szerda, november 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Venom"

Címke: Venom

Tom Hardy nagy fába vágja a fejszét, bele is szorul. Úgy látszik, nem minden Hardy, ami fénylik. De legalább végre szembe kerül valakivel, aki nála is macsóbb. Még ha csak pixelekből is lehet ilyet összeszőni.

Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock (Tom Hardy), fotós, de ő maga hidegfejű szadista, aki a világ létét fenyegeti, ám néha mégis kiáll az ártatlanokért. Pókember egyik különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen ellenfele maga sem tudja, hogy a fény vagy a sötétség oldalán áll-e: különleges betegsége (mely egyben az emberek fölé emeli) néha a jók, néha a gonoszak közé sodorja.

A Venom film az legelső, 2017 tavaszi bejelentése óta úgy élt a köztudatban, hogy korhatáros, azaz R-rated lesz, a Sony többször megerősítette a rajongóknak, hogy a karakterhez és a témához illően a horrorfilmek világához közeli hangulatot és látványvilágot teremt majd a mozikban.

A harmadik előzetest is közzétette a Sony a Venom filmhez, aminek szép lassan a bemutatója is elérkezik, alig több mint két hónap múlva, október 4-én érkezik majd a hazai mozikban.

A magyar szinkronos változata is megérkezett a nemrég közzétett második Venom trailer-nek, amely a teaser trailerrel ellentétben már tényleg egy olyan filmet sejtet, amelyre érdemes lesz beülni beülni a mozikba október 4-én.

Az első Venom előzetes rengeteg rajongót felbosszatott azzal, hogy a szóban forgó szimbióta gyakorlatilag fel sem bukkant benne, nem sokkal ezt követően pedig olyan pletykák is felbukkantak, hogy igazából a filmben is csak nagyon keveset fogunk találkozni vele, az igazi főszerep a Tom Hardy által megformált Eddie Brock-é lesz

A Sony az ígéretét betartva tegnap este közzétette az első teaser trailer a Tom Hardy főszereplésével készült Venom filmhez - túl sok látnivalóvalóval sajnos nem szolgál, inkább egy kis ráhangolódásnak tekinthető a filmhez.

A Venom frissiben létrehozott Twitter oldalára tegnap felkerült az első kép, amelyen természetesen a főszereplő Tom Hardy látható, egy rövid üzenet kíséretében: "1. nap"

Sokan már A csodálatos Pókember 2. előzeteséből megsejtették, a Sony pedig a napokban hivatalosan is bejelentette, hogy két új Spin-off is készülni fog a Pókember franchise-ból: az egyik a már régóta tárgyalt Venom film, a másik pedig a franchise egyik hírhedt szupergonosz szövetsége, a The Sinister Six körül fog forogni. A Sony és a Marvel a franchise íróival Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon és Drew Goddard, valamint Avi Arad és Matthew Tolmach producerekkel komoly terveket szőnek....

Közösségi oldalak

16,312RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,277FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés