2013. június

Várható DVD-megjelenések 2013. június 1-7.

Anna KareninaHitchcockKvartett – A nagy négyesNe zavarjanak!Most jóSweeney - A törvény erejeA texasi láncfűrészes – Az örökség

Várható DVD-megjelenések 2013. június 8-14.

40 és annyiGengszterosztagMegtört városLEGO Batman: A filmA Grace klinika, 8. évad

Várható DVD-megjelenések 2013. június 15-22.

KényszerleszállásFejlövésMovie 43: BotrányfilmDie Hard – Drágább, mint az életed

Várható DVD-megjelenések 2013. június 23-31.

Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajszaLenyűgöző teremtményekCirque Du Soleil: Egy világ választ elGyilkos JoeA fantasztikus Burt Wonderstone

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

62 HOZZÁSZÓLÁS

 1. InterCom: 2013. júniusi-júliusi megjelenések

  DVD/BD

  2013. június 7.

  Hitchcock
  BD: Hitchcock
  2013. június 19.

  Die Hard: Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard)
  Die Hard: A teljes gyűjtemény (Die Hard Legacy Collection, 6 DVD)
  BD: Die Hard: Drágább, mint az életed – mozis és bővített változat (A Good Day to Die Hard)
  BD: Die Hard: A teljes gyűjtemény (Die Hard Legacy Collection, 6 BD)
  BD: Philadelphia
  BD: A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)
  2013. július 3.

  Lincoln
  BD: Lincoln

  forrás : dvdextra

 2. Pedig a Megtört város (Broken City) igencsak elfért volna, főleg, hogy februári film. Ha ennyire nem tudnak mit kiadni, akkor vegyék át a GHE és az egyéb régebb óta mozikban lement független filmek jogait, és máris lesz mit megjelentetni. Ha nincs ötlet, majd mi írunk listát. 😀

 3. A Gamma Home Entertainment Júniusi DVD megjelenései + tervek

  The Twilight Saga: Alkonyat BD

  Harmadnaposok

  Végzetes hazugságok

  A rajtaütés

  AO

  Börni, az eszelős temetős

  VAMPS

  Spring Breakers – Csajok szabadon

  1911

  CLEANSKIN

  DUNGEONS & DRAGONS 3

  SO UNDERCOVER

  WRITERS

  (forrás:GHE 2013)

 4. Elképesztő! de komolyan most ennek a nagy része torrenten már kint van néhány hónapja és ráadásnak hivatalosan még csak most fog megjelenni LOL.
  De most tényleg hát ez röhej.

 5. Neo:Akkor amik Téged érdekelnek,azok nem a megjelenések,hanem a feltöltések.Azokból pedig bizonyára ezután is lesznek a hivatalos megjelenés előtt…

 6. kerge33: Természetesen jobban érdekelnek a megjelenések mint a feltöltések csak egy észrevétel volt a részemről. Mert valjuk be azért ebből az öt filmből már négyet (de az is lehet, hogy csak 3) le lehet tölteni DVD minőségben ami nem kicsit furcsa mert azért ezen mindig fent akadok, hogy hogyan lehetséges legalábis, ha egy pici kis DVD bevételt szeretnének a kiadók akkor jobban kéne vigyázni a filmeikre dehát ez úgy látszik őket sem nagyon érdekli a biztonsági intézkedéseiket láttán. ami nem nagyon van. mondjuk akkor ebből kifolyólak nincs is miről beszélni ez van. MAGYARORSZÁG.

 7. Én meg akkor is azt mondom,hiába védik páran szenvedélyesen őket,amit a hazai filmkiadók művelnek(tisztelet az esetleges kivételeknek),csak egy szóval lehet jellemezni:szánalmas.Miközben a kűlfőld hétről hétre produkálja normális időben a megjelenéseket,addig nállunk nyolc-kilenc hónapos uborkaszezon van,meg többéves elmaradások,miket még felsorolni is hosszú lenne,amik közűl néhányban csak abban lehet reménykedni hogy valamelyik mozicsatorna,vagy egyébb tv-adó esetleg megszán minket,és műsorára tűzi esetleg,és ezek helyett,ismeretlen(gyakran nagyon hamar),megjelenő,másod-harmad vonalu filmek alkotják a megjelenési listát,mintha visszatérne a sőtét Drive in 2000-ezres korszak.És az elmaradási lista,ahelyett hogy csökkenne ismét bővűl:Démoni doboz,Sillent Hill,Bullett of the head,Sinister,Amíg a világ vége el nem vállaszt…,Act of valor,Red Dawn,Red tail,vagy amik az ujjak:Megtőrt város,Texasi lancfűrészes,The Bait,vagy a feltűnt,majd újra eltűnt ,Gonosz halott 2013.stb,még hosszan lehetne sorolni a teljesség ígénye nélkűl,s a lista sajnos napról napra bővűl.Ami viszont dícséretes ,,lenne,,(ha nem csak néhány helyen,Főként pesten),hogy egyre tőbb produkció kerűl moziba,csak az a baj,hogy a legtőbb vidéki halandó számára ezek esetében,csak a netről letőlthető verzió marad megnézésűl,vagy joggkövető állampolgárként a reménykedés,hogy egyszer csak leadják valahol,vagy úgyis elfeledkezik róla,mert jőnnek az újak és újjak.És mégegyszer a végére:akárhogy fordítsuk,az IC június-júliusi listája,egy szánalom,a Ghe-é szintén,már csak a többiekében reménykedhetűnk,hiába a remény hal meg utoljára…

 8. ho68zso:Én nem védem a forgalmazókat,de valamit nem értesz úgy látom.Tudomásul kell venni,hogy ez egy kis ország kis felvevö piaccal.Az embereknek nincs pènzük,meg kell gondolniuk mire költik azt a keveset ami van.Egy forgalmazót nem az érdekli,hogy szemèly szerint Te mit néznél vagy vennél meg,hanem hogy az emberek többsége mit szeretne.Vagyis az érdekli,hogy miböl tud pénzt csinálni.A warez meg a torrent éppen azt öli meg,amit hiányolsz,mert fizetsèg nèlkül hozzájutsz ahhoz amihez a forgalmazó is csak drága pénzért.

 9. vagyis az általam,vagy mások által keresett filmek ezek szerint kevésbé érik meg a helyettűk néha kiadott gyengébb filmeknél?Szerintem,te tévedsz,de mindegy.

 10. Mellesleg,én már többször is írtam már:személy szerint van hogy több tízezret költök eredeti bluray-ra,bár az is igaz,korántsem veszek meg mindent,de amiket sokan felsorolunk azok között is lenne bőven vevős köztűk számomra,persze azt is tudom hogy mennyien tőltik le a filmeket,de a normális filmek egyre nagyobb számban történő elmaradása előbb v. utóbb a maradék vevőkör elvesztését hozhatja magával,ha így folytatják,nekem személy szerint már most is számtalan ismerősöm van,aki inkább kűlfőldről veszi meg felirattal.

 11. Nem ezt mondtam,hanem azt az álláspontot mutattam be amit a kiadók képviselnek,miszerint ez nem más mint üzlet.Ha Te vezetnél egy kiadót,ami a penge élén táncol gazdasági értelemben,Neked sem lenne érdeked veszteséggel kecsegtetö filmet kiadnod.Azt pedig hogy mi lehet nyereséges és mi nem egyelöre ök döntik el.A többi filmhez meg lehet másik kiadót keresni.Mondjuk lehet alapítani egyet!Hidd el,nekem is sok film hiányzik:-)

 12. A kiadás vitához: nem hiszem, hogy pl 1 red tails nem megérné kiadni,na itt kezdődik a sz..akodás.És ez mi ha nem a kiadók hibás üzlet politikája.PL VanDamme -nak is van vagy 3 filmje kiadatlan (lehet hogy pocsékak)de még mindig sokan megvennék mert a neve miatt.Egy bikanyak nevű (nem minősítem)filmet kiadnak de rá ülnek évekre a 30 nap éjszakára a Red Tails ra pl.nem tudom ki ül a vezetői székekben de csak itt az oldalon is lenne megfelelő ember a helyére.

 13. Na,égnek hála,a provideó azért megmenti a hónapot:Gonosz halott,Megtőrt város,Lenyűgöző teremtmények,gengszetosztag,bullett of the head,hogy csak a jobbakat említsem,de nállam profibbak úgyis kiteszik bővebben szerintem hamarosan.

 14. ProVideo: 2013. júniusi megjelenések

  013. június 5.

  A texasi láncfűrészes – Az örökség (Texas Chainsaw)
  Phineas és Ferb: Állati ügynökök (Phineas and Ferb: Animal Agents)
  BD: Mackótestvér (Brother Bear)
  BD: Mackótestvér 2. (Brother Bear 2)

  2013. június 12.

  Gengszterosztag (Gangster Squad)
  Megtört város (Broken City)
  Lego Batman: A film (Lego Batman The Movie)
  Gengszterfilmes gyűjtemény: Volt egyszer egy Amerika, A tégla, Szemtől szemben (Gangster Movie Collection, 3 DVD)
  A Grace klinika: 8. évad (Grey s Anatomy: Season 8)
  BD: Gengszterosztag (Gangster Squad)

  2013. június 19.

  Oscar, a csimpánz (Chimpanzee)
  Odd Thomas – A halottlátó (Odd Thomas)
  Movie 43: Botrányfilm (Movie 43)
  Fejlövés (Bullet to the Head)

  2013. június 26.

  Zero Dark Thirty – A Bin Láden hajsza (Zero Dark Thirty)
  Lenyűgöző teremtmények – Beautiful Creatures (Beautiful Creatures)
  Gyilkos Joe (Killer Joe)
  A fantasztikus Burt Wonderstone (The Incredible Burt Wonderstone)

 15. Nesze nektek “uborkaszezon”. Ez aztán szép lista a ProVideo-tól. Rendesen belehúztak. 🙂

  A Select-nél azért időszerű lett volna júniusban megjelentetni a Személyiségtolvajt és a Boszorkányvadászokat, mivel februárban mentek a mozikban.

  Na de mindegy is, mivel a ProVideo megmentette a hónapot. 🙂

 16. Nem szeretnék offolni de lenne egy kérdésem: a Cirkofilm ad még ki dvdket?Konkrétan a Melankólia érdekelne hogy azt kiadták-e annakidején.Keresgéltem de én semmit nem találtam róla.

 17. ADS Service júliusi megjelenések:

  – Likvidálva (The Expatriate/Erased)
  – Született gengszterek (Stand Up Guys)
  – Az a bizonyos első év (I Give It A Year)
  – Csapda (Snitch)

  Mind a négy film július 4-én jelenik meg.

  forrás: ADS Service

 18. én is szokttam letölteni néha de havonta 2-3 filmet szoktam venni eredetiben én is tudom hogy költséges de én sokszor megvárom azt mikkor le viszik az árát egy filmnek de valamit rögtön megveszek mert nem birrom kivárni mig le értékelik. pl most a tescoban jártam és vettem 8 filmet kiárusitásban mission impossible :250 születtet juliús 4-én :350 a cég:500 gumiláb:250 ördög pradát visel:350 szerintem megértte.

 19. Ezt a PRO VIDEO társaságot ki kellene tiltani még az országból is. Még egy ilyen undorító sz.r.ázi bandát én még nem láttam. Egyedül a 2.0-ás szinkronjukról és a napról-napra való csúsztatásukról híresek.

 20. szerintem a select amelyik csúszttatgatja a filmeket mindig. én nem reklamálok örülök hogy sokk film egyáltalán megjellenik nálunk még ha 2.0 szinkronnal is .

 21. A nyomorultakban végig énekelnek.Szerinted?Jól hangozna a sok betétdal magyar szinkronnal:-)A vasöklű férfi pedig szerintem csak külföldről behozott verzió magyar borítóval.Eladnak belőle vagy 10 darabot majd.Nem igazán érné meg kifizetni a szinkronizálást…

 22. Aki esetleg gondolkozik Grace klinika vásárláson (8. Évad) és szinkronosat szeretne az várjon egy kicsit,mert a jövöben legyártott lemezeken már lesz szinkron.Kérdés hogy az mikor lesz.Mindenesetre én megvárom a szinkronost.Ha már eddig mind ugy van meg.

 23. Tökéletes katona: A leszámolás
  napja elvileg holnap jelenik meg. (Juli.03.)Egy bizonyos online bolt szerint.Legalábbis az van kiirva náluk,1899 ft-os áron lesz
  kapható.

 24. Xpressen mindig változik a dátum, ez ugysem végleges dátum a megjelenésről… Médiában megkérdeztem mivan már a filmel, azt mondják hogy késik mert Select kiadóhoz tartozik na mondom de jó…

 25. Én is elég sokat járok MM-ba, szerintem igazából fogalmuk sincs az egészröl.ök nem kiadó,honnét tudnák?söt még a neten sem azt néznek meg amit akarnak,hanem amit megengednek nekik.Tehát informáciot szerezni sem nagyon tudnak.

 26. a boszorkányvadászokra kiváncsi vagyok hogy holnap megjelennik e mert nincs az xpresszen dvd -n meg bd hogy lehet rendelni csak bd3d.n vann fenn.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ