péntek, augusztus 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Where the Wild Things Are"

Címke: Where the Wild Things Are

A hányatott sorsú Where the Wild Things Are Canossa járása nálunk is folytatódik, egy darabig úgy tűn, be fogják mutatni a hazai mozik a filmet, ám végül lekerül a bemutatásra szánt filmek listájáról, úgyhogy nagy valószínűséggel csak DVD-n fogjuk elérni. Tény és való hogy a becslések szerint 100 millióba került film mindössze 71 milliót hozott vissza a bemutatása óta eltelt 4 hét alatt, ám biztos vagyok benne, hogy jóval nagyobb tömeg lenne rá kíváncsi...

Múlt héten mutatták be az Ahol a vadak várnak /Where the Wild Things Are/ című családi fantasyt, és a film egyből az amerikai box office listák élére ugrott. Talán a készítők sem számítottak arra, hogy a nyitóhétvégén 34,2 millió dollárral zárnak a hatalmas, szőrös lények, de úgy tűnik teljesen elvarázsolták a közönséget. Igaz, rá is férne a filmre, hogy jól kaszáljon, mivel nem kevesebb, mint 100 millió dolláros büdzséből készült, és a végére illene legalább nullszaldósra kijönnie.

Update: még négy karakter poszter érkezett. Négy jópofa posztert kaptunk a Maurice Sendak gyerekkönyve alapján készült Where the Wild Things Are-hez. A képeken Max, a fantáziavilág királya, valamint három "szörnyeteg" látható, Carol, Judit és KW. A film főszereplője Max, akit engedetlensége miatt szobafogságra ítélnek, kalandjai azonban csak ekkor kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Új, két és fél perces trailer érkezett Maurice Sendak könyvénekadaptációjához, a Where the Wild Things Are című kaland-fanatsy-hez, aminek főszereplője egy kisfiú, akit szobafogságra ítélnek. Max képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így a kalandok még csak most kezdődnek igazán - a fantáziája hamarosan egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőbe repíti, oda, ahol ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik: ahol a vadak várják.

Maurice Sendak könyvének készülő adaptációját 2009. október 16-tól Amerikában, egy hónappal később pedig a hazai mozikban is megtekinthejük. A történet egy kisfiú, Max kalandjait követi, akit - miután szembeszegül édesanyja (Catherine Keener) szavával - büntetésből szobafogságra ítélnek. Egy kisfiú képzeletét azonban nem lehet falak közé zárni, így Max kalandjai hamarosan egy egy hatalmas tó által határolt sűrű erdőben folytatódnak. A Vad Dolgok földjén vagyunk, ahol a csínytevés kötelező, és ahol Max uralkodik.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,008RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,875FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...
  • Izellajos: nekem nem játsza le, azt írja “This video is private”
  • Wolf: Na pl ez lehetett volna a 3. rész sztorija.