Címkék Ezekkel megcímkézve: "We’re the Millers"

Címke: We’re the Millers

Augusztus 22-én rajtol nálunk a Családi üzelmek, ami Amerikában már szerdán elkezdte diadalmenetét, a kezdőnap 7 millió dollárt kalapozva össze. Amíg hozzánk is elér a kritikusok által annyira nem komált, Jennifer Aniston testét reklámozó film, addig itt a magyar szinkronos előzetese a hazai forgalmazó jóvoltából.

Augusztusban összeáll az eszményi család, a drogdíler "apuka", a sztriptíztáncos "anyuka", a csavargó "nagylány" és a lúzer "nagyfiú" személyében. Jennifer Aniston bebizonyítja nekünk, hogy a negyvenedik év nem az a vízválasztó, ami után egy nő ne lehetne büszke a testére, a mi nyálcsorgató nagy örömünkre. Amíg odaérünk, itt van néhány tévéreklám, amivel kedvet igyekszenek csinálni nekünk ehhez a kacagtatóan mulatságos road-movie-hoz!

David rövid ideje drogdíler, akinek kliensei elsősorban szakácsokból és kertvárosi anyukákból kerülnek ki. Amikor azonban néhány csóró punk megfújja az áruját és a pénzét, rossz fényben tüntetve ezzel föl őt a helyi drogbáró szemében, kénytelen még messzebb merészkedni a bűn ingoványos talaján, s drogcsempésznek felcsapni, akinek Mexikóból kell drogot szereznie. Igen ám, de hogyan? Őrült ötletéhez szüksége van egy feleségre és gyerekre.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,514RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
243KövetőKövetés
20,635FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Hihetetlen 🙁 Nyugodjék békében!!! 🙁
  • Miner: Jogos, javítjuk!
  • Volkodlak21: Téves, hogy ő lenne az egyetlen, akit mindhárom lény megölt. A...
  • Lenny: Az egymás ellen kijátszásról beszélnek éppen, erre mondja a CIA...
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • Népszerű bejegyzések