kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Wonder Woman"

Címke: Wonder Woman

Bármi is legyen a véleményünk a Warner Bros. berkeiben készülő képregényadaptációkról, azt mindenképp el kell ismernünk, hogy remekül ráéreztek arra, hogy a meglehetősen gyenge kritikákat kapott Batman Superman ellen-ből villámgyorsan ki kell emelni egy saját filmmel Wonder Woman karakterét.

megvalósult illetve elkészítésre váró képregényadaptációk mellett rengeteg olyan is van, melyek forgatókönyve különböző okokra hivatkozva parkolópályán, vagy egyenesen a kukában végezte - az egyik ezek közül a George Miller nevéhez fűződő Justice League Mortal.

Az istenek alkonya a feminizmus diadala! Van ebben valami sorsszerű, akárcsak a világháborús csatatér vérzivataros füstködében szirmát bontogató őszi rózsában! Későn jött virág, sokáig kellett várni rá! De miért pont Jack Ryan-nek kell leszakítania?!

Elérkezett a női szuperhősök korszaka? Úgy néz ki, hogy a meglehetősen tesztoszteron-fűtötte modern képregényfilmes világban szép lassan egyre nagyobb teret fognak nyerni a női szuperhősök - az első ebben a sorban a Wonder Woman, aki nem kisebb hőstettet hajtott végre, minthogy megmentette a DC univerzumot a filmjeit kísérő átoktól, és végre nem nem csupán anyagi téren hozza az elvárt szintet, de a de a kritikusok is elégedettek a látottakkal.

Már csupán 3 hét, és a mozikba kerül a Batman Superman ellen-ben bemutatkozott Wonder Woman önálló egész estés filmje, a készítők pedig keresztbe tett újakkal várják, vajon vége szakad-e a a DC/Warnert sújtó átoknak, amely az anyagi sikerek mellé botrányos kritikai értékeléseket hozott az új hullámban bemutatott eddigi összes képregényadaptációjuk kapcsán...

A Wonder Woman utolsó előzetesének magyar szinkronos verziója!

Idén januárban elég aggasztó hírek jelentek meg a nyáron mozikba kerülő Wonder Woman-ről, ám a legújabb előzetes alapján - és igazából az eddigieken sem - nem úgy tűnik, hogy komoly probléma lenne a filmmel.

Lassan már sajnálni kezdjük a DC Comics-ot, hiszen míg a fő konkurenciának számító Marvel minden egyes filmjével hasít, a DC-ről a Batman Superman ellen óta folyamatosan csak rosszakat olvasunk, gyakorlatilag minden egyes készülő képregényadaptációjukat már jó előre lehúzzák a világhálón terjedő hírek.

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai. Míg meg nem látta az első férfit.

Bátorság. Erő. Csodálat. Néhány poszter kíséretében megérkezett az új trailer Wonder Woman filmhez, és bizony azt kell mondanunk, hogy felköthetik a gatyájukat a DC férfi szuperhősei, mert az előzetes alapján könnyen lehet, hogy ez a film hozza meg a régóta várt áttörést a DC Comics számára.

Wonder Woman, alias Csodanő a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában bebizonyította, hogy olyan karakter,amellyel érdemes tovább foglalkozni, így Az Igazság ligája tagjai közül ő kapta meg elsőként az önálló filmjét...

Lassan közeleg az idei San Diego-i Comic Con (július 21-24 között lesz megrendezve), ami egyben azt is jelenti, hogy a nagy stúdiók szorgosan készítik...

Közösségi oldalak

16,227RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,244FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂