szerda, augusztus 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Wonder Woman"

Címke: Wonder Woman

Az istenek alkonya a feminizmus diadala! Van ebben valami sorsszerű, akárcsak a világháborús csatatér vérzivataros füstködében szirmát bontogató őszi rózsában! Későn jött virág, sokáig kellett várni rá! De miért pont Jack Ryan-nek kell leszakítania?!

Elérkezett a női szuperhősök korszaka? Úgy néz ki, hogy a meglehetősen tesztoszteron-fűtötte modern képregényfilmes világban szép lassan egyre nagyobb teret fognak nyerni a női szuperhősök - az első ebben a sorban a Wonder Woman, aki nem kisebb hőstettet hajtott végre, minthogy megmentette a DC univerzumot a filmjeit kísérő átoktól, és végre nem nem csupán anyagi téren hozza az elvárt szintet, de a de a kritikusok is elégedettek a látottakkal.

Már csupán 3 hét, és a mozikba kerül a Batman Superman ellen-ben bemutatkozott Wonder Woman önálló egész estés filmje, a készítők pedig keresztbe tett újakkal várják, vajon vége szakad-e a a DC/Warnert sújtó átoknak, amely az anyagi sikerek mellé botrányos kritikai értékeléseket hozott az új hullámban bemutatott eddigi összes képregényadaptációjuk kapcsán...

A Wonder Woman utolsó előzetesének magyar szinkronos verziója!

Idén januárban elég aggasztó hírek jelentek meg a nyáron mozikba kerülő Wonder Woman-ről, ám a legújabb előzetes alapján - és igazából az eddigieken sem - nem úgy tűnik, hogy komoly probléma lenne a filmmel.

Lassan már sajnálni kezdjük a DC Comics-ot, hiszen míg a fő konkurenciának számító Marvel minden egyes filmjével hasít, a DC-ről a Batman Superman ellen óta folyamatosan csak rosszakat olvasunk, gyakorlatilag minden egyes készülő képregényadaptációjukat már jó előre lehúzzák a világhálón terjedő hírek.

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit.

Bátorság. Erő. Csodálat. Néhány poszter kíséretében megérkezett az új trailer Wonder Woman filmhez, és bizony azt kell mondanunk, hogy felköthetik a gatyájukat a DC férfi szuperhősei, mert az előzetes alapján könnyen lehet, hogy ez a film hozza meg a régóta várt áttörést a DC Comics számára.

Wonder Woman, alias Csodanő a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bebizonyította, hogy olyan karakter,amellyel érdemes tovább foglalkozni, így Az Igazság ligája tagjai közül ő kapta meg elsőként az önálló filmjét...

Lassan közeleg az idei San Diego-i Comic Con (július 21-24 között lesz megrendezve), ami egyben azt is jelenti, hogy a nagy stúdiók szorgosan készítik...

A film körül zajló éles viták ellenére egy dologban mindenki egyet ért a Batman Superman ellen kapcsán: a 60 kilót is alig verő Gal Gadot lenyűgözően alakította az amazon harcos Wonder Woman-t, gyakorlatilag inden egyes jelentben, amiben szerepelt, lemosta a vászonról a két címadó hőst.

A Warner Bros. tegnap jelentette be, hogy A halálos iram franchise-ból már ismert Gal Gadot fogja játszani Wonder Woman, azaz Csodanő szerepét az Acélember folytatásaként készülő Batman vs. Superman-ben: "Wonder Woman egyértelműen minden idők legerőteljesebb női karaktere a DC Comics univerzumában. Gal Gadot nem csupán csodálatos színésznő, de varázslatos megjelenése is van...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,024RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,954FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • kompi: Köszi 🙂
  • nincsnicknev: “egy harcedzett férfi (Iko Uwais) által vezetett...
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...