kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "World of Warcraft"

Címke: World of Warcraft

Régóta nem lehetett hallani a Legendary Pictures berkeiben készülő World of Warcraft filmről, ám a legújabb hírek arról számolnak be, hogy kitűzték a forgatás kezdetét: 2014. januárjában állnak neki a munkának. A januárban leszerződött Duncan Jones (Forráskód, Hold) rendező mellé a stúdió Charles Leavitt-ot (A hetedik fiú) szerződtette le a forgató elkészítésére.

Több évnyi húza-vona után végre haladnak előre a dolgok az élőszereplős World of Warcraft filmmel: miután tavaly augusztusban, két év üresjárat után megbízták Charles Leavitt-tel a forgatókönyv elkészítésével, most végre eldőlt az is, ki fogja rendezni: Duncan Jones kapta a megtisztelő pozíciót, aki már korábban is jelezte, hogy örömmel elfogadná a felkérést.

Jó ideig Sam Raimi neve állt a World of Warcraft mozifilm rendezői pozíciója mellett, azonban, ha lehet hinni a híreknek, az Oz a csodák csodája előzményfilm kedvéért le fog mondani a tisztségről, és a WOW projekthez "csupán" produceri minőségben fog csatlakozni. Duncan Jones a Source Code és a Hold rendezője most úgy érzi, itt az ideje, hogy diszkréten tudassa az illetékesekkel, hogy ő bizony nagyon szívesen megrendezné Raimi helyett...

Közösségi oldalak

16,343RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,817FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések