2012. október

Várható DVD-megjelenések 2012. október 1-7.

Lazacfogás JemenbenHófehér és a vadászSleeping BeautyAz orvvadászEgy őrült szerelem balladájaEgy hét MarilynnelAz élet fájaA némafilmesGazdátlanul Mexikóban 3.Fatima - A 13. naponA hollóA magyar OrszágházLili MarleenA férfi, aki sasokkal álmodottDr. Moreau szigeteHamupipőke 2 - Egy valóra vált álomHamupipőke 3 – Elvarázsolt múltBelleville randevú - Francia rémesPlasztik szerelemAmityville horror: A rettegés házaHalloween - Feltámadás

Várható DVD-megjelenések 2012. október 8-14.

21 Jump Street - A kopasz osztagAz ember tragédiája

Várható DVD-megjelenések 2012. október 15-22.

PrometheusCosmopolisS.O.S. LOVE! Az egymillió dolláros megbízásÉn a séfKrízispont

Várható DVD-megjelenések 2012. október 23-31.

BörtönregényMindörökké rockMadagaszkár 3StreetDance 2Vérfarkas: A szörny köztünk járÍgy neveld az anyádatA dilis trióRumnapló

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

91 HOZZÁSZÓLÁS

 1. “óó jóhogy nem már decemberben jelenik meg a mib3.. szánalmas..”

  Szerintem meg teljesen normális időben jelenik meg, én is ekkorra gondoltam a megjelenését. Én inkább a Madagaszkár 3-tól félek h nem fog kijönni októberben de remélem nem lesz igazam!!

 2. Mikor jönnek az októberi megjelenések. Jóllehet IC-t már nagyjából tudni lehet de még nincsen hivatalosan sehol kint, pedig ilyenkorra már lennie kéne. Bár várhatóan ezek jönnek még ide: Hófehér és a vadász, Tegnap éjjel, Holdfény királyság, Várandósok, Madagaszkár 3, Piranha 3DD. Én legalábbis reménykedek hogy ezek mind kijönnek októberben 🙂

 3. Madagaszkár 3 inkább karácsonyi megjelenés, de ne legyen igazam. Amcsiban október 16.-a, elképzelhető, hogy 2 kerek hónapot tolnak rajta, de reménykedjünk, hogy nem. A többi reális, még a végén hamarabb jön a Hófehér és a vadász, mint a másik témába illő Tükröm, tükröm. Ciki lenne.

 4. Egy kis INTERCOM OKTÓBERRE nézve. Elég soványnak vélem dehát ez van 🙂

  2012. október 3. szerda
  Men in black – Sötét zsaruk (1-3. rész)
  Men in black – Sötét zsaruk 3.

  2012. október 10. szerda
  21 Jump Street – A kopasz osztag
  Phineas & Ferb: A Kerry-akták

  2012. október 17. szerda
  Prometheus

  2012. október 24. szerda
  A dilis trió

 5. ez a select is már egyre megbizhatatlanabb mindent eltol a csatahajó már 13 -ra van ki irva a pitét is tologatja a gamma meg már jobb lenne ha nem is adna ki filmet inkább valamelyik normális kiadó átvenné tölük pl:intercom ,pro video legalább ki is adják meg akkor mikkora igérik.

 6. ADS Service: 2012. októberi megjelenések:

  2012. október 4.

  Az orvvadász (The Hunter)
  Sleeping Beauty
  Egy őrült szerelem balladája (Balada triste de trompeta)

  2012. október 18.

  Cosmopolis

 7. Select 2012. októberi megjelenések:(Csak a DVD!)

  2012. október 4.

  Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman)

  2012. október 11.

  Barbie: A hercegnő és a popsztár (Barbie: The Princess and the Popstar)

  2012. október 25.

  Vérfarkas: A szörny köztünk jár (Werewolf: The Beast Among Us)
  Monster High: Légy szörnymagad (Monster High: Ghouls Rule)

  2012. október 31.

  Madagaszkár 3. (Madagascar 3: Europes Most Wanted)

 8. ProVideo: 2012. októberi megjelenések

  2012. október 3.

  Harry Potter és a halál ereklyéi, 1. rész – gyűjtői kiadás (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1, Ultimate edition, 3 DVD)
  Író és kamuhős: 3. évad (Bored to Death S3, 2 DVD)
  Lego Hero Factory: A vad bolygó (LEGO Hero Factory: Savage Planet)
  Tom és Jerry: Robin Hood és hű egere (Tom & Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse)

  2012. október 17.

  Harry Potter és a halál ereklyéi, 1. rész – gyűjtői kiadás (Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1, Ultimate edition, 3 DVD)

  2012. október 24.

  Mindörökké rock (Rock of Ages)
  Börtönregény (How I Spent My Summer Vacation/Get the Gringo)
  Megvilágosultam: 1. évad (Enlightened S1, 2 DVD)
  BD: Mindörökké rock (Rock of Ages)

  2012. október 31.

  StreetDance 2
  Így neveld az anyádat (Girl in Progress)
  BD: Penge 2 (Blade 2)
  BD3D: Streetdance 2 3D

 9. 2012. október 2.

  Lacazfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen)
  A vizsga (Exam)

  2012. október 9.

  Tegnap éjjel (Last Night)
  Rumnapló (Rum Diary)

  2012. október 30.

  Nathalie második élete (La Delicatesse)

 10. S akkor sorolom, hogy melyik filmnek mikor kellett volna érkeznie. (Az időpontok a mostani listához képest vannak felállítva!)
  Lazacfogás több mint 2 hónapja csúszik.
  A vizsga c. filmet már 3 hónapja leadta a Filmbox.
  A rumnapló közel 1 éve ment a MAGYAR mozikban.
  A tegnap éjjel egész korrekt, a moziba kerülés idejéhez képest.
  Nathalie … – Májusban ment a mozikban, korrekt, ahhoz képest, hogy csak felirattal adták.

  Tükröm, tükröm kb. már a szégyen kategória, a rumnapló kategóriájába esik..
  Az éhezők viadala.. egy ilyen kaliberű filmnek, max. 2-3 hét csúszás engedhető meg, tehát kb. most kéne megjelennie.. Dehogy még az októberi listában sincs benne..

  El kellene gondolkozni, hogy mennyi filmet vállalnak. Aka BuFi, nem rég túlvállalták, most 1 hónapban hoznak egy filmet, jó esetben 2őt, de PONTOSAN, ahogyan megígérték.
  Inkább legyen 3-4 film, rosszabb esetben 2, mint sem a sok tologatás, mert nem csak velünk b**znak ki, hanem saját magukkal is.

 11. A “Tükröm, tükröm”, valamint “Az éhezők viadala” c. filmet is szerintem karácsonyra tartogatják. Ne legyen igazam, és reménykedjünk, hogy novemberben legalább az egyiket kiszerencsétlenkedik…

 12. Na jah még mindig van lemaradásuk: Sos Love 2, a vér és méz földjén és persze az éhezők viadala és a tükröm, tükröm. Meg azon csak mosolyogni tudok hogy a lazacfogás Jemenben októberi megjelenés lett holott már aug. végén meg kellett volna jelennie. A szeptemberre átcsúsztatott némafilmes, az élet fája és az egy hét Marilynnel filmekről nem is beszélek inkább, szánalom amit ez a kiadó csinál :/

 13. Act of valor hazai megjelenéséről nincs hír,ja meg van az az új cápás 3d-s horror:a Bait,estleg nem adják ki nálunk?Azért kérdem,mert a film nem volt semmivel sem rosszabb,mint a cápák éjszakája,és az még a mozikat is megjárta.

 14. a gamma home -os megjeléneseket minnek berakni ugysem jelennek meg még a az augusztusi szeptemberi filmek sem jöttek ki minnek adnak egyáltalán ki listát ha még az elmaradt filmeket sem tudják kiadni.mindig csak tologatják igy legalább ezt a pár filmet beosztják egész évre talán még jövö év elejére is.

 15. Ja,a Tall Man nekem is lemaradt a listámról,pedig tényleg nem volt rossz,de marad a kérdés:ezek nem lesznek?Plusz még ha már a jobbakról van szó:A paktum,Sillent house,ezek is esetleg?Valakitől,valami info?

 16. sziasztok ma reggel felnéztem az xpresszre mondom hátha végre megjelenek a gammás filmek végre de nem áttették öket október 2-re ha igy haldunk az éhezök vidalát majd meg akkor adják ki mikkor a második rész megy a mozikkban.

 17. Speedy, sasmadár, Arox: Még a forgalmazók nem adták közre a novemberi kínálatukat. A sötét lovag – Felemelkedés DVD és BD megjelenési dátumán kívül – november 28 – még nem nagyon van említésre méltó premier. Ennek ellenére még ma közzétesszük a novembert, amit folyamatosan frissíteni fogunk, amint a forgalmazók is előállnak a farbával! 🙂

  nyul29: Nincs infónk az Animal Kingdom megjelenéséről.

  JAX: Tegnap kezdtem el rendbe rakni az októberi megjelenéseket – megjegyzem, ember legyen a talpán, aki naprakészen követni tudná azt, amit a forgalmazók és a webáruházak mostanság művelnek a megjelenésekkel! -, és mivel a Men in Black 3 a forgalmazó előzetes megjelenési dátuma helyett jóval hamarabb jelent meg – október helyett szeptember végén -, ezért átkerült a szeptemberi premierek közé. Mindenesetre az könnyebbség, hogy a legtöbb megjelenést – a csúszások miatt – elég szeptemberről októberre átmásolni. 😀

 18. Emerton: Köszi az infót! 🙂 Tessék, mindhárom film a webáruházakban (és nemcsak az xpress.hu-n!) még nem elérhető, a legtöbb oldalon napról napra tologatják a megjelenést. Miközben a boltokban (MediaMarkt és társai) már kaphatóak.

 19. Hogy picit énis segítsek! 😀
  Barbie – A hercegnő és a popsztár
  (Barbie: The Princess & the Popstar)
  Forgalmazó: Select Video
  DVD megjelenés: 2012.október.11

 20. Néhány októberi megjelenés még az Xpress-ről:

  október 17.

  S.O.S. Love – Az egymillió dolláros megbízás
  Krízispont
  Én, a séf

  október 25.

  Monster High – Légy szörnymagad!

 21. Hát igen az xpressen már megjelent ugyanúgy mint a Rumnapló is,de a Dvd_home-nál viszont 11.09.-én lesz esedékes a megjelenés!Most melyiknek lehet hinni!

 22. @Krisztián
  Mondok neked példát arra, hogy már van megjelent film, de nincs torrentoldalon, ebből a hónapból is akár. (Pl. Fatima – A 13. napon, A magyar Országház)

  Legjobb tudásom szerint a Lazacfogás, és az Exam tényleg megjelentek, a Rumnaplóról nincs infóm, de elvileg ma reggeltől kapható.

 23. Ja és még kimaradt a Madagaszkár 3 ami szintén nincsen még a nem hivatalos részeken pedig select-es azok pedig előbb szoktak jönni, nem értem miért nincsen még fent

 24. Athes figyelgesd majd az oldalakat, még ma fent lesz. 😉

  Egyébként ez a Rumnapló valami szörnyű munka lett a GHE-től, bár mit is várok. A 6 csatornából a hátsó sistereg, a kép inkább hasonlít egy orosz R5 DVD-re, de csak ki szenvedték. Ugyanígy van a Lazacfogásnál is, szóval aki megveszi sok jóra ne számítson.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ