengeteg ember és igazuk van. Olvastam én is,hogy a Marvel filmeket már csak DVD-n lehet beszerezni azt mondom erre ,hogy a túróst DVD-n sem fogok egyet sem beszerezni még 1 ezresért sem !!! Én mindenkinek azt javaslom,hogy ne vegyen DVD-t és Blu-Ray filmet nem szabad őket támogatni csapnivaló a munkájuk . Értenék a torrenthez biztos,hogy én is azt csinálnám 55 évesen már nem állok neki megtanulni, de továbbra sem fogok filmeket megvenni drága pénzért 🙂 Mit várnak a magyar kiadók,hogy ha drága pénzért akarják eladni a portékájukat . Nem is csoda,hogy ha tönkre mennek itt Magyarországon , de már Hollywood is tönkre megy lassan csak a szériáikat tudják folytatni mert új ötlet meg nincsen. Folytatások hegyén hátán. Star Wars , Jurassic Park és a Terminátor filmeket is csak ezért élesztik fel,hogy fenn tudjanak maradni . Több stúdió is a csőd szélén állt amióta megalakultak.

 21. Honnan tudjátok, külföldön mikor jelennek meg DVD-k?
  Én sehol nem találom.
  Illetve ha külföldön megjelenik magyar szinkronnal, akkor hol lehetne letölteni?
  Milyen külföldi oldalakat ismertek?
  Kérlek segítsetek!

 22. Sajnos,tilos leírni,azon oldalak neveit,ahol ezek elérhetőek,de biztos lehetsz benne,hogy a közszájon forgó,hazánkban is elérhető oldalak kínálatában szerepelni fog mindegyikűk,mint ahogy olyan változatok is,amik bár házilag készűlnek,mégis jobb minőséget képviselnek,a nálunk boltokban kínált DVD változatoknál,és ez szégyen,de korántsem azok szégyene,akik legyártják,letőltik,hanem a hazai döntéshozók és forgalmazók,akik felelőssek a hazai nemcsak filmkiadás silány állapotáért.

 23. Értem. Köszönöm szépen. Esetleg e-mailben sem tudnád leírni?
  Engem más okból is érdekelne a lapok neve.
  Van egy weblapom, és hátha találok olyant amire szükségem lehetne.
  Van benne igazság amit mondasz.
  Bosszantó, hogy egyes filmeket le sem szinkronizálják már vagy 1-2 éve.

 24. Tóth Richárd :

  Honnan tudjátok, külföldön mikor jelennek meg DVD-k?
  Én sehol nem találom.
  Illetve ha külföldön megjelenik magyar szinkronnal, akkor hol lehetne letölteni?
  Milyen külföldi oldalakat ismertek?
  Kérlek segítsetek!
  Senki nem fog segíteni mert a torrent nevek illetve torrentek említése azonnali törlésre kerül .Egyébként a minőség valóban klasszisokkal jobb az oldalakon mint amit ki adnak nálunk tudnák néhányat fel sorolni pl forced felirat is néha van a kiadványokon néha nincs .

 25. ADS Service: 2015. májusi DVD megjelenések

  2015.05.21.

  – Amnézia (Before I Go to Sleep)
  – Mortdecai (Mortdecai)
  – Niko – Kistesó nagy bajban (Niko 2: Lentäjäveljekset)

  2015.05.27.

  – John Wick (John Wick)

  forrás: ADS Service

 26. Select májusi megjelenések:

  Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) – Május 18.
  Mr. Turner (Mr. Turner) – Május 18.
  Írd a karjára: szeretnek (To Write Love On Her Arms) – Május 18.
  Annie DVD + BD – Május 20.

  MaNDA megjelenések:

  Napló gyermekeimnek – Május 20.

  MTVA megjelenések:

  Közös Szenvedély (United Passions) – Május 6.
  Szuper-Hipochonder (Supercondriaque) – Május 6.

  Select újramegjelenések: (Ajánlott fogyasztói ár 999 Ft)

  2 Kaliber (2 Guns) – Május 6
  Az elnök végveszélyben (White House Down) – Május 6.
  Amerikai botrány (American Hustle) – Május 6.
  Bugsy – Május 6.
  Csontember (The Bone collector) – Május 6.
  Eltüntek (The Missing) – Május 6.
  Philadelphia – Május 6.
  Szerelem hullámhosszán (Sleepless In Seattle) – Május 6.

 27. Most láttam előzetesen egy kemény horror filmet. A magyar címe Múltbéli Démonok de nagyon ijesztő érdemes lenne megnézni magyarul. Nagyon durva dolgok vannak benne.

 28. A MENEDÉK (Safe haven) c. filmet a FILMBOX PREMIUM csatorna vetíti 2015. augusztus 2-án, 6-án és 11-én. Csak reménykedhetünk, hogy valaki rögzíti és …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ