szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "vérfarkas"

Címke: vérfarkas

A második magyar feliratos Farkasember előzetes. Tudjátok jól: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, telihold, ezüstgolyó meg ilyenek. A magyar bemutató tervezett dátum 2010 február 11., ha változik, arról a film adatlapról fogtok értesülni. Aki angolul de jobb - pl. HD - minőségben szeretné megnézni, az IDE kattintson.

Újabb előzetes és rengete új kép érkezett Benicio Del Toro és Anthony Hopkins farkasember feldolgozásához, ami a tervek szerint 2010 február 11-én kerül a magyar mozikba. A sztoritól nem fogunk hanyat esni, ellenben a látványvilág és az elsőrangú színészek egy olyan filmet ígérnek, amit semmiképp sem érdemes kihagyni. Főleg nem a horrorfilm fanoknak...

Magyar feliratos előzetes a Benicio Del Toro és Sir Anthony Hopkins főszereplésével játszódó Farkasemberhez. A sztori nem sokat fejlődött a 60-as évek farkasember történeteihez képest - eleve nincs is nagyon hova - , viszont a színészek és (remélhetőleg) a CGI átlagon felüli lesz.

Remek két és fél perces trailert kapott Benicio Del Toro és Sir Anthony Hopkins főszereplésével játszódó Farkasember - az öreg Hopkins hihetetlen zsenialitással hozza ismét a szerepet. Hivatalos tartalom: Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját...

Megérkezett a második trailer az Alkonyat második részéhez, az Újhold-hoz. Az előzetes elsősorban Jacob Black (Taylor Lautner) karakterére összpontosít, és láthatjuk őt amint éppen egy ugrással farkas formába alakul át (megjegyzem, elég érdekes színe van a farkasnak, én inkább valami keverékkutyának nézném...)

Az 1966-os Universal klasszikus The Wolfman által inspirálva készülő filmben az elátkozott farkasemberek mítosza újraéled. Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) gyermekkora tragikus gyorsasággal véget ért a napon, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyja Blackmoori rezidenciájukat, céltalanul kóborol évtizedeken át, megpróbálva feledni a történteket. Bár a sebek még közel sem gyógyultak be, amikor bátyja jegyese (Emily Blunt) megtalálja őt a szörnyű hírrel, hogy testvére eltűnt, mégis úgy dönt, hogy visszatér és csatlakozik a kereséshez.

Közösségi oldalak

16,136RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,736FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés