szerda, szeptember 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "X-Men – Apokalipszis"

Címke: X-Men – Apokalipszis

Az X-Men világában eljő az Apokalipszis, amely válogatás nélkül sújt le mindenkire, aki él és mozog! A világvégének azonban nagyobb a füstje, mint a lángja!

A legutóbbi X-Men: Apokalipszis trailerBryan Singer rendező az Empire magazinnak adott interjújában sem volt túl bőbeszédű Hugh Jackman részét illetően, annyit azonban megtudhattunk, hogy nem egy egyszerű "beugrós" jelenetet képkockáját láthattuk, hanem egy, a folytatásokra komoly behatással bíró dolgot...

A harmadik és valószínűleg egyben az utolsó trailer is megérkezett a május 19-én mozikba kerülő X-Men: Apokalipszis-hoz, amelyből végre fény derül a hosszú hónapokon keresztül titokban tartott tényre:

Amint azt a tartalomból sokan már tudják, az X-Men - Apokalipszis címadó főgonosza négy erős mutáns vesz maga mellé, akikkel közösen akarja "megtisztítani" az emberiséget, és létrehozni az új világrendet, amelynek élén természetesen ő maga és lovasai állnak majd. A 20th Century Fox legújabb videója rájuk, a négy lovasra fókuszál, aki név szerint Magneto (Michael Fassbender), Ciklon (Alexandra Shipp), Angyal (Ben Hardy) és Psylocke (Olivia Munn).

Májusban két nagy közönség által várt szuperhős film is a mozikba kerül: 5-én a Batman Superman ellen idei legnagyobb kihívója, az Amerika Kapitány: Polgárháború, 19-én pedig az X-Men: Apokalipszis, amelyben X-professzor és tanítványai eddigi leghatalmasabb ellenfelükkel....

December óta nem nagyon kaptunk új anyagokat az X-Men: Apokalipszis-hoz, most azonban, hónappal a premier előtt megérkezett a második előzetes, amit az elkövetkezendő hetekben várhatóan további anyagok, jelentek és reklámspotok követnek. Hugh Jackman, azaz Wolverine szereplése még továbbra sem tekinthető ténynek, és bár vártuk a felbukkanását az új trailerben, ez nem történt meg.

A 20th Century Fox A Függetlenség napja 2-nek és az X-Men: Apokalipszis filmnek készített egy új 30 mp-es spotot az 50. Super Bowl-ra - utóbbi rengeteg új jelenetet tartalmaz, és igen komoly zúzás folyik benne, néha már olyan érzésünk támadt, hogy katasztrófafilmet nézünk képregényadaptáció helyett.

A civilizáció hajnala óta istenként imádták. A Marvel-univerzum első és leghatalmasabb mutánsa, Apokalipszis sok más mutáns erejét egyesítette magában, hogy halhatatlanná és legyőzhetetlenné váljon. Több ezer éves szendergéséből felriadva elégedetlenül tekint a világra. Harcra kész mutánsokat gyűjt maga köré – köztük a végképp megkeseredett Magnetót (Michael Fassbender) –, hogy megtisztítsa az emberiséget...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,074RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
247KövetőKövetés
23,369FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés