szombat, október 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet"

Címke: Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban egy tömegpusztító fegyver árnyéka vetül a gyanútlan galaxislakók mindennapjaira, a totalitárius rendszert kiszolgálandó, hogy félelmet és reszketést hintsen el a szívekben birodalomszerte. Egy maroknyi eltökélt lázadó azonban elszántan dacol a Sötét Oldallal, hogy apró tettük a történelem folyamát egészen más mederbe terelje! Ez csak egy Star Wars-történet! Abból is az a sorsfordító fajta!

2 nappal a hivatalos premier előtt már tényleg nincs mit ragozni rajta, de azért ma még megérkezett a harmadik és egyben utolsó előzetes szinkronos változata a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-hez. Sajtóvetítés kipipálva, Miner pedig már írja is a (természetesen spoilermentes) kritikát a filmről, ami legkésőbb holnap már ki is fog kerülni az oldalra.

Eltelt egy év, és a héten már érkezik a mozikba a soron következő Star Wars film, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet. Míg a legtöbbünknek csütörtökig még várni kell a filmre, a Disney/Lucasfilm tegnap megtartotta film zártkörű premierjét Los Angelesben, ezt követően pedig szinte felrobbantak a közösségi oldalak a rengeteg a korai reakciótól

Bár a Walt Disney gyakorlatilag teljesen mellőzi a kezdetben még segíteni akaró George Lucas-t az új Star Wars filmek készítéséből, úgy tűnik a filmek marketingjéhez azért még előszeretettel használják fel a nevét: a legújabb hírek most arról számolnak be, hogy Lucasnak levetítették a jövő héten mozikba kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet-et, és A KÉSZÍTŐK SZERINT Lucas-nak nagyon tetszett, amit látott.

Már egy hónap sincs hátra a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet mozibemutatójáig, és javában dolgoznak a box-office elemzők azon, hogy vajon mekkora összegre számíthat a stúdió a film nyitóhétvégéjén. Az film az első beérkezett becslések szerint ca. 130 millió dolláros bevételre számít az USA területéről az első hétvégén, ami egyik oldalról ugyan remek eredménynek számít

A nemzetközi előzetesek általában nem túl új látnivalóval szolgálnak az adott filmről, kivitelt képeznek azonban ez alól a távol-keleti változatok, ahol alaposan újravágják a kapott anyagot, és nem spórolnak az eddig nem látott jelenetekkel sem. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet japán előzetesével is pontosan ez a helyzet, ráadásul az egyik rövidke új jelenet egy jókora SPOILERT tartalmaz, ami nyomán egyből megindult a találgatás a rajongók körében.

Tavaly év végén a Star Wars: Az ébredő Erő-ben Kylo Ren és a titokzatos Snoke nagyúr személyében két új gonoszt ismerhettünk meg a Star Wars Univerzumából. Bármennyire is igyekeztek azonban a sötét oldal új képviselő, valahogy egyiküknek sem sikerült elérni azt dermesztő érzést, ami Darth Vader megpillantásakor úrrá lett a nézőkön.

Az időben a két trilógia között játszódó első önálló Star Wars filmben a lázadók egy csoportja kockázatos tervet készít, hogy ellopja a készülőfélben lévő Halálcsillag tervrajzát.

Az elmúlt két hónapban egy teaser-, két teljes és egy nemzetközi trailer érkezett a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történethez, a Science vs. Cinema YouTube csatorna egy elkötelezett Star Wars rajongó munkatársa pedig úgy döntött, összevágja ezeket egyetlen előzetessé.

A Starwars.com oldalon tegnap egy új poszter (link alatt) jelent meg a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, ma pedig itt van a mellé beígért előzetes is.

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet K-2SO (ejtsd: Kay-Tuesso) jelzésű droidjával már elég sokat foglalkoztak a filmes oldalak, ám közel sem ő az egyetlen robot, amelynek szerepe lesz a történetben: a LucasFilm tegnap nyilvánosságra hozta az első képet a C2-B5 jelzésű birodalmi asztrodroidról, amely első blikkre R2-D2 gonosz ikertesójának tűnik.

Megérkezett a beígért második előzetes a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, és egyszerűen nem találjuk a szavakat, mennyire jó. És nem csupán azért, mert az utolsó másodpercben egy szempillantás erejéig felbukkan egy jól ismert fekete sisak....

Közösségi oldalak

16,147RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,811FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés