hétfő, október 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Warm Bodies"

Címke: Warm Bodies

A zombifilmek az elmúlt időszakban újra virágzásnak indultak. Az alkotók igyekeztek új oldalról megközelíteni a témát: tobzódhatunk az eredetit átértelmező remake-ekben (Holtak hajnala), kézikamerás verziókban (REC), láthatunk sajátos humorú horrorpariódiát (Zombieland) és drámai hangvételű sorozatot (The Walking Dead), míg a nyáron aktuális Z világháború a látvánnyal igyekszik minket meghódítani. Az Eleven testek esetében a romantika az, amivel újszerű megközelítést alkalmaznak, s ha túllendülünk a nekrofília első sokkján, valamint a félreértelmezett Alkonyat-párhuzam unalmas recitálásán, egy, az önirónikus humorával lefegyverzően szórakoztató horror-vígjátékot tehetünk magunkévá.

R első látásra beleszeret Julie-ba. A dolog csak ott hibádzik, hogy R a világot pusztulásba taszító zombijárvány áldozata, egy élőhalott, aki sok millió társával együtt céltalanul és értelmetlenül bolyong a régi világ díszletei közt, míg Julie a járvány élő hús-vér túlélőinek egyike. R megmenti szerelmének tárgyát egy zombitámadás során, s a lány rádöbben, R mennyire eltér a többi "agyatlan" gyilkológéptől. A két fiatal között különleges kapcsolat bontakozik ki, s idővel R e kapcsolat folyományaként egyre emberibbé válik - izgalmas, romantikus és nagyon gyakran komikus események láncolata indul be...

A héten két új filmet kezdtek el vetíteni az amerikai mozik, és ha nem csalódom, sokan meglepődnek a híren, miszerint Sylvester Stallone Bullet to the Head filmje jócskán alulmaradt a Nicholas Hoult főszereplésével készült zombi-szerelmes történet, a Warm Bodies-szal szemben.

A három legújabb poszter közül a Django elszabadul plakátja a rendező Kutyaszorítóban című filmje előtt tiszteleg, amelyet éppen 20 éve mutattak be. Érkezett egy új poszter a nemrég előzetest is kapott Warm Bodies zombis filmhez, valamint az elképesztő sztárparádéval készülő Movie 43 vígjátékhoz.

Ha már a Zombiháború első előzetese miatt amúgy is a sétáló hullákról szól a nap, megérkezett a témában készülő másik komoly alkotás, a Nicholas Hoult főszereplésével készülő Warm Bodies trailere is. A Jonathan Levine rendezésében készülő horror-paródia főszereplője "R", egy zombi, aki beleszeret egyik áldozata barátnőjébe...

A sokadik - és nem a legjobb - poszter a John Carter-hez, ami 2012. március 8-án kerül a magyar mozikba, a második a 21 Jump Street-hez, amiben Jonah Hill és Channing Tatum botcsinálta beépített ügynököket alakít (magyar bemutató még nincs, az USA március 16-án lesz), és az első a Warm Bodies-hoz, ami Nicholas Hoult (Az X-men: Az elsők Beast-je) főszereplésével készül és egy zombi-ember szerelmet mutat be.

A The Walking Dead sorozat sikere nyomán újra előtérbe kerülnek a horrorfilmek egyik legősibb szereplői, a zombik: bár az év zombifilmje kétségtelenül a Brad Pitt főszereplésével készülő World War Z lesz, elég érdekes a sztorija a Jonathan Levine (Majd meghalnak Mandy Lane-ért, Fifti-fifti) rendezésében készülő Warm Bodies-nak is - a filmhez megérkezett az első kép, melyen a főszereplő "R" nevű zombit láthatjuk, akit Nicholas Hoult alakít.

John Malkovich tárgyalásban áll a Summit Entertainment-tel a hamarosan készülő Warm Bodies című zombis horrofilm egyik kulcsszerepére - General Grigio-t, egy megszállott zombi-vadászt alakíthat ha megköti velük a szerződést. A film Isaac Marion azonos című regényén alapul, a középpontjában pedig egy "R" nevű nevű zombi (Nicholas Hoult) áll, aki merőben szokatlan barátságba kerül egyik áldozata barátnőjével...

Közösségi oldalak

16,151RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,834FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés