péntek, október 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Wolverine"

Címke: Wolverine

Idén márciusban a Logan – Farkas-sal Hugh Jackman végső búcsút vett Rozsomák karakterétől, ám Hollywood-ban nem az szokás járja, hogy egy remek bevételeket hozó franchise-ot csak úgy hagynak kifutni. Amint az sejthető volt, nem kellett túl sokat várni, és már meg is érkeztek az első hírek a Wolverine reboot-ról

A legutóbbi X-Men: Apokalipszis trailerBryan Singer rendező az Empire magazinnak adott interjújában sem volt túl bőbeszédű Hugh Jackman részét illetően, annyit azonban megtudhattunk, hogy nem egy egyszerű "beugrós" jelenetet képkockáját láthattuk, hanem egy, a folytatásokra komoly behatással bíró dolgot...

Pár napja jócskán felkavarta az internetet Hugh Jackman, ugyanis az elpusztíthatatlan mutáns szerepéből kiszállni készülő sztár megnevezte egyik lehetséges utódját: Tom Hardy. Jackman a következő nyilatkozatot tette az ügyben:

Jó ideje köztudott, hogy a Wolverine 3 lesz az utolsó film, amelyben Hugh Jackman-t a legendás mutáns szerepében láthatjuk, a film sztorijáról azonban a mai napig semmit sem tudni (Egy ideig keringett egy pletyka, miszerint az "Old Man Logan" képregény alapján készül, de ezt megcáfolták.) Jackman tegnap az Instagram oldalán közzétett egy képet

Hugh Jackman az elmúlt években többször is utalt rá, hogy lassan ki fog lépni Wolverine szerepéből, tegnap azonban az Instagram-ra posztolt egy képet (lásd a cikk elején), amely alá elég egyértelmű üzenetet írt: "WOLVERINE ...egy utolsó alkalommal. HJ"

A képregényes világ hemzseg a befejezetlen csatáktól - az egyik ilyen Wolverine és Deadpool harca, amely a 2009-es X-men kezdetek: Farkas-ban ugyan előbbi győzelmével zárult, ám ez leginkább a körülményeknek és Wolverine külső segítségének tudható be. Most, hogy a Deadpool mozifilm is a küszöbön van, egyre többen kíváncsiak rá, vajon lesz-e alkalma revansot venni a piros ruhás mutánsnak? Hugh Jackman egy nemrég adott interjúban elárulta, hogy teljesen nyitott rá, hogy újra ringbe szálljon Ryan Reynolds karakterével.

>Már csupán napok vannak hátra, hogy az X-Men: Az eljövendő múlt napjai a mozikba kerüljön, Hugh Jackman azonban már szorgosan rója a sajtóköröket, és több meglepő nyilatkozata is napvilágot látott. A színész a közelmúltban elárulta, hogy a Wolverine 3 kapcsán immár megváltozott a véleménye a korábban hangoztatott visszavonulásról, tegnap pedig azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné, ha Rozsomák a Bosszúállók csapatába is bekerülne.

Közel 40 évvel azt követően hogy egy 1974-es A hihetetlen Hulk képregényben először megjelent, a Marvel Comics bejelentette hogy egy négyrészes képregénysorozatban kinyírni készül egyik legnépszerűbb karakterét, Wolverine-t. A füzetek első része szeptemberben kerül a boltokba, Death of Wolverine címmel.

Az elmúlt hetekben egyre intenzívebben zajlik a beszélgetés róla, hogy elképzelhető, hogy a soron következő Wolverine filmben már nem Hugh Jackman fogja alakítani Rozsomákot - tény, hogy a Jackman egyelőre még a X-Men: Apocalypse-ra sem írta alá a szerződést, valamint már a színész is beismerte, hogy egyre nehezebb fizikailag csúcsformába hoznia magát a filmekhez és tisztában van vele, hogy a gyakorlatilag hallhatatlan karakter stafétáját idővel majd másnak kell átadnia.

A 2009-es X-men kezdetek: Farkas 150 milliós büdzséből 373 milliós bevételt ért el, míg az idén bemutatott Farkas, 120 millióból 414-ig jutott - nem csupán anyagi, de kritikai szinten (előző 38%-ot, utóbbi 69-et kapott a rotten-en) is előlépést mutat a franchise, aminek hatására a Fox úgy döntött, megéri folytatni magányos mutáns harcos történetét.

James Mangold a Digital Spynak adott interjút, a rendező örömét fejezte ki, hogy a stúdióval elég jó volt a viszonya Farkas forgatása alatt és nem görgettek elé akadályokat, illetve azt ígérte, hogy házimozis forgalmazásban kaphatunk egy véresebb változatot is a filmből.

„Elégedett vagyok a végső változattal és örülök, hogy a stúdió is megengedte, hogy új vágjam meg a fimet, ahogy én szeretném. De úgy gondolom, hogy lehetett volna egy kicsit véresebb is, némileg keményebb, durvább verziót készíteni.

Megérkezett az első hivatalos kép a 2013. július 26-án mozikba kerülő Wolverine filmhez - fényeffektek és Photoshop ide vagy oda, a 44 éves Hugh Jackmannek szemlátomást sikerült újra csúcsformába kerülnie a Farkas (akkoris Rozsomák) szerepe kedvéért. Érkezett egy rövid szinopszis is a filmhez, amiről már régóta tudjuk, hogy a Japánban, a szamurájok korában játszódik: Farkas új filmjében Logan, a magányos harcos kalandjai Japánban folytatódnak.

Közösségi oldalak

16,140RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,783FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések