vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "vírusmarketing"

Címke: vírusmarketing

A Warner stúdió ráerősített Az Acélember reklámkampányára. Tudja jól, hogy mi múlik ezen. A film gyakorlatilag megágyaz a többi DC képregényhős eljöveteléhez, bevállaltan egy olyan világot mutatnak be, ahova Villámot, Csodanőt, a Zöld Íjászt be lehet vezetni, be lehet mutatni. Az is kiderült, hogy Christopher Nolan csak a Superman reboot felett bábáskodott, Az Igazság Ligája elkészítésében nem fog részt venni, se producerként, se konzulensként, se tanácsadóként - semmilyen formában.

Mondd el, miről fantáziálsz és mi valóra váltjuk - ez a Rekall vállalat szlogenje és egyben az Emlékmás film víruskampányának mozgatórugatója. Összesen már hat poszter van a legnépszerűbb álmokat összegyűjtő kampányban: futballsztár, űrhajós, popsztár, kőgazdag üzletember és persze a kihagyhatatlan bombanők... Te milyen álmodból csináltatnál emlékeket, ha lehetőség lenne rá? Magyar bemutató: 2012. augusztus 16.

Remek vírusmarketing videó látott napvilágot a Prometheus sci-fi-hez, a Michael Fassbender által alakított David nevű android mutatkozik be a potenciális vásárlóknak. “MI az amitől a robotok olyan gépeiesek:" - kérdezi a videó elején. “A Weyland Industries-nál hosszú az a célunk, hogy olyan mesterséges intelligenciát hozzunk létre, ami szinte teljesen megkülönbözhetetlen az embertől."...

A Bloody Disgusting és az UGO oldalak két új, rövid vírusmarketing-videót tettek közre a 2009-es Paranormal Activity – Mi történik, miközben alszol? folytatásához, ami 2010. október 21-én, a nemzetközi premierrel egyidőben kerül vetítésre a hazai mozikban is. A videókon (rövid reklám után) a figyelmes szemlélő felfedezhet pár ijesztő kockát, ami a kisgyerek körül forognak...

A 20th Century Fox vírusmarketing keretében hozta nyilvánosságra az alábbi videót, ami a Kéjjel-nappal /Knight and Day/ forgatásán történt. Lényegében arról van szó, hogy Tom Crusie éppen arra próbálja okítani Cameron Diaz-t, hogy milyen a helyes technikája egy rúgásnak, majd amikor leereszti védőpárnát, kap egy szép rúgást a mellkasába, amitől elrepül. A scientológiai botrányairól híres, sokak ellenszenvét kivívó színészt röppályáját bizonyára sokan nézik kezüket dörzsölgetve, nekem azonban kicsit megrendezettnek tűnik... Kéjjel-nappal /Knight and Day/ film adatlap.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések