csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "X-Men: Az eljövendő múlt napjai"

Címke: X-Men: Az eljövendő múlt napjai

Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai uralta a filmes toplistát az Egyesült Államokban a hétvégén, amelyre a Háborús hősök emléknapja (Memorial Day) is esik. Habár kritikánkban az egyik legfontosabb X-Men filmnek tituláltuk, bevételét tekintve korántsem emelkedik ki a korábbi részek, de még az idei kasszasikerek közül sem. Ennek ellenére még korai lenne az X-Men: Az eljövendő múlt napjait temetni (...). A páratlan páros, Drew Barrymore és Adam Sandler új közös vígjátéka, a Kavarás azonban elvérzett a gyilkos adamantium karmok alatt.

Az X-Men sorozat legfontosabb filmje született meg Az eljövendő múlt napjaival, melyben nem kisebb feladatot valósítanak meg az alkotók, mint hogy egy produkció keretein belül generációkat hoznak össze. A nagysikerű Elsők és a korábbi X-Men filmek világa eggyé válik, s ez az összeolvadás nem kevesebbet követel meg, mint egy apokalipszist. S természetesen újabb nagyszerű múltidézést! Bryan Singer bebizonyította a lehetetlent: a párhuzamosak idővel találkoznak!

Egy új japán trailer jelent meg az immár kevesebb mint egy hónap múlva mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai-hoz, melyben a már ismert képkockák mellett pár új is feltűnik, többek közt a jégember kontra Sentinel csatából. Az eddigi látott anyagok alapján az egyik legjobb X-men filmre számíthatunk... Hivatalos szinopszis: A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben.

A hétvégén megrendezett MTV Movie Awards-on a nyitójelenetben látható látványos csata, ma pedig egy újabb - elvileg a végső - előzetes érkezett meg a május 22-én mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai-hoz. Hivatalos szinopszis: A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben.

"Rengeteg csatát megvívtunk az évek során, de egyik sem fogható a mostanihoz. Az a végzetünk, hogy elpusztítsuk egymást? Vagy megváltozunk, és egyesülünk? A jövő tényleg előre meg van írva?" - ezekkel a szavakkal próbálja X professzor (Patrick Stewart) rábírni a mutánsokat arra, hogy tegyék félre nézeteltéréseiket, és a háborúzás helyett inkább dolgozzanak együtt...

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük.

A tegnap 10 mellé megérkezett a hiányzó 15-is az Empire magazin 25. születésnapja alkalmából készült 25 féle borítóhoz - a téma maradt az X-Men: Az eljövendő múlt napjai. A már ismert karakterek mellett Hadiösvény/Warpath (BooBoo Stewart), Napfolt/Sunspot (Adan Canto), Blink (Bingbing Fan) és Bishop ( Omar Sy) is feltűnik.

Az Empire magazin 25. születésnapja alkalmából 25 különböző borítóval jelenik meg, melyeken a Marvel birodalom különböző karaktereit lesznek láthatók - 10 közülük a 2014. május 23-án mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjaival foglalkozik, köztük első alkalommal tekinthetjük meg az újonc Varangyot (Evan Jonigkeit), Higanyszál-at (Evan Peters) és Boliver Trask-ot (Peter Dinklage). Reméljük, hamarosan a fennmaradó 15 borító is előkerül és újabb meglepetésekkel szolgálnak...

Update: A hazai forgalmazó Intercom villámgyosan elkészítette az előzetes szinkronos változatát is, amivel frissítettük.A trailer preview-t követően megérkezett a teljes előzetes is a 2014. május 23-án mozikba kerülő X-Men: Az eljövendő múlt napjai-hoz. A filmben Kitty Pryde/Árnymacska (Ellen Page) üzenet küld múltbéli önmagának, hogy figyelmeztesse az X-men-eket, hogy Robert Kelly szenátor meggyilkolása olyan jövőt fog eredményezni, amelyben óriási robotok, a "Sentinel"-ek uralják Amerikát, a mutánsok pedig táborokba zárva élnek. Magneto és X professzor Wolverine-et küldi a 70-es évekbe, hogy megakadályozza a merényletet.

Két nap múlva, 29-én érkezik a trailer az X-Men: Az eljövendő múlt napjai-hoz, de addig is az EW magazin jóvoltából 12 új képet láthatunk, melyek Mystique (Jennifer Lawrence), Magneto (Michael Fassbender és Ian McKellen), Árnymacska (Ellen Page), Wolverine (Hugh Jackman), Charles Xavier (James McAvoy és Patrick Stewart), Bolivar Trask (Peter Dinklage) ésd Iceman (Shawn Ashmore) látható. Bryan Singer rendező is hozzáfűzött pár szót az új részhez: "A tétek magasak, nem csupán a világ és a jövő, de néhány karakter szempontjából is. Az X-Men: Az elsők sok karakter története megtört az útjuk egy-egy szakaszán - az új filmben most megmutatjuk, hova vezettek ezek az utak.

Mindössze néhány gyors egymásután lejátszott képkockából álló trailer preview-t kapott az X-Men: Az eljövendő múlt napjai, de ismerve a trendet, valószínűleg hamarosan érkezik pár hosszabb verzió is. A teljes előzetes október 29-én lát napvilágot, egy nappal korábban pedig Bryan Singer rendező a Twitteren fog a rajongók kérdései válaszolni egy nyílt chat erejéig.

A 20th Century Fox a San Diegói Comic-Con alatt indította el az X-Men: Az eljövendő múlt napjai víruskampányát, amiben megérkeztek az első képek az alternatív jövőben mutánsokra vadászó Sentinelekről. A robot képe valószínűleg csalódást fog okozni a képregény és rajzfilmrajongóknak, hiszen mind méretében, mind pedig külsejében jóval szerényebb a vártnál (szvsz. meglehetősen emlékeztet a Vasököl-ben főszereplő játszó robotra)...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,773FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések