vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Warcraft"

Címke: Warcraft

A démonok és orkok csatáját a hétvégén legnagyobb meglepetésre az előbbiek nyerték, a dobogó legalsó fokát pedig a kifulladt illuzionisták foglalhatták el szégyenkezve. Úgy tűnik, a thriller és a fantasy zsánerek fölött a horror a király!

Az amerikai premier ugyan csak június 10-én lesz, a Warcraft mozifilm a nemzetközi területeken nagyon jól nyitott, ami elég önbizalmat adott Duncan Jones rendezőnek, hogy bejelentse, hogy egy rendezői változat is készül a filmet a filmből.

A Warcraft oly régóta várt filmes adaptációja elsősorban a játék szerelmeseinek a szemébe fog könnycseppet csalni, az alkotóknak ugyanis a legmesszebbmenőkig sikerült e fantáziavilág hangulatát megidézniük. A Gyűrűk Ura epikusságának azonban a nyomába sem ér a produkció, pedig nyitva állt előtte a lehetőség. Lépj át velem a Fekete Kapun! Életünk a Hordáért!

Mint közismert, a Comic-Con-on már levetítettek egy előzetest a rajongóknak a Duncan Jones rendezésében készülő Warcraft filmez, aminek aztán ki is került egy telefonnal felvett változata az internetre, majd a stúdió gyors közbeavatkozásának köszönhetően a legtöbb videómegosztóról és nagyobb filmes oldalakról pár óra múlva le is lett törölve.

Duncan Jones rendező közzétette az első képeket a sokak által várt Warcraft mozifilmhez - Orgrim Doomhammer látható rajtuk, az ork seregek vezetője, akit a filmben Robert Kazinsky fog alakítani. Hogy az ork harcos külsejéből mennyi a maszk és mennyi a CGI, arról nem esett szó, azonban tény ami tény, pazarul megcsinálták a karaktert, egy rossz szavuk nem lehet a World of Warcraft rajongóknak...

November óta semmi hír nem érkezett a jövő februárban Warcraft mozifilm tájékáról, Duncan Jones rendező azonban végre hajlandó volt leülni egy riporterrel - a kínai MTime oldal munkatársával - és megosztani néhány új információt a filmről. A legtöbben valószínűleg úgy gondolták, egy sima "lovagok a gonosz orkok ellen" jellegű film lesz látható, Jones azonban elárulta, hogy ennél sokkal komolyabb tervekkel készülnek.

Duncan Jones rendező és Bill Westenhofer vizuális effektekért felelős supervisor a BlizzCon 2013 rendezvényre is hivatalos volt, és ott bemutatták néhány vázlattervet a készülő filmből, melyeken Draenor az orkok otthona, Dalaran a mágikus repülő erőd, Ironforge, a törpék szülővárosa és Stormwind, a Szövetség központja látható. A képek önmagukért beszélnek, a készülő film nagyságrendjét első blikkre a Gyűrűk Ura trilógiával lehet összevetni.

Immáron nem James Cameron Avatar-ja a legtöbbet tárgyalt film az Comic-Con-on, a legújabb hírek alapján mindenki az új WARCRAFT filmről beszél, amit, mind kiderült Sam Raimi (Pókember trilógia, Pokolba taszítva) fog rendezni. A film alapjául az évek óta trónbitorló fantasy MMORPG játék, a World of Warcraft szolgál, ami 2004-ben jelent meg, és a becslések szerint ca. 9 milliós aktív játékostábora van. A film a Blizzard és a Legendary Pictures közös prudikciója lesz, és az élőszereplős valamint CGI grafika ötvözeteként komoly látványvilágot ígér.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,803FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

video