hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "White House Down"

Címke: White House Down

Ahogy Roland Emmerich maga is nyilatkozta, legfőbb szándéka Az elnök végveszélyben kapcsán a Fehér Ház szétaprítása volt, amit mi magunk is lecsekkolhatunk a mozivásznon, mivel csütörtök óta nálunk is látható a produkció. Alább egy rövid, látványos jelenetet tekinthettek meg a filmből, hogy hogyan is kell egy akciójelenetet lassítva a vászonra kenni, elsősorban azoknak ajánlva, akiket nem győzött meg Emmerich neve egy akciófilm kapcsán.

Már javában dübörög a hazai mozikban is Roland Emmerich új filmje, amely, idézve a rendezőt: "A Fehér Házról szól. Most először nem robbantom fel. Apránként szedjük szét." Epic! A filmről egy rövid kedvcsináló összeállítást teszünk most közzé, benézve a kulisszák mögé az amúgy impozáns stábbal nyúlfarknyi interjúrészlet erejéig.

Nagyjából három perc alatt foglalja el néhány vaddisznó kinézetű rosszarcú az amerikai büszkeség szimbólumát, a Fehér Házat. Céljaik eléggé homályosak, egyiket a pénz hajtja, míg másokat a bosszúvágy fűti. Ahogy a helyzet fokozódik, a nukleáris veszély is előtérbe kerül, de az sem meglepő, hogy mindenki a romokban bóklászó elnököt akarja lecsekkolni, akinek minő véletlen, de a lányát kajtató Channing Tatum személyében testőre is akad a bajban. Az eget helikopterek és vadászgépek hasítják, szigorúan hármasával. Ez így elég vékonyka történet, lássuk be. Roland Emmerich azért látott fantáziát a dologban. Nem kellett volna.

Roland Emmerich már többször elhozta számunkra a világvégét, most sincs ez másképp, hisz' ha az Egyesült Államok elnöke veszélybe kerül, akkor bizony itt a vég! Emmerich filmje nem épp a legjobbkor startol el, a hasonló témájú, ámde meglehetősen középszerűre sikerült Támadás a Fehér Ház ellen megelőzte premierben, így nagy kasszarobbantásra nem számíthat. Augusztusban megtudhatjuk, hogy Butler helyett Channing Tatum hogyan menti meg Eckhart helyett ezúttal Jamie Foxx által megszemélyesített elnök életét.

John Cale rendőrtiszt (Channing Tatum) a titkosszolgálatba belépve az egyesült Államok elnöke James Sawyer (Jamie Foxx) személyes testőre szeretett volna lenni, ám felvételi kérelmét visszautasították. Mivel a hír nem csupán őt, de kislányát is lesújtotta, úgy dönt, elmennek és befizetnek egy idegenvezetésre a Fehér Házba. Egy erősen felfegyverzett ejtőernyős csoport azonban épp ezt az időpontot választja ki, hogy elfoglalja az épületet és túszul ejtse magát az elnököt is.

A magyar címe még továbbra sincs meg, de a bemutatót már lefixálta a stúdió: 2013. augusztus 29-én, egy hónappal az USA bemutatót követően kerül a hazai mozikba a White House Down, amiben az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Channing Tatum lesz az egyszemélyes hadsereg, amely megmenti a Fehér házban túszul ejtett emberek - köztük saját kisfia -, valamint az egyesült államok elnökének (Jamie Fox) az életét...

A nap híre eddig az, hogy jövő héten kedden érkezik az első előzetes a Thor: Sötét világ-hoz, a stúdió pedig elkészítette hozzá az első moziplakátot is, melyen természetesen a címadó szereplő látható nagyhatalmú kalapácsával, Mjolnir-rel, ami nélkül aligha győzedelmeskedhetne Malekith (Christopher Eccleston). Magyar bemutató: 2013. október október 31. 2 új poszter is érkezett az idei év második Fehér házas terroristás filmjéhez, a magyar címet még nem kapott White House Down-hoz

Ahogy azt már régóta tudjuk, a hamarosan moziba kerülő Támadás a Fehér Ház ellen mellett lesz egy másik film is az idén, amelyben talán Amerika legfontosabb épületét terroristák szállják meg - a Roland Emmerich rendezésében és Channing Tatum főszereplésével készülő White House Down bemutatója (USA) június 28-án lesz, és most végre az első előzetest is láthatjuk hozzá, amit több poszter is kísér, köztük egy a főszereplő Tatum-ról.

Megérkeztek az első képek Roland Emmerich új filmjéhez, a White House Down-hoz, ami 2013. június 28-án kerül a mozikba, a fő szerepeiben pedig Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, James Woods és Richard Jenkins lesz látható. A sztori középpontjában egy egyedülálló édesapa és titkosügynök áll (Tatum), akinek meg kell mentenie az elnök (Foxx) életét, amikor egy ejtőernyős katonai csoport elfoglalja a Fehér Házat.

Közösségi oldalak

16,221RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,220FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés