2012. szeptember

Várható DVD-megjelenések 2012. szeptember 1-7.

A biztonság zálogaA sötét lovag visszatér - 1. rész101 kiskutyaA Beverly Hills-i zsaruCsupasz pisztoly 2 1/2 - A félelem szagaKrokodil DundeeMünchen

Várható DVD-megjelenések 2012. szeptember 8-14.

CsatahajóAmerikai pite – A találkozóHippi túraElveszettMocsokváros utcáinVad évad2 nap New YorkbanLockout - A titok nyitjaKalózkodjunk együttAugustusRevans101 kiskutya 2. - Paca és AgyarNero: a véreskezű zsarnok

Várható DVD-megjelenések 2012. szeptember 15-22.

Éjsötét árnyékA diktátorCsempészekEzer szóKalózok – A kétballábas bandaScooby Doo! a rivaldafénybenTitanicHamupipőke

Várható DVD-megjelenések 2012. szeptember 23-31.

Men In Black - Sötét zsaruk 3Keleti nyugalom – Marigold HotelAz igazság nyomábanA kaptár: KárhozatHa beüt az életHáz az erdő mélyénMaraton életre-halálraKrokodil Dundee 2A Beverly Hills-i zsaru IIA Beverly Hills-i zsaru III

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

75 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Select: 2012. szeptemberi megjelenések:

  2012. szeptember 6.

  Csatahajó (Battleship)
  Csatahajó – duplalemezes extra változat (Battleship, 2 DVD)
  BD: Csatahajó (Battleship)

  2012. szeptember 13.

  BD: Barátom, Harvey (Harvey)
  2012. szeptember 20.

  A diktátor (The Dictator)
  BD: A diktátor (The Dictator)
  BD: József és a színes szélesvásznú álomkabát (Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat)
  2012. szeptember 27.

  A holló (The Raven)
  BD3D: Dinoszauruszok – Patagónia óriásai (Dinosaurs: Giants of Patagonia)
  BD3D: Mentőakció (Rescue)

 2. Ha a kiadókon múlik, akkor soha. De hogy még az HBO sem csap le rá…

  A “Let Me In” pedig nagyon jó film, sok szinkron sem kéne hozzá, ezért akár feliratosan is meg lehet nézni, nem érdemes kihagyni.

 3. Ha a ‘mozis’ TV csatornák (HBO,Cinemax) lecsapna ezekre a premierekre, érdemes lenne befizetni rá azt az 1500 ft-ot, de így, hogy 2-3 éves mozifilmeket ismételgetnek, így nem érdemes.

 4. Sajnos nem vicc – ADS Service szeptemberben csak egy új filmet fog kiadni: 2 nap New Yorkban amely szept. 13.-án fog megjelenni. (forrás DVD Extra fészbuk oldala)

  Azért még mindig reménykedhetünk a Pro Video-ban és zárójelben a GHE-ben.

 5. Köszönjük az infókat, igyekszünk mielőbb aktualizálni ezeket az oldalainkat is (a mozissal már elég jól állunk). Ha vannak még plusz dátumaitok, csak hajrá, jelezzétek felénk bátran. 🙂

 6. a bosszú jogán már ma 9 ikei tegnap még 8 volt minnek adnak ki filmeket külföldön kitudják adni csak nálunk tologatják igy lehet azért hogy legyen mit kiadni a következö hónapban is ghe az meg tényleg csak változtatja a dátumokat de az ads service se kell félteni inkább mondjanak csödöt és hadják hogy normális kiadók mint pl:intercom select provideo adják ki.mert ök legalább ki is adják meg akkor mikkor igérik.

 7. death,hát persze hogy semmi.A provideo-tól,még esetleg lesz egy-két 2.0.nullás hangú,de azért szerintem,a többiekét elnézve,ne legyenek túlzott elvárásaink,a GHE-t,meg már ismerjűk:egy húron pendűlnek,az ADS Service-vel,ők úgy hírlik,mindössze egy vígjátékot adnak ki szeptemberben.

 8. Hát a Pro video-tól elméletileg ez a 3 premier(mozis) film jön szeptemberben: A biztonság záloga, az igazság nyomában és talán az éjsötét árnyék is. Ebből viszont az első 2 biztos csak 2.0 hun hanggal fog megjelenni…

 9. én az egy hét marilynel c- filmet várom nagyon de ugy látom egyre kevesebb az esély hogy mostanában megjelenik volt már juliús után átteték augusztus 22 re most meg már szeptember 4 á most már feladom talán egyszer meg fog jelenni.

 10. Pro Video 2012. szeptemberi megjelenések:

  2012. szeptember 5.

  Kergetjük az amerikai álmot – 2. évad (How to Make It in America S2, 2 DVD)
  Hung – Neki áll a zászló – 3. évad (Hung S3, 2 DVD)
  Boardwalk Empire – Gengszterkorzó 2. évad (Boardwalk Empire S2, 5 DVD)
  A titok nyitja (Lockout )

  2012. szeptember 12.

  A biztonság záloga (Safe)
  A sötét lovag visszatér – 1. rész (DCU: Dark Knight Returns P1)

  2012. szeptember 19.

  Éjsötét árnyék (Dark Shadows)
  Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 1. kötet (Star Wars: The Clone Wars S2 Vol. 1)
  Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 2. kötet (Star Wars: The Clone Wars S2 Vol. 2)
  Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 3. kötet (Star Wars: The Clone Wars S2 Vol. 3)
  Star Wars: A klónok háborúja – 2. évad, 4. kötet (Star Wars: The Clone Wars S2 Vol. 4)
  Scooby-Doo a rivaldafényben (Scooby-Doo! Big Top)
  Scooby Scooby-Doo! Rejtélyek nyomában 5. kötet (Scooby-Doo! Mystery Inc:S1V5)
  BD: Éjsötét árnyék (Dark Shadows)

  2012. szeptember 26.

  Az igazság nyomában (Cold Light of Day)
  Ha beüt az élet (L!fe Happens)
  Dr. Moreau szigete (The Island of Dr. Moreau)
  Ház az erdő mélyén (The Cabin in the Woods)

 11. Le a kalappal a ProVideo előtt. Több értelmes filmet ad ki összesen a hónapban, mint a többi kiadó. Az már más kérdés, hogy szinte mind 2.0-ás lesz… De legalább szinkronnal nézhetjük. 🙂

 12. Igen,a provideo és a select megmentette a szeptembert,és ezért a listáért az is megbocsátható,hogy szinte mind 2.0-ás lesz valszeg.A GHE már csak hab lesz a tortán.Nagy kár a gyenge IC-ért.

 13. ADS Service: 2012. őszi megjelenési kitekintő

  2012. szeptember 13.

  2 nap New Yorkban (2 Days in New York)

  2012. október

  Cosmopolis
  Az orvvadász (The Hunter)
  Sleeping Beauty
  Egy őrült szerelem balladája (Balada triste de trompeta)

  2012. november

  Felültetve (Set Up)
  BBC: Earthflight

  Ebből is látszik h egyedül a 2 nap NY-ban c. filmnek van pontos dátuma, a többi pontos megjelenése még kérdéses. És természetesen ez a lista még nem teljes!! (várhatóan ezekkel bővül még – Én, a séf, Bel Ami – A szépfiú meg még pár gondolom)

 14. Athes, JAX: Köszi az infókat, a 2 nap New Yorkban fölkerült a DVD megjelenések közé, a többit majd akkor, ha közelebbi dátumok is kiderülnek. Cosmopolis-szal nem sokat tököltek, jó gyorsan kihozzák.

 15. Fanni: Talán mert még nem tette közzé a forgalmazó? 😀 Én el tudom képzelni a karácsonyi megjelenést, akkor több fogyna belőle. De reméljük a legjobbakat, valóban fura lenne, ha még 3-4 hónapig eltolnák,főleg a Bosszúállók villámgyors kiadásához képest.

 16. Legkésőbb októberben illene megjelennie, de már szeptemberre is lehetne várni. Remélem GHE nem húzza el karácsonyig, mert van bőven sok film amit ki kell adni 😀

 17. A Bosszúállókat ma délelőtt már láttam egy boltban, tehát megjelent. 🙂 A legtöbb online DVD áruházban holnap és holnapután szerepel premierdátumként.
  GHE egyelőre a szeptember eleji Az élet fája, Egy hét Marilynnel és A némafilmes megjelenésén kívül több szeptemberi kiadásról nekünk sincs infónk.

 18. 26-tól lehetett kapni néhány boltban. Egyébként 2000 Ft nem sok érte, mármint Auchan katalógus szerint annyi. Meg is veszem holnap. 😀
  GHE egyre lejjebb ad. Igaz 3 jó film, de abból 1 átcsúszikált, sőt..

 19. GHE heti?Vagy tán roló le?Kísért a mokép szelleme,még jó hogy ezuttal három számomra kevésbé érdekes filmröl van szó.Bár a lazacfogást,és a marílynt azért megnéztem volna,de a némafilmes sorsa számomra tök érdektelen.

 20. Azért a GHE illetékese dögöljön meg! Mióta csúszik már A némafilmes??? Hónapok óta! Talán nem sikerült összetoborozni a szinkronszínészeket, vagy mi a fenén tökölnek?
  A másik, amiért fel tudnék robbanni: a Warrior (szintén GHE) DVD elején lévő előzetesek, amiket nem lehet továbbtekerni! Kösz, GHe, 20 percet elvesztek az életemből, valahányszor megnézem azt a filmet.

 21. a gammás filmek megint áttéve 28 -ra holnap meg 29 és igy tovább lesz belöle október a rumnaplóbol meg december és igy tovább de a select is elég jol huzza a filmekett ök is csak tologatják a amikket igérnek .

 22. Kerge33 sajnos mi kis országunkban elég kevés ember teheti meg hogy havi 3-4 filmet megvegyen.Ami pl őt érdekli.Talán ha olcsóbb lenne picivel emberibb ára lenne egy dvd-nek nem 3000-4000 Ft akkor vásárolnánk az emberek dvd-t.Én is éltem már a vhs korszakban szal tudom hogy akkor mindenki fizetett mindenért.De akkor lehet hogy meg is tehették az emberek.Meg akkor is voltak kiskapuk.

 23. Emerton!Szerinted én melyik országban èlek?Egyébkènt az új dvd megjelenések 2000-3000 ft körül mozognak és nem irreális egy ilyen összeg egyáltalán.Vessük màr össze a mozijegyek àràval!Abban persze egyetértek,hogy a pénztàrcànkhoz viszonyítva valóban magas az àr.Csupán arra akartam ràvilàgítani,hogy ha màr netröl tölti az illetö a filmeket akkor legyen türelemmel és örüljön annak hogy még adnak ki dvd-t egyáltalán.

 24. én töltök is meg veszek is filmeket amik nagyon érdekelnek azokat megveszem amik nem annyira azokat meg letölttöm az égy hét marilynel érdekelne megszertném venni de lassan már nem lesz érdemes várni rá hanem inkább megnézni felirattal.

 25. A hónapban nincs több hivatalos megjelenés, már csak a ‘Fatima – A 13. napon’ maradt, holnapra.
  A ‘A magyar Országház, Egy hét Marylinnel, A némafilmes, Az élet fája, A holló’ filmek pedig átkerültek október 2.-ra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ