2012. augusztus

Várható DVD-megjelenések 2012. augusztus 1-7.

Scooby Doo! Rémpróbás játékok

Várható DVD-megjelenések 2012. augusztus 8-14.

A bosszú jogánA fekete ruhás nőTorrente 43DSötét hullámSvindlerEichmannA bevetés szabályaiAmikor minden változik

Várható DVD-megjelenések 2012. augusztus 15-22.

Warrior - A végső menetFogadomAz ajtóTigris színre lépAz olasz melóAz Álmosvölgy legendájaÚjabb parajelenségekTop Secret!Haláli haverokTorrente - A törvény két balkezeTorrente 2Torrente 3BrünoAmos és Andrew bilincsben

Várható DVD-megjelenések 2012. augusztus 23-31.

BosszúállókSzerencsecsillagGengszterkorzó /Boardwalk Empire/ 2. évadÜzenet a palackbanLady Chatterley szeretőjeStreetDance

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
kék keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

155 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ismét egy nulla hét.A jövő hét meg…Az a vicc,hogy a Fogadom,a Warriors és társai nem is szerepelnek az x-press kínálatában,a jövő heti kiadási tervben meg nem is szerepel provideo,meg intercom-os film(megjegyzem:a szeptemberi listájuk után tőlűk sem számítok sok jóra),de mégis ők ketten,akiknek sikerűl a beharangozott filmeket a megjelőlt időre ki is adniuk,bár a remény hal meg utóljára…nem?

 2. Ja,és még a megjelenésekről annyit:a warriors,már március óta például már Írországban is kapható volt,akkor gondolom máshol is,ami meg a többit illeti,amikre várunk,azok közűl:a Cold life of day,a Titanic 3D a héten,az éhezők viadala,a tűkröm,tűkröm,már két hete,az Act of valor-már hetek óta,a csatahajó,szintén a héten jelent meg szerte kűlfőldön,és gondolom,a 21Jump street,meg az amerikai pite.a találkozó is azért készűlthetett el a t.oldalakra DVD Pal-ba,mert már létezik valahol hivatalosba,és azt ugyebár régóta tudjuk,hogy a filmkiadások nem hazánkban készűlnek.U.I.az utolsó kettő,mozis hangú,mielőtt valaki sietne letőlteni.Szóval a lényeg,én nem azt várom feltétlenűl,hogy valami hónapokkal a megjelenés előtt elérhető legyen,azt viszont igen,hogy a meghírdetett filmeket,ne hetekig-hónapokig tologassák,és így előfordúlhasson az,ami a jövő héten valószínűleg elő fog,hogy majd ismét ne jelenjen meg semmi,de ne legyen igazam.

 3. Jaja azt én sem akarom elhinni h ne lenne mit felrakni mert bőven lesz a következő 1 hónapban is film és ugye azok közül még egyetlen egy sem került fel a nem hivatalos részekre.(holott ugye IC-s filmeknek tudtommal hamar elkészül a DVD/BD-re készült szinkronjuk, bár ezt mostanában nem tapasztaltuk meg. Mondjuk gondoltam olyanra is a realase csapatok csak egyszerűen pihennek, nyaralnak, ezért nem kerülnek fel filmek. Viszont már néhány alkalommal is feltűnt h pl. MWT angol nyelvű DVD verziókat rak fel.(amikben mellesleg semmi értelmük mert még magyar felirat sincs bennük, de engem am is csak a szinkronos verziók érdekelnek, angollal nem is foglalkozok) Én még azért reménykedek hogy a mai nap még lesz valami meglepi 🙂

 4. Csatlakozom az elöttem szolóhoz!
  A héten egy film jelent meg. Az pedig a titánok haragja volt.
  Kiváncsi leszek hogy vajon mikor állnak már helyre a kiadók. Mert ami az elmúlt egy hónapban volt az valami szörnyűséges!

 5. És szerinted abból a 7.-ből lesz is valami? xD Mert az elmúlt hónapokban a legtöbb GHE film eléggé sokat késve jelent csak meg.(néhány még most sem kapható) Jó lenne ezen már változtatni, mert hosszú távon ez nem fog működni!!

 6. Nem is érdemes védeni a kiadókat,hiszen kiadási politikájuk lassan az,h a régmúltat idézi.Sajnos aggódni kell,ha első kőrben nem kerűlűnk rá hangilag a kűlfőldi megjelenésekre,mert akkor állnak elő az olyan helyzetek,mint pld.:30nap sötétség(6éve csúszik),pokoli édenkert(3éve csúszik),The resident(két év),hogy csak a leg kirívóbbakat említsem,amik még készített szinkronnal sem elérhetőek.Ajánlanám őket,a Cinemax,vagy az HBO figyelmébe,hamár a kiadókat ugysem érdekli.

 7. A héten azért eme három filmnek igencsak jönnie kéne: A bosszú jogán, a fekete ruhás nő, ezer szó. Meg még más is jöhetne elvégre mostanában nem vagyunk elhalmozva új filmekkel mármint a szinkronos verziókkal…

 8. Nos,hetedike van:Bosszú jogán és társai természetesen az x-press-en szokás szerint egy nappal csúsztatva.Ez így megy majd csűtőrtökig,aztán majd átkerűl a jövő hétre.Megjegyzem:a Warrior és a Fogadom továbbra sem szerepel náluk a megjelenőek között,mindeközbem,nálunk normálisabb helyeken,már a piranha 3dd,és a maximális biztonság is megjelent hivatalosba.Uborkaszezon,de csak nálunk?

 9. Már nemhiszem, hogy csúszik egy napot is, szerdán szokott a legtöbb megjenelés lenni, neke legyen igazam, hogy többet nem csúsznak már.
  GHE-től már nem sokat várok, jó lenne ha az ígért időpontokra biztosítanák a megjelenést, nem kell leígérni a csillagokat..

 10. Sajnos a GHE megint csúsztatja filmjeit, az Extra szerint az új dátumok:

  2012. augusztus 15.

  Fogadom (The Vow)
  Warrior – A végső menet (Warrior)

  2012. augusztus 28.

  Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen)

  2012. szeptember 4.

  Az élet fája (The Tree of Life)
  Egy hét Marilynnel (Me Week with Marilyn)
  A némafilmes (The Artist)
  A némafilmes – duplalemezes extra változat (The Artist, 2 DVD)

  Aztán a fene tudja h nem lesz-e még több csúszás, én már nem mondok semmit inkább…

 11. Ez már vicces,szóval az ötödik hét filmek nélkűl,miközben kűlfőldön meg…Figyeljétek meg,a végén a GHE szeptemberi kínálata ugyanaz lessz,mint az augusztusi,és így az a hónap is egy nagy szar lesz,és mivel nem leszűnk rajta az első kiadási kőrben,újabb filmek gyarapítják majd,a talán majd egyszer filmek listáját.Egyébként,ez a jellemző kis hazánkra:ígérni már tudunk,már csak az ígéretek beváltásával vannak gondjaink,de azzal,már hosszú évtizedek(talán,századok) óta.Még jó,hogy a héten van még olimpia,de a jövő héten már az sem lesz.

 12. fikázzátok a ghe-t, de azért, ha olyan megjelenések vannak, mint az artist 2 lemezes verziója magyar feliratos !! extrákkal, eredeti képaránnyal és dd5.1-es magyar hanggal, akkor még sztem nincs veszve semmi. jó, tudom, engem is idegesít a sok csúsztatás meg minden, de azért csak megjelennek ezek a filmek. az meg külön vicces, aki azzal jön, hogy amerikába már megjelent ez és ez a film…hát basszus, hozzánk mindig csak amerika után szoktak érkezni dvd-n a filmek, mindig a moziba kerülés után kb. 5-6 hónap után lehet számítani a megjelenésre! jó, a bosszúállók az spec előtte jön. ja meg az, hogy “az ötödik hét filmek nélkül”…ez is elég erős kijelentés, mivel pl. a Titánok harca augusztus elején jött ki, plusz július vége fele volt egy Fehér pokol meg egy Project x is, úgyhogy az 5 hét filmek nélkül már sztem itt bukott. “a warrior meg hogy március óta már az íreknél is megjelent”…de azért azt sem kell elfelejteni, hogy hozzánk később is jött be a film a mozikba, plussz ahogy látom, a dvd megjelenéshez feliratos extrákat is kapunk jócskán. meg gondolom a piranha 3dd is majd moziba kerülés után 5-6 hónappal fog jönni…”-.-”
  amerikába azért jött ki előbb a film, mert ott előbb is játszották a mozik!!!
  az ads meg kihozta nekünk feliratos extrákkal a drive-ot is, ami azt hiszem egy nagyaon nagy pozitív meglepetés volt. hogy e hónapban csak 1 filmet jelenítenek meg, hát…
  tudom, aki “egyéb helyről” szerzi be a filmet, őt nem érdekli a feliratos extrák tömkelege, de azt se felejtsük el, hogy a kiadók a vásárlóknak adják ki a filmeket, akik megveszik.

  “kicsit” hosszúra sikerült a mondandóm, sorry, csak azért a sírással ne essünk már át a ló tuloldalára ilyen “amerikába meg az íreknél már rég megjelent” dolgokkal.

 13. figyelj amikkor már várok egy filmet és ghe igéri juliusra utána augusztus most meg már szeptember akkor jó hogy szidja öket az ember hiába tesznek ki képeket meg igérik hogy ilyen olyan kiadvány lesz de ki is kénne adni nem csak mindig igérgetni nem pár forint egy dvd meg egy bd és ha megteszi az ember hogy megveszi eredetibe akkor ök is betarthatnák az idöpontokat jó hogy csuszik de nem 2 -meg 3 honapokat kellene .

 14. Speciel engem a némafilmes egyáltalán nem érdekel mint film. Az extrákra meg annyit mondok, néha érdemes néha nem. Én a filmeket nézem, nem az extrákat. Szerzek be arról a bizonyos “egyéb helyről” is filmet, de amit érdemesre tartok azt megveszem, de nem az extrák miatt. Na ezek a dolgok ízlések és pofonok. Kinek mire van igénye, azért az extrák miatt nem kéne ekkora csúszásoknak lenni, vagy akkor ne adjanak 5 dátumot a filmeknek.

 15. oké, értem én, mondom, én se örülök neki, mert én is várok már nem egy nem két olyan filmet, amit ők fognak kiadni de gondolom ők se azért csinálják, hogy megszívassák a vásárlókat meg “tologassuk az időpontokat, mert az milyen poénos már”. kis kiadó kis piac, de próbálnak eredeti képarányos feliratos extrákat meg dd5.1-es specifikációkat is rátenni a dvd-re, ami azért becsülendő.

  a cseheknél meg hogy már megjelent a warrior, lehet, hogy náluk nagyobb a kiadó, több dvd fogy, nem tudom.

 16. Na,akkor csita24,ha már megszólíttattam,akkor illik válaszolnom is rá,hát akkor lássuk:úgy érzed,hogy ha sikerűlt megemlítened három filmet,ami időben megjelent,az neked már csúcsteljesítmény,három vagy négy hét alatt(megjegyzem,Intercom-os,meg provideó-s volt mindhárom,és az ő pontosságukat senki nem vitatja).Az IC.-t,csak a szeptemberi,többek szerint is harmatgyenge szeptemberi felhozatala miatt támadják sokan,szerintem jogosan.A többi kiadót meg,a hétről-hétre tologatás jellemzi,ami meg a Warriors-t illeti,igenis számít,hogy mindenhol máshol már réges-rég megjelent,hiszen így minden ígéret ellenére is csak akkor biztos a megjelenése,ha már az ember kezében van,és ez pusztán azért van,mert egy kis piac kedvéért ritkán adnak ki valamit újból,de adja ég,hogy tévedjek,mert egy jó filmről van szó,és ne feledd,hogy a pokoli édenkert-nek,a 30nap sötétségnek,a residentnek is volt pontos megjelenési dátuma,aztán addig tologatták őket,míg végűl teljesen letolták a megjelenési listáról végűl.Szóval,ne mond azt,hogy azért normális a csúszás,mert hogy x hete volt a mozikban.Az meg hogy,igaz hogy csúszik a némafilmes,de legalább kétlemezes DVD lesz belőle,hogy ez milyen jó,hát fog az csúszni többet is majd meglátod,megjegyzem:speciel személy szerint,ez az az egy film,aminek megjelenési sorsa abszolut nem izgat,mert engem hidegen hagy,de ez szubjektív magánvélemény,és megértem azokat is akik várják.U.i.az utolsó,lehet hogy nem neked szólt,ha így van,akkor bocs.

 17. ho68zso
  “úgy érzed,hogy ha sikerűlt megemlítened három filmet,ami időben megjelent,az neked már csúcsteljesítmény ”

  éppenséggel azt a 3 filmet példának hoztam fel az “5 hete már semmi” mondatra, mivel az írásból arra lehetett következtetni, hogy 5 hete nem jelent meg semmi film.

  a warriornál azért azt meg lehet nézni, hogy az adatlapja szerint március elsejétől játszották a mozik és attól számított 5-6 hónap az reális megjelenés a szeptember, reméljük azért nem csúszik tovább.

  az nem jó, hogy csúszik a némafilmes, az viszont jó, hogy kétlemezes lesz, ami azért a mostani piaci viszonyok között egy ilyen kis kiadónál örömteli hír szerintem.

 18. Sikerült megnéznem a Pokoli édenkert (A Perfect Getaway) c. filmet, persze csak feliratosan, mivel reális esélyt nem láttam rá, hogy valaha is készül hozzá szinkron. Egy tökéletes thriller, a műfaj minden elemével.

  A B13-Ultimatum c. filmet is megnéztem, az első részhez hasonlóan ez is nagyon jó lett, látványos, pörgős akció.

  Ezúton is köszönöm a kiadóknak, hogy feliratosan nézhettem. 🙂

  Egyszeri megnézésre ajánlott: The Perfect Host, Stake Land.

 19. JAX a kutyát nem érdekli, hogy ezek a filmek hol vannak fent, ez nem azaz oldal! Menjél oda, ott osszad az észt! Itt a hivatalos megjelenésekről menjen már a téma, a t oldalak dolgai nem ide tartoznak úgy gondolom!

 20. Tényleg nem így kellene leközölni, hogy a n.h.r. részen mi a helyzet.. Azért sokan tájékozódnak itt erről is, de tényleg nem így kellene leközölni ezeket az infókat. 😀

 21. A Plasztik szerelem, az Amityville horror: A rettegés háza, a Halloween – Feltámadás és a Belleville randevú – Francia rémes újrakiadásai egy hónappal eltolódnak, előreláthatólag szeptember 19-én kerülnek forgalomba.

 22. Gratulálok a GHE kiadónak, úgy voltam vele, hogy megveszem, de mostmár nem érdekel, azért se fogok pénzt kiadni érte, megnézem feliratosan, nem várok tovább! Nyomorék GHE!

 23. Újabb csúszás, egyelőre holnapra, augusztus 15-ére kerültek az alábbi filmek: A magyar Országház, Amos és Andrew bilincsben, Lady Chatterley szeretője, Torrente 1-3, Brüno, Ezer szó, Nero: A véreskezű zsarnok… azt hiszem, mindet megemlítettem.

 24. Néhány film – mind DVD, mind BD fronton – kiadása szeptemberre csúszott: Csepmészek, Amerikai pite – A találkozó, Hippi túra, A magyar Országház és a szinkronos újrakiadások közül: A Beverly Hills-i zsaru, Csupasz pisztoly 2 és 1/2, Krokodil Dundee és a München.

 25. Csempészek? 😀 Ez az igazi cink, mert n.h.r. már 3 hónapja elérhető, a Hippi túra közel 2 hónapja, valamint a Pite közel 1 hónapja. Kérdem én, ha megvan a fullos kiadás, miért érdekük a kiadóknak csúsztatni? Józan paraszti ész ehhez már kevés ezek szerint. :-/

 26. thelemonbeer: Egyetértek! Ezek a csúszások csak a filmkalóz-, warez oldalak malmára hajtják a vizet. Miért várjon az ember 2-3 hónapot egy filmre, ha letöltheti a webről? Lehet, hogy az extratartalomra várnak, hogy azzal adhassák ki?

 27. A ‘fullos’ szót fullos értelemben használtam. Ha megnézed, felkerülnek a DVD9-ek is, amik tartalmazzák az extrákat is. Tehát kész DVD-ket is szokás manapság csúsztatni ezek szerint. Na de hát ő bajuk, csak utána ne menjen a sírás részükről, hogy kalózkáknál hónapokkal előtte fent van.

 28. Szerintem és sajnos az emberek zöme még a filmek DVD és BD verzióit sem várja meg, egyszerűen letölti vagy megnézi neten a kamerás verziót.(ami véleményem szerint meg sem közelíti a később megjelenő “minőségi” verziók élményét, hiába ugyanaz a film.) Én sem veszek eredetit de mindig megvárom egy film DVD és BD verzióját, még akkor is ha esetleg fél évet is várni kell rá pl. GHE.)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ