2012. november

Várható DVD-megjelenések 2012. november 1-7.

Bel Ami – A szépfiúKalandférgek karácsonyaVersenyben az elnökségért

Várható DVD-megjelenések 2012. november 8-14.

A csodálatos pókemberKarácsony ArtúrHoldfény királyságTükröm, tükrömBefutó - 1. évadPixar rövidfilmek, 2. részTitkok PárizsbanSzex a neten

Várható DVD-megjelenések 2012. november 15-22.

Jégkorszak 4. – Vándorló kontinensÖtéves jegyességFelültetveLOLKaty Perry – A film: Part Of MeA világ madárszemmelSherlock, 1. évadSzabadúszókA siker édes illataKitaszítvaKallódó emberekÁtjáróNők férfiak nélkülLourdesRómai vakációAkasszátok őket magasra!A Gyűrűk Ura - A Gyűrű SzövetségeA Gyűrűk Ura - A két toronyA Gyűrűk Ura - A király visszatérA hős alakulatCarrieA tűzgyújtóHalálos árnyékAgylegénySzombat esti lázTisztességtelen ajánlat

Várható DVD-megjelenések 2012. november 23-30.

A sötét lovag - FelemelkedésTetemes összegSabrinaNem vagyunk mi angyalokKrumplirózsaA mexikóiPán PéterPán Péter - Visszatérés Sohaországba

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

138 HOZZÁSZÓLÁS

 1. bírom az ilyen nem is tudom milyen embereket aki torrentezik az úgy is tudja aki nem azt meg kurvára nem érdekli,és ezerszer el lett mondva ez nem az az oldal,ja és az avatar 4 is fenn van már lehet szedni 😀

 2. Hát de most nem leszedem legjobb képpel hangal nehogy má énmiattam ne adjanak ki dvd-ket mer én nem megveszem mint a sok hülye hanem ingyen megszerzem! Amugy meg mér ne adnának ki premier dvd-ket azokról van feltöltve a filmek torrent oldalkra de mindegy aki letölti az ugy nézi meg aki megveszi meg kiadott rá pénzt ennyi kinek mi a jobb!

 3. Lehet tudni arrol skacok, csajok aki tud valamit,hogy lesz-e még vmi megjelenés ebben a hónapban,vagy ez ilyen gyenge?!Már régebben kérdeztem de nemtudom valaki irt-e rá hogy a Red Tails háborús filmről tudtok-e valamit?!Vagy esetleg a közeljövöben jelenik meg valami háborús vagy történelmi film?!Előre is köszi!

 4. Én is megkérdem:Red Tails c.film nem jelenik meg?Még így is ráférne decemberre is egy kis vérfrissíttés,mert ha jól látom mindössze egyetlen nagyobb produkció jelenik meg csak:Az emlékmás,míg tavaly decemberben ott volt a Cowboyok és űrlények,a Majmok bolygója,a Zőld lámpás,az Amerika kapitány,a Super 8,hogy csak párat említsek.Ahhoz képest ez harmat gyenge felhozatal.

 5. A teljes novemberi DVD megjelenések: (Egynéhány film adatlaphiányában nincs még kint az oldalon szerintem)
  – A sötét lovag: Felemelkedés
  – A csodálatos pókember
  – Karácsony Artúr
  – Jégkorszak 4.
  – Freelancers – Szabadúszók
  – Holdfény királyság
  – Bel Ami – A szépfiú
  – Kalandférgek karácsonya
  – LOL
  – Madagaszkár 3.
  – Versenyben az elnökségért
  – Felültetve
  – Katy Perry – A film: Part of Me
  – Lucky
  – A Thirsty World
  – Tükröm, tükröm
  – Exam – A vizsga
  – Tegnap éjjel
  – Nathalie második élete

 6. WHP,akkor a mostani decemberi listából kevesebb a kuka szerinted?Mert pont az a három film kerűlt január-februári megjelenésbe,ami feldobta volna az év végét,és ez még csak a pro-video.Kérdésem:milyen gazdasági megfontolásból kűldenek három megvevős filmet az év elején a piacra,mikor az emberek kivéreztetik pénztárcájukat az elöző év végén.Eddig minden évben az első másfél hónapban olyan átmeneti gagyikat adtak ki csupán,és ez jó is volt szerintem.

 7. Ennek inkább háromnegyedét dobták volna ki az új évben és így év végére még pár jo filmet karácsony előtt raktak volna be!Sokan ajándékként is megveszik de kétlem,hogy idén karácsonyra valaki Gyűrűk urát meg egyebekre pénzt adna már,mikor a mozikba rég lenyomták és már a tévék is játszák hol egyik hol másik csatornán…és ez csak egy a sok közül

 8. Biztos megtalálta a nem hivatalos részeken. 🙂 De ezt még mindig nem itt kéne. Mondjuk hiába firkantom ide ezt 2 hetente, ha ezt mindenki figyelmem kívül hagyja.

 9. Nem mondom meg mi mikor hogy na merre van aki tudja mire célzok ilyenkor az ugyis arrafelé járkál amerre én szoktam.De ha ez szabályba ütközik akkor elnézést és nem teszem ki többet és nincs harag:)

 10. Meg tudná mondani valaki, hogy a Beautiful wave című film, ami 2012.május 8-án jelent meg elvileg angolul, magyarul meg fog-e jelenni, és ha igen akkor mikor? Blue Crush 2 utánzatnak tűnik, de meg szeretném nézni, mivel az nagyon tetszett.Esetleg magyar felirat?

 11. A harmatgyenge decemberi megjelenésűk nyomán meg is érdemlik a kiadók,hogy az expendables 2.is kicsúszon kezeik közűl.Remélem az Elrabolva 2,és a Looper c. filmek esetében is hasonlóan járnak.

 12. Amíg nem veszitek meg, addig nem is fognak több energiát a megjelenésekbe fektetni, már bocs, hogy ezt mondom, de megérdemeljük.
  Amúgy is ezen az oldalon fölösleges reklámozni, hogy torrenten mikor van kint, a többi filmes fórumon nincsenek ilyen buta emberek, mint itt egyesek. Tisztelet a ..

 13. thelemonbeer a hozászolásod elsőrészével teljessen egyet értek mivel az eladott lemezek határozzák meg hogy egy kiadónak érdemese 5.1-es hangal kiadni a filmet vagy elég a sztereó netán dts-hang.

 14. Nem is azért irtam ki mert fent van a torrrent oldalakon barátom csak hogy mire lehet számítani mikor megjelenik! A Kép számítsatok rá hogy szemcsés lesz mert ugyebár szalagra rögzetenek grainfilteres dolog! Nem néztem utánna pontossan mit jelent ugyhogy majd megteszitek ti! Am így is fog megjelenni am nagyonn komáltam ennél a filmnél ezt a szemcsés dolgot filmesebb lett tőle nem zavaró!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ