hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "X-Men: Apocalypse"

Címke: X-Men: Apocalypse

Az X-Men világában eljő az Apokalipszis, amely válogatás nélkül sújt le mindenkire, aki él és mozog! A világvégének azonban nagyobb a füstje, mint a lángja!

A 20th Century Fox A Függetlenség napja 2-nek és az X-Men: Apokalipszis filmnek készített egy új 30 mp-es spotot az 50. Super Bowl-ra - utóbbi rengeteg új jelenetet tartalmaz, és igen komoly zúzás folyik benne, néha már olyan érzésünk támadt, hogy katasztrófafilmet nézünk képregényadaptáció helyett.

Bár a Star Wars premierjére vártuk, A 20th Century a mai napon közzétette az első előzetest az X-Men: Apocalypse-hoz, ami 2016. május 27-én érkezik a mozikba és Bryan Singer szavai szerint a zárórésze lesz a 2011-ben, az X-Men: Az elsők-kel megkezdett trilógiának.

A 20th Century Fox közzétette a hivatalos tartalmat a soron következő X-men filmhez, aminek középpontjában a címben is szereplő Apocalypse nevű ősi, nagyhatalmú mutáns for állni. Aki valamilyen szinten követte a film körül zajló hírfolyamot, túl sok újdonságot nem fog hallani.

Már szeptemberben nyilvánosságra hozták a készítők, hogy az X-Men: Apocalypse-ban a film több karakterére is új szereplőket keresnek - ennek a nagyon egyszerű magyarázata az, hogy az új rész javarészt a '80-as években fog játszódni. a The Wrap információ szerint Jean Grey szerepére Chloe Moretz, Elle Fanning és Hailee Steinfeld a legvalószínűbb befutók, míg Küklopsz ifjabb változatát jó eséllyel a Ben Hardy, Charlie Rowe és Timothée Chalamet trióból fogják kiválasztani.

Bryan Singer nyakig benne van a X-Men világában: a legújabb hírek szerint nem csupán az X-Men: Az eljövendő múlt napjai utómunkálataival van elfoglalva, hanem X-Men: Az elsők folytatásának forgatókönyvén is dolgozik. Az X-Men: Apocalypse-ról eddig nem sokat tudni, de az már a címből kiderül hogy a főgonosz az ősi Egyiptomból származó, Apocalypse nevű lény lesz, aki az első a mutánsként ismert.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések