2014. október

Várható DVD-megjelenések 2014. október 1-7.

GodzillaA százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűntMásnaposok szerencséje3 nap a haláligX-Men: Az eljövendő múlt napjaiA nimfomániás 1-2. részBelle és SébastienIstenek kalapácsaMelankólia

Várható DVD-megjelenések 2014. október 8-14.

Hibátlan előadásSzaftos szavakCsillagainkban a hibaNagytudásúakVámpírakadémia

Várható DVD-megjelenések 2014. október 15-22.

Hogyan rohanj a veszTEDbeDemónaIsten fiaNyomtalanulMár megint lakótársat keresünkSzázkarátos szerelemHárommal több esküvőApáim története

Várható DVD-megjelenések 2014. október 23-31.

OculusHerkules: Feltámadás

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

79 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ja ÉS OKTÓBER 1 –X-Men – Az eljövendő múlt napjai , 8-ÁN—Csillagainkban a hiba ÉS MÉG OKTÓBER 15.-Isten fia EDDIG ENYIT TUDOK JA KINT MÁR 16 -ÁN GODZILLA MAGYAR 5.1- GYEL UTÁNNA 1 HÉTTEL HOGYAN ROHANJA WESTEDBE SZINTÉN LESZ MAGYAR 5.1.

 2. Mondja már meg valaki miért kell 50-60 % -al többet fizetnünk a Blu-rayek-ért nálunk ,mint a jobban kereső szomszédainknál .Mikor sok Blu-ray en van magyar hang is ????

  Azért drága bogaram, mert ez itt Magyarország, ahol minden a másik hülyének nézéséről és átveréséről szól……na kb. ezért.

 3. 2014 október 1.

  -A nimfomániás, 1. rész
  Nymphomaniac: Vol. 1 (2013)

  -A nimfomániás, 2. rész
  Nymphomaniac: Vol. 2 (2013)

  -Belle és Sébastien
  Belle et Sébastien (2013)

  2014.október 8.

  -Hibátlan előadás
  Grand Piano (2013)

 4. InterCom: 2014. októberi megjelenések

  2014. október 1.

  X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past)
  BD: X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past)
  BD3D: X-Men: Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past, BD3D+BD)
  BD3D: X-Men: Az eljövendő múlt napjai – limitált, fémdobozos változat (X-Men: Days of Future Past, BD3D+BD)

  2014. október 8.

  Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Star)
  BD: Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Star)

  2014. október 15.

  Isten fia (Son of God)
  BD: Isten fia (Son of God)

  Forrás: DVDEXTRA

 5. Nem csoda hogy inkább a warez téma megy itt. 3 film egy hónapban???(IC) És már október van lassan be kéne indulniuk vagy talán inkább a november december hónapokra gyúrnak? Mert már csak a Pro Video mentheti meg az októbert ahogy elnézem.(Kb ezek várhatók tőlük nagyobb nevek – Godzilla, a holnap határa, Demóna)->Szerintem ezek jönnek még ide majd.

 6. “Mondja már meg valaki miért kell 50-60 % -al többet fizetnünk a Blu-rayek-ért nálunk ,mint a jobban kereső szomszédainknál .Mikor sok Blu-ray en van magyar hang is ????”

  Azért, mert Magyarország kis piac, a csehekhez meg többek közt 3 ország is tartozik és náluk több kék lemez is fog. Hát kb. ezért. Aztán nem megint jönni a bullshittel.

  Aki meg a TF meg hasonló filmeket várja: jó lenne, ha egy kicsit utána számolna. Július vége felé volt a mozikban, ehhez hozzá kellene adni 5-6 hónapot /attól függ/ és meg is van, hogy kb. december. Ez így volt eddig is, moziba kerülés után fél évvel jelennek meg a filmek.

  A 22 Jump Street meg múlt hónapban volt mozikban. Szerinted akkor mikor jelenik meg?

 7. Ja, a Nimfomániáson meg a szeptemberi Adéle életén elméletileg csak magyar felirat lesz. Mondjuk nem csodálkozom rajta, örüljünk, hogy legalább kiadják őket. /Megnézném, mennyi fog fogyni belőlük/

 8. A “mikor jelenik már meg” jelenségre szeretnék egy idézetet berakni, hátha segít a továbbiakban a felesleges kérdésekben. Bár minden csoda 3 napig tart. 🙂

  Egy olyan kérdésre érkezett a válasz, hogy külföldön hamarabb megjelenik egy adott film magyar szinkronnal, mint itthon:

  “…minimum négy hónapnak el kell telnie, mire megjelenhet DVD vagy BD-n. Erre a moziüzemeltetők kényszerítik a kiadókat.”

  Tehát minimum 4 hónap az itthoni DVD/Blu-Ray megjelenés a mozibemutatótól számítva!

  • Mester, Attila: Menjetek szobára, gyerekek! Ha kell, megadom Nektek egymás e-mail címeit – már ha Mesteré valódi, bár kétlem -, és ott megbeszélhetitek! Torrent oldalakat ide ne keverjetek be! Köszönöm!

 9. dvdfan :

  Lars von Trier:Melankólia

  Várható megjelenés 2014.10.06.
  Szinkron nélkül,felirattal. Hát ez elég vicces mivel 2 éve dvd meg van szinkronosan :)menüsen és mindennel együtt . 🙂

 10. Sziasztok!

  Nagyon szerettem az oldalt, de úgy veszem észre, hogy az utóbbi időkben egy kicsit el van hanyagolva. Egyre több a reklám, és cserébe egyre kevesebb megjelenés kerül ki, sokról csak a hozzászólásokból értesülünk.
  Pl.: Godzilla, Holnap határán, és lassan esedékes a Demóna is.

 11. mata 77:
  Ez van. 😀 Kicsit fájó,hogy nem lesz szinkron ezen a kiadáson de,én igy is tuti hogy bezsákolok belőle egy példányt,régóta szeretném a polcomon látni ezt filmet.A szinkron hiánya meg rejtély. 😀

 12. most akkor a Veszélyzóna cimű film kijön egyáltalán mert már okt 2 re tették át de már lassan kisefogják adni ha igy folytatják minek ennyit huzni egy filmet nem értem :S

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ