2011. december

Várható DVD-megjelenések 2011. december 1-7.

StoneThe Way BackThe ResidentSetupTorrente 4. – Halálos válságSuper 8Kung Fu Panda 2GreenbergFörtelmes főnökökArcmásEngedd el! /Rabbit Hole/Született feleségSkylineEgy kis mennyországA harcos útjaJégrengés

Várható DVD-megjelenések 2011. december 8-14.

A majmok bolygója: LázadásRossz tanárConan a barbárAmerika Kapitány: Az első bosszúállóZöld LámpásAz utolsó ördögűzésA másik nőBárcsak

Az oldalon használt színkódok jelentése:
Piros keret: Új filmek (az utóbbi két évben készült filmek, melyek most jelennek meg először DVD-n)
Zöld keret: Régi filmek (két évnél korábbi filmek, melyek még nem jelentek meg szinkronos formában)
Keret nélkül: Újrakiadások (filmek, melyek ezt megelőzően már megjelentek magyar szinkronnal)

193 HOZZÁSZÓLÁS

 1. ADS Service: 2011. december

  2011. december 1.

  Harry Brown (2.990 Ft)
  Született feleség (Potiche, 2.990 Ft)
  Sky Line (Skyline, 2.990 Ft)
  Isten városa – új kiadás (City of God, 1.990 Ft)
  Egy kis mennyország (A Little Bit of Heaven, 2.990 Ft)
  Engedd el! (Rabbit Hole, 2.990 Ft)
  A harcos útja (The Warriors Way, 1.990 Ft)
  Hazug igazság (Matter of Justice, 1.990 Ft)
  Jég rengés (Ice Quake, 1.990 Ft)
  Végzetes jóslat (Doomsday, 1.990 Ft)
  Háborús filmek gyűjteménye (A K-alakulat, Seal Team VI: Út a földi pokolba, Az élők és a holtak, Bíborszív, 4 DVD, 2.990 Ft)
  Csengetett Mylord? – díszdoboz (You Rang M Lord: Box Set, 8 DVD, 5.990 Ft

 2. JAX: az Intercom December elején,de lehet November végén közzéteszi a Januári listáját,így ennek függvényében a srácok is kiteszik majd ide a listát…

 3. következő film megjelenésekről tud valaki vmit?
  Alien vs Ninja,Street fighter chun li legendája,Patfinders in the company of strangers,Hunt to kill,Demage.Vörös szikla 2,Battle Planet Never Back down 2,Eagle path,Utca királyai 2,Locked down,Blood and bone,Skorpió király 3,Tactical force,Bloodrayne 2-3,Arena,Ip man 1-2,Ironclad,A kürt hangja,Veterán,House of rising sun,Bunraku,B-13/2
  nem sok 😀

 4. igen tudni Maximus: válasz majd 1× 🙂 1-2-ről tudni hogy kihez került mármint kiadásilag, dehogy mikor kezdenek neki nemtudni. De a legtöbb olyan amit kérdezel, ami moziba sem ment még, szóval még a film el sem készült 🙂

 5. Hali!
  Adhatnának ki Januárban valami jó kis horrorfilmeket……
  Pl:. Köpök a sírodra,Grave Encouters,Halálos kitérő 3, stb,stb…..
  szerintemm, nektek mi a véleményetek, lesz belőlük valami, jó lenne!

 6. Én nem mondok semmit. Hivatalosan pedig nincs infóm. Vagyis van :)A jelen kiadók közölték a hivatalost, így nincs… 🙂 Nemhivatalost pedig nem itt. Illetve sehol 🙂 Ha lesz–>lesz ha nem–>nem ilyen egyszerű. Mindenki csak könyörög itt. Úgy tesz mintha megvenné…..hagyjuk már. Ha hivatalos érdekel, azt meg megtalálod itt elégé naprakész az oldal. Egyik legjobb szerintem. De kinek mi jön be 🙂

 7. Sziasztok!
  A Torrente 4-ről egyedül itt találtam hírt, esetleges MO-i szinkronos dvd megjelnéssel kapcsolatban. Nagyon örülök is neki, de semmi megerősítést nem találtam e téren máshol, sem arról, hogy a felülmúlhatatlan Csuja Imre lesz a 4. részben is e szuper ügynök magyar hangja. Ugye nem hiába számolom a napokat dec elsejéig?!!
  Jó volna.. Torrente a király.

 8. Megírnátok, melyik kiadó adja ki? A honlapjukon hátha találok infót.. A dvd-ről még mindig sehol nincs hír.
  már nagyon be vagyok ..arva miatta.. köszi, ha tud valaki valamit!!!

 9. “Nem tudja valaki, hogy a Sikoly 4 mikor jön ki DVD-n?Nem tudja valaki, hogy a Sikoly 4 mikor jön ki DVD-n?”

  Már sokan kérdezték de még mindig nem lehet tudni sajnos semmit mikor akarják kiadni DVD-n. Annyi biztos hogy hivatalosan idén már biztos nem jön. Talán januárban kiolvad a GHE és cselekszik ez ügyben vagy esetleg valamelyik másik kiadó megjelenteti.(de ezek csak feltételezések :/ )

 10. Hali!!
  -Nektek amúgy honnan jöttek ezek a megjelenésinfók?
  -Előfordul, hogy egy filmet egy időben több kiadó is kiad?
  -Előfordul, hogy határainkon túl előbb megjelenik egy film az itthon készült és megvett magyar szinkronnal?
  BOcs, de az idegösszeomlás és dühroham határán vagyok a BP.Film/Torrente 4 miatt. Így ki….ni velem!!!…
  Kilátásba helyezném az igazgató tettleges felelősségre vonását. 🙂

 11. hozéluiz:vannak források és onnan lehet informálódni a megjelenésekről,ha közzé teszik persze.

  Előfordul, hogy egy filmet egy időben több kiadó is kiad?

  Nem!
  Viszont az meglehet,hogy tegyük fel a Feláldozhatók film esetében sokáig érezhető volt,hogy a MOKÉP lesz a kiadó,mivel Palace forgalmazta a moziba,de a MOKÉP csendbe van évek óta,így a BUFI jónak látta és lecsapta a dolgot,így ők adták ki a filmet DVD-re.

  Előfordul, hogy határainkon túl előbb megjelenik egy film az itthon készült és megvett magyar szinkronnal?

  Bizony ám,megjelenik egy film külföldön,amin van magyar szinkron is,így fogalmaznék.

 12. Sziasztok!
  Erről a filmről tudtok esetleg megjelenési infót?
  Előre is köcce a választ!

  FÉNYES ÉGŐ – BURNING BRIGHT (2010)
  EREDETI CÍM: Burning Bright
  AMERIKAI THRILLER
  NYELV: ANGOL, FELIRAT: MAGYAR
  Brian Geraghty
  Rachel Blanchard
  Anna Paquin
  Stephen Moyer
  Tricia Helfer
  Gabriel Olds
  Jessica Collins
  Larry Sullivan
  Hurrikán közeledik ezért mindenki viharbiztossá teszi otthonát,egy fiatal nő és autista kistestvére egyedül maradnak otthonukban,de valaki egy éhes tigris szabadít rájuk…Nincs menekvés hiszen az ablakok bedeszkázva és a bejárat is el lett torlaszolva ahol az ismeretlen bejutatta a tigrist

 13. Mai “jó” hír a Budapest Film Facebook-os adatlapjáról:

  “Kedves érdeklődők!

  A DVD megjelenéseket áttettük a jövő évre, addig is kérjük szíves türelmeteket.

  Üdv mindenkinek!
  A Budapest Film gyártási osztálya”

 14. Isu,méghogy sohase csalódunk a Bufi-ban,decemberben.Méghogy a december lessz az igazi produkciós hónap,mitől, ettől a hat kötelező filmtől?Ha ezeket se adták volna ki,akkor gyakorlatilag nulla lett volna a megjelenés,de még az sem ál meg,hogy a nyári sikerfilmeket kiadták volna,hiszen hiányzik közűle,A Cowboyok és Űrlények,a Sikoly 4.,A végsső állomás,A frászkarika stb.isÉs ezek csak hírtelen ugrottak be.

 15. Törölnötök kéne a havi megjelenések mintegy 60 százalékát,mert úgysem lesznek,és legalább senki se kérdezné őket.Mondjuk,az ez évi kiadói teljesítményt látva,meg is lepődtem volna,ha ennyi jó film lett volna decemberben.A Facebook-on az érdeklődők,azt a választ kapták,hogy a hazai DVD piaci helyzet miatt minden kiadónak át kell gondolnia a stratégiáját.Ez mind oké,és érthető is lenne,csak hogy akkor ígérgetni sem kéne,ez olyan parasztvakítás,amivel kormányaink etetnek bennűnket idestova 50 éve :hamarosan minden jobb lesz,csak győzd kivárni,aztán drukkolnak,hogy a nyugdíjkorhatárt elérve,minnél előbb annyi legyen neked,így legalább nem reklamálsz,és a befizetett pénzedet is lenyúlhatják.Mielőtt válaszolna valaki,gyorsan ideírnám:tisztában vagyok vele,hogy ez nem politikai véleménynyílvánító oldal,de véleményem szerint,mindennek köze van mindenhez,és csak annyi lett volna,hogy a ,,mézesmadzag,,taktikát ideje lenne végre befejezni,és csak azokat a megjelenéseket beharangozni,amiket be is tudnak tartani,bár tudom hogy ez nem a ti hibátok.Most képzeld el,ha mondjuk,egy ismerősöm háborús film rajongó,és mondjuk ezért tökéletes ajándék ötlet lett volna számára a ,,The way back,,és beígértem neki,hogy megveszem karácsonyra,most szívhatom a fogam.Na én,pont így jártam.A tanúlság:a büdös életbe nem dőlök be többet a kiadói ígéreteknek.

 16. ho68zso: Sajnos arra már végképp nincs kapacitásunk, hogy a DVD-s tologatásokat is figyelemmel kövessük, főleg, mivel semmiféle értesítést nem kapunk tőlük. Folyamatosan kérdezgetni kellene őket, és azok szerint frissítgetni az adatbázist, ez majdhogynem egy egész emberes munka lenne, és a napi frissítésekből venné el az időt.
  Amit lehet, átrakunk, ha megvan már új dátuma.

 17. Isu,már pedig sajna úgy néz ki,hogy így lessz,persze reménykedem benne hogy nem,de az infó a Bufi Facebook-os oldaláról származik,és elég hivatalosnak tűnt.

 18. Sziasztok!!
  Mint említettem sokáig és nem egyszer próbálkoztam valakit is vonal végre kapni a BUFI-nél, érdeklődés miatt, és a portással folytatott beszélgetések után, valamint a végre vonalnál talált kolléga információiból, hangjából, én kiéreztem ( 8. érzék ) egy mára bebüdüsödött, el-el sumákolt, működök is – nem is, kimittud ment a süllyedő hajóról szerű, már csak épp hogy telefonvonalunk van szinten haldokló céget. Persze csak nem így van, de filingre max egy évet adok nekik… kár lenne!!! ( a Torrentéért is.. )
  Komolyan.

 19. Hali mkinek!

  Egy kérdésem lenne,hogy valaki bövebb felvilágosítást tud adni nekem hogy ebben a hónapban még kifogjönni 1-2 film? Vagy inkább Januárban lessz filmözön?!:)

  Üdv mkinek: Lóri

 20. lorant0823:Hát, ha a hivatalos oldalát nézzük akkor szerintem, már csak januárban.
  A nemhivatalos részét nézzük akkor meg bármi megeshet,mert kb ami januárban-februárban hivatalosan megjelenne,annak már majdnem több mint a fele fent van itt-ott.

 21. De többek között ez azért is van mert egy kiadó kiad 5-7 filmet is egy hónapba,és most is a BUFI pihenteti a dolgokat,így elestünk ebbe a hónapba a nagy részétől.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ