szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Végtelen szerelem"

Címke: Végtelen szerelem

Az About Last Night romantikus vígjáték erős nyitóhétvégét produkált, ami nem is csoda a Valentin napot tekintetbe véve. Ezzel szemben a másik szerelmesfilm, a Végtelen szerelem nem kezdett ilyen jól, nem beszélve a '80-as évek remake-jéről, a Robotzsaruról. A Colin Farrell és Russell Crowe nevével fémjelzett romantikus fantasy, a Téli mese pedig egészen siralmas eredményeket produkált a jegypénztáraknál. Eközben A LEGO-kaland megingathatatlanul vezeti az élmezőnyt!

Egy klasszikus romantikus történet érkezik a mozikba 2014. február 13-án: Az Alex Pettyfer és Gabriella Wilde főszereplésével készült Végtelen szerelem-ben ismét bizonyítást nyert, hogy az igaz szerelem nem ismer korlátokat. A hazai forgalmazó jóvoltából most 3 db páros belépőt kerül kisorsolásra a film premier előtti vetítésére, ami 2014. február 11-én kedd este lesz egy budapesti moziban.

A Végtelen szerelem Alex Pettyfer (Magic Mike) és Gabriella Wilde (A három testőr) főszereplésével egy gazdag lány és egy karizmatikus fiú története, akik azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, és az ebből fakadó szerelmi szenvedély annál hevesebben lángol fel, minél jobban megpróbálják szétválasztani egymástól a fiatalokat a szüleik.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,792FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés